Dwayne isimli üyenin son içerikleri

1. Dwayne

Öneri Sıfır android telefonmu ikinci el iphone mu

sıfır android telefonmu ikinci el iphone mu mantıklı olan 10bin kadar bütçem var anca 11alır fazlada telefona para vermeyi mantıklı bulmuyorum elimdeki andorid telşefon iyi ama yazılımı rezalet bazen kendi kendine kapanıp kalıyor o yüzden yeni bir şey lazım sizce hangisi
  2. Dwayne

Öneri KARDEŞİM İÇİN TABLET ÖNERİSİ

olmaz çünkü güncelleme gelmeyen cihazın ömrü kısa olur 7 yıl güncelleme garantisini samsung veriyor samsungdan şaşmanın bi mantığı yok diğer markalar max 3 yıl günceller sonra zamanla programlarda çökmeler yok google durduruldu yok bu durduruldu diye sürekli mesajlar gelmeye baslar ekrana 7 yıl...
  3. Dwayne

Öneri KARDEŞİM İÇİN TABLET ÖNERİSİ

çok uçmana gerek yok tab a11 al plus olmasınada gerek sadece batarya iyi birazcıkta işlemci birde ekran boyut farkı var o kadar fiyat farkına değecek bir şey yok g99 pubgyi açarda oynatırda 5500 tl gibi bir fiyatı var 7 yıl güncelleme garantside var daha ne olsun
  4. Dwayne

Yardım Forza horizon 5 çökme sorunu

belli bir süreden sonra kendi kendine çöküyor driver güncellesemde oyunu silip yüklesem dosyaları doğrulasamda aynı sistemde r5 5600 3060 16gb ram var
  5. Dwayne

30 euro gümrük muafiyeti tamamen kaldırıldı

yd den herhangi bir şey almasakta trde aldığımız şeye etkisi olacakmı
  6. Dwayne

Yanlışlıkla sildiğim dosyaları nasıl getirebilirim

işlem bitti şimdi nerede aramam gerek dosyaları 1767809861 işlem bitti nerede aramam gerek dosyaları
  7. Dwayne

ne gibi bir etkisi olur ?
  8. Dwayne

iyi birşeymi kötü birşeymi ?
  9. Dwayne

Yanlışıkla 500Gb'lik dosya silindi.

ne şanski aynısı banada oldu bugün bi arkadaş ease us data recovery adlı programı önerdi onu indirip dene
  10. Dwayne

orasını bilemem 5 6 saatte bulacaksa açık kalır gece beklesin problem yok yeterki bulsun 2 program denedim biri aramadı bile diğeride 3 5 mblık dosyaları buldu arkadaşın attığı iyi şuanlık
  11. Dwayne

dosyaları buldugunda başka bir bölmedemi bulacak yoksa silinen yerdemi onu anlamadım nerede aramam gerek dosyaları çöp kutusu var mesela kaç ay önce sildiğim şeyi şak diye bulmus ama birkaç saat önce silinen oyunu dosyalarını hala bulamadı çöp kutusundaki veride az değil 47 gb falan neye göre...
  12. Dwayne

hızlı gidiyor gibi şuan 18 e geldi bile disk zaten ağzına kadar dolu ve laptop hddsi 5400rpm yavaş olanlardan bunu yazarken 20 oldu bile 1767807779
  13. Dwayne

tüm diski değil belli bölgeyi aratma yokmu nerede oldugunu biliyorum
  14. Dwayne

dosyalar gözükmüyor nerede olması gerek sen biliyormusun açtım programı birşeyler buldu ama benim dosyalar hala yok
  15. Dwayne

Free!!!! EaseUS Data Recovery Wizard (1 yıllık lisans)

yaptım ama isimler saçma sapan hangisi olduğunu nereden bilicem
Geri