Dx Muum isimli üyenin son içerikleri

1. Dx Muum

BİT PAZARINDAN NELER ALINIP SATILABİLİR

bu tarz video çekenler satabiliyorlar mı , ne kadar zamanda satıyorlar öğrenmek lazım onları
  2. Dx Muum

Örnek olarak söyledim.
  3. Dx Muum

Tabi ki hocam.
  4. Dx Muum

Valla hocam yazan olmadı hiç ya, kararsızım hala
  5. Dx Muum

Hocam günde 4 saat anca uyuyorum. istediğim saatte uyanabilirim o açıdan problemim yok
  6. Dx Muum

amacım o da. satabileceğim şeyleri almam lazım diye düşünüyorum örnek olarak bluetoothlu mouselar var lenovanın bunu alsam en az 300-500 arası bişeye almam gerkicek 1500 e falan ilana koysam elimde patlama olasılğı var.
  7. Dx Muum

Çözüldü✓ MAX 2K TL YE KLAVYE ÖNERİSİ

Havit Kb904L
  8. Dx Muum

evet de ne alacağım ile ilgili pek fikrim yok ya elimde patlar korkusu var bi tık
  9. Dx Muum

Arkadaşlar, şöyle bi düşüncem var 5-6 bin tl ile kadıköy bit pazarına girip uygun fiyatlı 2.el piyasası olup kolay satılan malları alıp sarı site gibi yerlerde satıp sermayemi yükseltmek. Sermayemi istediğim noktaya getirdiğimde belirli bir üründe toplu alım yapıp e ticaret ile satmayı...
  10. Dx Muum

SAMSUNG GALAXY S10 ALINIR MI

Kullandığım telefon xiaomi redmi note 12 pro 4G , fakat ekrana kırıldı iç dış değişmesi gerekiyor orjinal iç dış ekrana 5000 tl fiyat veriyolar , çakmasına 2000-4000 arası. ekranı yaptırmak yerine 2.el 5-6 bin tl ye S10 veya s10 lite alınır mı sizce Telefonda oyun oynayan biri değilim benim için...
  11. DUNLOP KOŞU BANDI

Satılık DUNLOP KOŞU BANDI

ACİL!! SATILIK. Dunlop ATLANTIC KOŞU BANDI Emniyet butonu yoktur. mıknatıs koydum emniyet butonunu olduğu yere. Uygun buton bulabilirseniz takabilirseniz pahalı bişey değil.
    2,600.00 TRY
  12. Dx Muum

🔥İndirim Temu kupon alma yöntemi

Temudan nasıl bir şey alıyorsunuz. ben sepete bişey ekliyorum gümrük ücreti , kargo ücreti falan üst üste biniyo bi ton fiyat çıkıyo.
  13. Dx Muum

Oyun oynamıyorum, instagram twitter sadece.
  14. Dx Muum

s10 lite da Qualcomm Snapdragon 855 (SM8150) işlemci var iş görür mü
Geri