Dwayne isimli üyenin son içerikleri

1. Dwayne

Öneri G29 2026da alınır mı

bunların direskiyonu değişiyormu ?
  2. Dwayne

fiyat çok uçtu bu seferde o kadar para verecek kadar değerli bir şey olarak görmüyorum direksiyon setini elimde kalmayacak sağlam bir şey olsun fazla feedback olmasada olur feedbackin kralı benim arabada zaten onu hiçbirinin veremeyeceğine eminim elimde kalırmı kalmazmı g29 birde çevirirken...
  3. Dwayne

sıfır alıcam tabi vitesiyle birlikte 1774040696 debriyaj yok bunda viteside 2.el atmışsın ve istanbulda istanbulda değilimki ben
  4. Dwayne

tam tahmin ettiğim gibi o zaman ne öneririsin uyguna 30 35k shifterlı
  5. Dwayne

nedeni ne sana göre benim dediğim sorunlar hala varmı ?
  6. Dwayne

çoğu kişi önermemişti gecikmeli dönmesi anakart yanma sorunları dişli sorunları gibi normalde şahin süren bir adamım elimde kalma ihtimali varmı hantal çeviririm hassas bir ürünmüdür değilmidir kullananlar ya da kullanmış olanlar bir öneri yaparsa sevinirim
  7. Dwayne

Yardım Durup dururken alan dolması

hiçbir program yok c de windows dışında hiçbirşey yok
  8. Dwayne

taradığını söylemezse bilmeme kardeşim zaten baktım oraya ve cevabını verdim sanal bellekten baska yer kaplayan bir şey yok o da 10 gb zaten az geriye kalan 60 70 gbı kimin kapladığı belirsiz ne bir oyun yüklü ne bir program
  9. Dwayne

sanal bellek var 10 gb o kaplıyor bi de 3gb ses dosyası var bir şey yok gözüküyor
  10. Dwayne

dedim ya heryer temiz hiçbirşey yok 1773417091 varmı sitesi falan 1773417214 hiçbirşey yok ?
  11. Dwayne

c diskime hiçbirşey indirmeme ragmen temp temizliği prefetch temizliği yapmama ragmen gittikçe alan azalıyor nasıl çözeriz
  12. Dwayne

Bilgisayarda kendi kendine disklerin üstüne kilit simgesi geldi

böyle bir simge geldi hiçbirşey yapmadım sadece biostan secure boot açtımve bu oldu bilgisayarı kapatsam geri açabilirmiiym sorun çıkarırmı nasıl kapanır bu nedir ?
  13. Dwayne

Yardım Control geçilmeyen bölüm

başka bölümlerdede aynı sadece orada değil
  14. Dwayne

Yardım Control geçilmeyen bölüm

yaptıgımın aynısı yapıyor bi fark yok adam tek yemiyor ben tek yiyiorum problem orda ya kardeşim
  15. Dwayne

Yardım 9060xt ye bu anakart yetermi

videolarda performansın düştüğü gözüküyor
Geri