Vallahi bazen kendimi tutamıyorum evi aliexpressden gelen 34-36 tl lik ürünler ile doldurayım diyorum ama dönüp bakınca çoğunu kullanmayacağım bir de gümrük riski falan var hiç gereği yok😀 fakat ucuz oluncada insan kendini tutamıyor.
Teşekkürler. Zaten öyle ahım şahım kalite beklemiyorum öyle bir şey isteseydim handskit vs. Alırdım ürün gayet güzel. Celcius işareti yanıp sönünce ısınıyor anlamına geliyor sanırım şimdilik sadece fişe takıp lcd ekran ve buton kontrolü yaptım.
Bende havyayı bu sabah teslim aldım fakat işlerden anca zaman bulabildim resmini atıyorum. Fakat benimkinin markası farklı ya da yine yanlış baskı basılmış.
Yanında gelen lehim teli kalitesiz,TR'den kurtel,soldex,feray gibi markalar almaya bakın çok kullanmam havya ile işim olmaz derseniz herhangi bir elektronikçiden 5mt alabilirsin.
Ben kararma için nemli sünger kullanıyorum bence daha ekonomik bir yöntem, havyayı pastaya batırınca pastanın yarısı...
Eğer tek başına iken kablo vs. Lehimleyeceksen ve yardımcı tutacak aparatın yoksa eldiven tavsiye ederim özellikle ince veya ttr çok damarlı kablolar ısıyı mükemmel bir şekilde iletiyor.
Set-2 80W siyah sipariş verdim bakalım gelince test ederim.