dwdogukan isimli üyenin son içerikleri

1. D

🔥İndirim Champion Erkek Büyük Logo Baskılı T-Shirt 646TL !

Bez parcasina 650 lira verecek enayi var midir forumda?
  2. D

Yardım MSI B550M MORTAR MAX WIFI Hız Sorunu

Arkadaşlar yakın bir zamanda 1000 MBPS'lik fibere geçiş sağladım. Modem ile aramda sadece 1 oda ve duvarlık mesafe olmasına rağmen PC'de maksimum 250 MBPS hız alabiliyorum. Driverlerı sildim en güncel halleriyle güncelledim ama hala maksimum 250 MBPS hız alabiliyorum. Çözüm yolu bilen var mıdır?
  3. D

🔥İndirim Sırma Maden Suları %60 + %15 indirimde

bunlarda her ay düzenli indirime giriyor. Karadutlu hariç alınmaz bu arada tat olarak
  4. D

❌İndirim Bitti! GIGABYTE GeForce RTX 5070Ti OC 41.999,00 TL PEŞİN FİYATINA TAKSİT İMKANI

İtopya'cım anana sövmeme ramak kaldı :)
  5. D

❌İndirim Bitti! GIGABYTE GeForce RTX 5070Ti OC 41.999,00 TL PEŞİN FİYATINA TAKSİT İMKANI

sepete ekliyorum 54 bine çıkıyor. sepetten kaldırıp listeden bakıyorum yine 41 gösteriyor. çok garip
  6. D

Yardım Türk Telekom Fiber Dönüşüm Belirsizliği

Bugün sabah altyapı kontrolü yaptığımda Fiber Dönüşümümün gerçekleştiğini bazı altyapı sorgulama sitelerinde görebiliyorken bazılarında hala aktifleşmemiş görünüyor. Yarın İlçe Müdürlüğüne gitsem dönüşümü başlatabilir miyim sizce?
  7. D

🔥İndirim Old Spice Deodorant 95 TL

Migros Sanal Market'te 2 Al 1 Öde Kampanyası mevcut. Ekstra olarak adres ve bölgenize göre Money indirimi de tanımlayabiliyor. Bu şekilde ben tanesi 95 TL'den Old Spice Deodorant almış oldum 8 tane. Stoklamakta fayda var bakımınıza dikkat eden birisiyseniz.
  8. D

20k-30k arası gaming laptop önerisi

https://www.hepsiburada.com/acer-nitro-v-15-anv15-41-amd-ryzen-5-7535hs-16gb-512gb-ssd-rtx3050-windows-11-home-15-6-165hz-tasinabilir-bilgisayar-nh-qpfey-002-pm-HBC00008KX9OO
  9. D

80K ya bu sistem iyi mi ?

Donanım Arşivi, PC Hocası, Modart PC
  10. D

80K ya bu sistem iyi mi ?

Youtuber sistemleri bekle biraz daha
  11. D

16 Pro için uygun MagSafe cüzdan ve powerbank önerisi

https://www.trendyol.com/paladyum-case/iphone-16-pro-uyumlu-premium-siyah-deri-magsafe-cuzdanli-kartlikli-kamera-cerceve-standli-kilif-p-865596308?boutiqueId=61&merchantId=777800 bende 14 pro max versiyonu var gayet memnunum
  12. D

Çözüldü✓ Babam için tws kulaklık önerisi

Huawei Freebuds SE 3 düşünebilirsiniz hocam
  13. D

Ekranda Kırmızı Noktalar Çıkıyor

Muhtemelen monitör kaynaklı. Teknik servise göndermenizi öneririm
  14. D

Öneri Iphone 17 alınır mı?

Hocam öncelikle işe "Değer Kaybı" gözüyle bakarsan iPhone'dan şaşmayacaksın. Ama telefonda özgürlüğü seviyorsan Samsung tercihin olabilir. Ve bir kere Samsung'a alışmıssın bilmiyorum iOS dünyasını sevebilecek misin o senin bileceğin iş. Ben 2020'ye kadar hep android kullandım fakat uzun...
Geri