Dwayne isimli üyenin son içerikleri

1. Dwayne

Rdr2 Ses Cızırtılı Geliyor

sadece konusmalarda alttan alttan rahatsız edici bir cızırtı problemi var oyunda ne yaptıysam çözemedim varmıdır bir çözümü yoksa bu oyunmu böyle
  2. Dwayne

Çözüldü✓ R7 9700x Çok Isınıyor Yardımcı Olur Musunuz

stock fan ile oc li 5600 ü 90 w da 75lerde tutuyorum ev mi çok sıcak senin ?
  3. Dwayne

5060ti 16 GB 7600x Sistem Yetersiz mi

grafiğe gerekli ayarı çekmeden fps alamazsın gta 5 böyle yapacak bir şey yok kötü yapmıyr görüntüyü bozuk ayarları kapatıyorsun o kadar
  4. Dwayne

5060ti 16 GB 7600x Sistem Yetersiz mi

gta 5 in optimizasyonu patates aldıgın fpsler normal istersen benim ayarları vereyim yap farkı gör
  5. Dwayne

Öneri Kaliteli Klavye Önerisi (Mavi Switch)

ben onu model adı sandım ama yine uygun değil eksik tuşları var
  6. Dwayne

türk malıymış baktım buna para vermem zaten eksik tuşları var ok tuşu üstündeki tuşlar eksik bana dümdüz klavye lazım yarısı olmayan klavyeler hoşuma gitmiyor 1781540561 şöyle bütün tuşları olan yokmu
  7. Dwayne

türk malı değilmiydi bu ?
  8. Dwayne

Bu Sistem Alınır mı?

32 ramli alabiliyorsan 32 ramli olanı al amd ler oyunlarda daha iyi intelin normalde daha iyi olmasının bi önemi yok karşılaştırdım ben nerdeyse aynılar rekabetçi oyunlarda intel çok kötü birde
  9. Dwayne

şöyle kaliteli bir şey olsun rengi falan önemli değil switchleri çıkması önemli ve num tuşları olursa iyi olur
  10. Dwayne

İkinci El 5 5500 Alıcam Ne Yapmalıyım

pazarlık yapıp indireceksin dedim ya eğer ilan orada duruyorsa kaç yazdıgının bi önemi yok sonsuza kadar satamaz kimse sıfırı 6k olan işlemciye 4750 vermez az daha ekler sıfır alır ikince elde her zaman fiyat yüzde 50 düşer yani senin alman gereken max fiyat 3k 1tl üstü verilmez kutusuz tray...
  11. Dwayne

12100f mi 4 çekirdek işlemci ile nasıl 6 çekirdeği geçeceksin dümen testtir onlar geçemez
  12. Dwayne

Sleeping Dogs Definitive Edition Türkçe Yama

link bozuk 14kb la iniyor
  13. Dwayne

pazarlık diye bir şey var yapıcaksın 2500 olacak ortalama 3 binlerde ztn fiyatı
  14. Dwayne

o paraya 5600 alırsın gerek yok 5500e
Geri