E010406 isimli üyenin son içerikleri

1. E

55.000tl - 60.000tl Arası Sistem Önerisi

Eğer çıkabilirsen 3k daha çok iyi olur çünkü incehesaptaki kasada da bu işlemci olur hemen hemen aynı anakart psu felan ama 5070in olur geliştirmeye de epey açık durumda
  2. E

TAMAM HOCAM SON ATTIGIMA BAKABILIRSINIZ O FIYATA 5060Tİ16 GB YERINE DAHA GÜÇLÜ BİR KARTLI SİSTEM ALABİLİRSİNİZ
  3. E

düşüyor ama bence baya kötü bi sistem o 500 gb ssd felan var içinde 1785344729 https://www.itopya.com/itopikv2amdryzen57500fgigabytegeforcertx507012gb16gbddr51tbnvmem2ssdoem_h34055 al geç hocam
  4. E

Usb Olmadan Bıos Guncelleme Yardım

Asus prıme b850m-k
  5. E

Secure Boot Açamıyorum

w10 geç
  6. E

Ekran Kartını Takmıyorum Yardım

Hocam son olarak bilgisayarı kullanırken fanların bazen kendi kendine hızlı dönüp ses çıkardığını farkettim genelde oyuna girerken oluyor ama ağır bir oyunda değil valoya felan girerken oluyor sebebi nedir ve bu fanların hızını hangi uygulamadan ayarlayabilirim daha önceden gigabyte anakartım...
  7. E

İncehesap Gaming Gecesi

Axess kartın varsa peşine 6 taksit bulunuyor.
  8. E

Usb Olmadan Bıos Guncelleme Yardım

Arkadaşlar sistemimi yeni kurdum usb belleğim yok usbsiz son sürüm bios nasıl yapılır şuan ki sürüm 1063 son sürüm 1683 e çıkarmama gerek var mı varsa belirttiğim gibi nasıl yapabilirim flashbelleksiz
  9. E

Hocam tekrardan rahatsız ediyorum pcyi açtım ekran kartı bios güncellemeleri yaptım ekstra olarak başka bi ayar önerir misiniz ramleri 6000MHz felan
  10. E

Teşekkür ederim vaktinizi çaldıysam kusura bakmayın iyi günler dilerim
  11. E

Oldu galiba
  12. E

Tık etti sağlamlığı için yani tam taktığımı anlamam için ne yapmam lazım
  13. E

Hocam son olarak bunuda bu yönü ile mi takacağım aparat gibi olan şey üst kısımda mı kalacak
  14. E

Hocam bi tanesini taktım ama diğerini elim geçmiyor oraya böyle de olsa yeterli midir 1784896361 Hallettim hocam vidaları
  15. E

Gümüş plakanın üstüne değil mi 1784895684 Vida doğru ama değil mi
Geri