Bilgisayarın wifi özellikleri kullandığın ,tarife ve oyunun ayarlarına bakmanı tavsiye ederim pek fazla bir bilgim yok fakat bendede öyle arkadaşlarım benden düşük tarife kullanmalarına rağmen valorantda daha 20 ms felanlar ben 30-40 ms vpn bilgisayarımda yüklü bile değil böyle olabiliyor fakat...
Dostum bende monitör arıyordum ve birisi bana şu modeli attı 27" Odyssey G5 G53F QHD 200 Hz Gaming Monitör nasıl olduğuna dair hiçbir fikrim yok baya bi araştırman en doğrusu dediğim gibi benimde bir bilgim yok banada bu modeli önerdiler.
Kablolama diyeceğim parçaları sök-tak yapmışsın olamaz kablonun çalışıp çalışmadığını başka bir yerde güvenli bir şekilde dene eğer çalışıyorsa parçada sıkıntı vardır ama ben bu konuda pek bir bilgim yok yanlışım varsa düzeltin bu konuda yetkili veya bilen birine danışman daha mantıklı
Hocam yalnız bahsettiğim monitörün tepki süresi 5 ms benim bahsettiğim 0.3 ms. ktc marka pek güvenilir değil ardından ppi olarakda asus daha önde aynı zamanda asus da hiç 5 puan altı yorum bulamaz iken senin attığın var ve hepsi aynı konuda sıkıntı yaşıyor yani asıl o kadar kötü kalitelere...
https://www.vatanbilgisayar.com/asus-23-8-tuf-gaming-vg249q5a-0-3ms-200hz-full-hd-ips-gaming-monitor.html Bu monitör alınır mı?alan var mı?varsa ölü piksel ghosting vb. bir problemi var mı? Yardımınız için teşekkürler.
hazır sistem değil
1750154972
hepsini aynı yerden almıcam temsili olarak orada yazdım zor olmasın diye.
1750155001
aynı zamanda masaüstünden vazgeçtim haberinize