Dwayne isimli üyenin son içerikleri

1. Dwayne

4060 Tan Geçilecek Kart Önerisi

3 4 bin fark var bencede o karta değmez o kadar güçlü de değil sırf 16 diye şişirmişler aynısını 3060 tada yapmışlardı
  2. Dwayne

4060 Tan Geçilecek Kart Önerisi

5060ti 16gb ya da 5070 12gb bende bunlardan birini alıcam
  3. Dwayne

Yardım Expedition 33 Nasıl Oynanır

çok alındım kardeşim sen bu kafayla anca oyun oynarsın oyun oynamayı yetenek zannedersin konuştukça batıyorsun sus rezil olma kaybol sana son mesajım bundan sonraki boş mesajları kendine yazarsın
  4. Dwayne

ilk kez konuşabilmişsin aferin oğluşuma hadi şimdi kaybol kimse sallamıyor seni 1778782973 sanal bebeleri işte klavyede erkekler
  5. Dwayne

bakıcam bunlara 1778782761 kaybol teneke almayayım aklını zırlama buralarda fazla 3 gram beyninle yorum yapma kendini rezil etme millete
  6. Dwayne

senin beyin neye yetti de yorum yaptın aslan parçası 150 kilon ile cips yerken forumlarda millete sataşma karşımda diyemeyeceğin şeyleri buraya yazma şimdi kaybol almayayım aklını
  7. Dwayne

hikayeli shooter olursa iyi olur vura vura indire indire gitmelik sevmediğim oyunları söyleyim sana bir fikir versin witcher 3 rdr nioh hogwarts legacy gibi oyunlar 1778782124 benlik değil
  8. Dwayne

iade etmeme gerek yok silsem yeter bu türde olmayan başka oyun öneriniz varmı peki ?
  9. Dwayne

türünün ne olduğuna bakmadım öyleyse benlik değil eğlendirmiyor zaten optimizasyonda berbat ötesi kasıyor oyun
  10. Dwayne

çocukların oynayacağı türde bir oyun değil
  11. Dwayne

çok övdükleri oyunu indirdim ama gameplay leş gibi geldi ben vuruyorum o vuruyor böyle saçmalık yok mobil oyun gibi sıraylamı vurucaz böyle birbirimize yoksa başka birşeyler varmı oyunda dodge basıyorum o da çalışmıyor bomboş oyun gibi geldi yoksa benim oyundamı sıkıntı var
  12. Dwayne

Gta 6, Vatan Bilgisayar'da Ön Siparişle 6.799 Tl [Ön Sipariş]

çeyreğini vermem
  13. Dwayne

Rtx 3060’Tan Rx 6800’E Geçmeyi Düşünüyorum Sizce Mantıklı Bir Yükseltme Olur Mu?

3060 gibi zayıf bir karttan ona geçmek gayet işe yarar
  14. Dwayne

Öneri Sağlam Kayan Mousepad Önerisi

porge ile pek farkı yokmuş
  15. Dwayne

Öneri Sağlam Kayan Mousepad Önerisi

sendeki bumu
Geri