Dvl35 isimli üyenin son içerikleri

1. D

Yardım 10 bin TL ofis/oyuncu koltuğu önerisi

Malesef onlar bütçemi biraz aşıyor.
  2. D

Yardım 10 bin TL ofis/oyuncu koltuğu önerisi

Merhabalar, 10 bin TL bütçede bir ofis/oyuncu koltuğu arıyorum. Pc başında gün de 3-4 saat geçiriyorum. 1.75 boyunda 82 kiloyum. İzmirde yaşıyorum. Malum sıcak oluyor. Eski küçük boy deri ofis sandalyesi kullanıyorum. Beklentim süngerin rahat olması. Kumaş kalitesinin iyi olması. Geri doğru...
  3. D

7-8 K Laptop için ssd tavisyesi

Merhabalar, Asus Tuf A16 AMD 8940hx 5060 model bir laptopum var. 1tb ssd üzerinde var ama 2. yuvaya 7-8 K bandında 1tb lık M2 ssd tavsiyesine ihtiyacım var.
  4. D

Havit m5 pro superlight alinir mi

Teşekkür ediyorum. Bende indirimden aldım. Şuan için memnunum.
  5. D

HELIXSUN marka mousepad alınır mı?

Urzuvanın %70 speed %30 control 4mm olanını kullandınız mı hocam. Bir modeli beğendim nasipse almayı düşünüyorum.
  6. D

Öneri Geçiş yapmaya değer mi?

Değmez
  7. D

4 4,5 K CİVARI KABLOSUZ MOUSE ÖNERİSİ

rawm leviathan V4 el büyükse.
  8. D

Kablosuz Mouse Önerisi

Elimizin ölçüsü, tutuş ve bütçe üst limit verirseniz tavsiye verelim.
  9. D

4000 TL mouse önerisi

Elinizin ölçüsü nedir ona göre tavsiye verelim
  10. D

A9 9pro muadili mouse arıyorum

Tam ideal ara mouse güzeldi. Mchose A5 ultra bakılabilir.
  11. D

Yardım Bana ℅75 klavye önerir misiniz?

TKL istiyorsanız o da olur. F87 Pro graywood v3 olması gerekiyor. Güzeldir.
  12. D

8k bütçe ye klavye+mouse önerisi

Syrox v8 olabilir. Claw tutuş için. Ama altındaki skatezleri dot skatez ile değişmenizi öneririm. Klavye olarak %65 için ATK RS6 Air modeli var. Yeni çıktı. Onu da tavsiye ederim. İkisi yaklaşık bütçenizi karşılar.
  13. D

Yardım Bana ℅75 klavye önerir misiniz?

F75 aula graywood V4 bulursanız tavsiye ederim. Mekanik klavyedir. Gasket mount yani içi doludur. Daha sonra isterseniz modlayabilirsiniz.
  14. D

8k bütçe ye klavye+mouse önerisi

Mouse için tutuş önemli palm, claw ya finger tip hangisini kullanıyorsunuz? Elimizin ölçüsü nedir? Klavye olarak mekanik, manyetik ya da başka tercihleriniz var mı?
  15. D

Yardım Aula f87 iyi midir? almayı düşünüyorum

Gasket olarak daha iyisi o fiyata şuan için yok. Graywood V4 olan versiyonu hala varsa alınabilir. 11.11 indirimlerinde n11 de 2k bandında satıldı.
Geri