DYNAMIGHT isimli üyenin son içerikleri

1. D

1000-1500 TL kablosuz fare önerisi

Kablosuz fareler için oyun kullanımında kabloluyla aynı tepkime süresini vermediği gibi hurafeler var. Gerçekliği nedir bunun?
  2. D

Xbox gamepass 159.90 sorunu

üyelik olmayan ama 160 tl gözüken kişiler var nasıl çözeriz?
  3. D

Xbox gamepass 159.90 sorunu

Ben yeni üye değilim , ben alabildim ama
  4. D

7800 xt Sistem Tavsiyesi

Sağolun hocam kesinlikle inceleyeceğim. Soğutucu lazım olur diye düşünüyordum bende sadece , sıvı almak zorundamıyım diye düşünüyordum bütçe açısından
  5. D

7800 xt Sistem Tavsiyesi

İyi duruyor , farkı nedir acaba? Bi de sistemimle uyumlu mudur? Dediğim gibi ilk kasam olucak inşallah
  6. D

7800 xt Sistem Tavsiyesi

Kasa siyah hocam , bütçe max bu kadar ne yazık ki. Renklerdense ucuzluğuna bakıyorum hocam pembe bile olur yani :)
  7. D

7800 xt Sistem Tavsiyesi

Görmediniz belki başlıkta yazıyordu ama 35k fazlası kurtarmaz hocam 1699990584 O zaman sıkıntı yoksa bunla devam ediyorum , bütçeyi başka türlü ayarlayamadım. Aynı fiyatlarda varsa öneriniz bakabilirim , piyasaya hakim değilim.
  8. D

7800 xt Sistem Tavsiyesi

Güzel değindiniz hocam. Uzak olmayan bir zamanda ram eklemeyi düşünüyordum o yüzden single alıyorum şimdilik. Markayı önermişlerdi oysaki. Öneriniz varsa açığım her şekilde
  9. D

7800 xt Sistem Tavsiyesi

ryzen 7500f ve amd 7800xt ile ddr5 bir sistem toplamak istiyorum attığım parçalar uyumlu mudur? İlk defa topluyorum bu yüzden yardım almak istedim. Linkleri aşağıya bırakacağım Anakart Güç Kaynağı Ram M2 SSD Kasa Parçalar bunlar uyumluluklarını merak ediyordum. Bir de PowerColor ekran kartı...
Geri