dy1337 isimli üyenin son içerikleri

1. D

Lenovo 7k para istiyor

lenovo ideapad gaming3 3050ti olan gece kullandım sonra kapatıp masama koydum (şarzda değil) sabah oldu okula gittim geldim falan ekrana ışık gelmiyordu hiçbr şeye tepki vermiyordu.
  2. D

Lenovo 7k para istiyor

benim laptop hiçbir şeyi yokken kullanıyordum yattım sonraki günün akşamı açtım laptopu ekranı açılmıyordu. Garantiye gönderdim aşırı ısınmadan içindeki her şey yanmış gibisinden bişey dediler. 7k para istediler. Aylardır oyun oynamıyordum laptoptan hiçbir şeyi yokken bir anda nasıl böyle bir...
  3. D

Instagram haksız askıya alınma

bugün instaya girdiğimde ban yediğimi öğrendim. kötü hiçbir şey yapmamıştım. bu hesaptan başka sadece bir hesabım var onu da 2 yıldır kullanmıyorum. fotoğrafımı falan istiyor şimdi ama vermek istemiyorum. zuc efendiye güvenmiyorum. nasıl açarım hesabı?
  4. D

ideapad gaming 3 için soğutucu önerisi

fiyatlar pahalı geldi. silgi yerine bir stand alsam çok fark eder mi?
  5. D

Laptop soğutucu öneri

bir şey buldun mu
  6. D

ideapad gaming 3 için soğutucu önerisi

Beyler malum laptoplar çok ısınıyor. Soğutucu önerisi isteyeceğim. Aşağıdaki resimde laptopun altını çizmeye çalıştım. Siyah dikdörtgen laptop. Kırmızı dikdörtgen ise havanın girebileceği ızgaralı bölüm. Bunu dikkate alarak önermenizi isteyeceğim. Şimdiden teşekkürler
  7. D

laptopta yeşil çizgiler çıktı

normal bir şekilde laptopu kullanıyordum. fark etmemişim ekranda bir sürü ince ince dikey çizgiler çıktı. yeniden başlattım laptopu ama hala duruyor çizgiler buna benziyor ama çok inceler ve baştan aşağı hiç kesilmeden duruyorlar. Laptopa son zamanlarda hiç darbe de gelmedi. ss aldığımda...
  8. D

Ekran görüntüsü alınca kaydedilmiyor

windows 11 ekran görüntüsü aldığımda fotoğraf hiçbir yere gitmiyor. Sadece panoya kopyalanıyor. Bunun için ayar falan var mı?
  9. D

tc kimlik no ve doğum tarihi ile neler yapılabilir

benim e devletim yok. daha ben kendim açamıyorum benim yerime açamaz herhalde
  10. D

tc kimlik no ve doğum tarihi ile neler yapılabilir

atıyorum, tc kimlik numaram ve doğum tarihim birinin eline geçti. Bu bilgilerle ne yapabilir?
  11. D

files/AMD/CNext/AMDRSServ.exe öğesine erişilemiyor

Laptopu kullanırken bir anda mavi ekran verdi. Açtığımda files/AMD/CNext/AMDRSServ.exe öğesine erişilemiyor hatasıyla karşılaştım. Tanıla diye bir buton vardı. Bastım ona. Hiçbir şey olmadı. Kapatıp açtığımda, şifre girme bölümünden sonra masaüstüne geldiğimde simsiyah oluyor. Ama yine de fareyi...
  12. D

glorious model O - razer deathadder

model O alınamıyor bir bakar mısın sepete ekleme butonu yok
  13. D

glorious model O - razer deathadder

https://www.itopya.com/glorious-model-o-minus-siyah-kablolu-gaming-mouse_u24361 https://www.akakce.com/mouse/en-ucuz-razer-deathadder-essential-optik-kablolu-oyuncu-mouse-fiyati,335153583.html bu iki fareden birisini alacağım. her alanda kullanacağım fareyi gönlüm model O dan yana ama kararsız...
  14. D

maksimum 800 tl fare önerisi

aga bunun tıklama yerleri küçük gibi
Geri