Dwayne isimli üyenin son içerikleri

1. Dwayne

Yardım 9060xt ye bu anakart yetermi

fps durumları nasıl olur
  2. Dwayne

Yardım 9060xt ye bu anakart yetermi

sistemde b450m h gigabyte rev1 var girişi pcie 3.0 oldugu için performans kaybı yaşatırmı düzgün çalışırmı işlemci 5600
  3. Dwayne

Bilgisayardan ses gelmiyor

bir hafta bilgisayarı açmadım eve geldim pcyi açtım birde baktımki ses sisteminde ses yok ayar çektim oldu ama ses yine yok sonra sök tak yaptım hapörlör seçme panelinde tekrar gitti şimdi gözükmüyor bile durup duruken ne olmuş olabilir
  4. Dwayne

Yardım Türknet sizce nasıl ?

1 yıldır kullanıyorum kötünün iyisi denebilir
  5. Dwayne

Öneri Ekran kartını nerden almalıyım

biostar b650mt kötümü ?
  6. Dwayne

niye ne sorunu var
  7. Dwayne

512 yeter eski sistemde 3 fazladan disk var zaten onları takarım
  8. Dwayne

ilk ona baktım değecek bi performans farkı yok üstüne fazla para istiyorlar bence o kadar etmez
  9. Dwayne

sinerjinin çalıştığı kargo şirketi buraya getirirmi çünkü buraya sadece belli kargo şirketleri geliyor
  10. Dwayne

doğru dlss zaten oyunların çoğunda çamur gibi bir iki tanesinde düzgün çalışıyor onlarında optimizasyonları iyi oldugu için kullanmaya gerek yok rtx diye aldık 3060 ı zamanında kullanamadık bile kasmaktan o zaman bana bi 9060xt li sistem önersene 50k civarında
  11. Dwayne

ray tracing durumu nasıl hala kasıyormu fsr da çamur gibimi yoksa düzeldimi ?
  12. Dwayne

belki yeni kartlarda düzelmiştir bilemem 6650xt de rezaletti :D
  13. Dwayne

özellik dediğim anında yeniden oynatma bunu kullanmayı bilmeyecek bir şey yok açıyorsun arkada açık kalıyor kayıt almak istediğinde basıyorusun max 5 dakika olacak şekilde kayıt alabiliyor sürekli kaydetmediği için yerde kaplamıyor olayı bu nvidia da 1 fps kaybı bile olmadığı için nvidia yoksa...
  14. Dwayne

amdnin sorunu kendini düzeltsin özellikleri stabil çalışmıyor 1771416051 sence 6000 serisinimi bekleyeyim yoksa 5060ti mı alayım ?
  15. Dwayne

amd de anında yeniden oynatma özelliğinn yarı yarıya fps düşürmesi en çok kullandıgım özellik stabil çalısmıyor sırf onun yüzünden arkadaşım 6650xt yi satıp 3060 aldı sırf o yüzden başka nedeni yok
Geri