e398ci isimli üyenin son içerikleri

1. E

🔥 RTX 5000 Serisi Lansmanı Başladı! 🔥

Asus tuf mu, msi vanguard mi yardımcı olabilir misiniz arkadaşlar. Tuf 1400 tl daha pahalı çok önemli değil.
  2. E

Msi G274QPX ghosting

Malesef elimdeki intel nuc 60hz üzeri veremiyor. Etraftan bi oyun bilgisayarı bulmaya çalışıyorum ama kimsede yok. 1735560759 Malesef elimdeki intel nuc 60hz üzeri veremiyor. Etraftan bi oyun bilgisayarı bulmaya çalışıyorum ama kimsede yok.
  3. E

Msi G274QPX Typ-c Güç Kesintisi

Hocam konuyla alakası yok ama hakkınızı helal edin lütfen. monitörü yeni aldım. Toplamaya başladığım pc hazır olmadığı için ntel nuc pc ile test etmeye çalışıyorum. Açtığım konuya bir göz atıp yardımcı olursanız çok memnun olurum. https://forum.donanimarsivi.com/konu/msi-g274qpx-ghosting.1050260/
  4. E

Msi G274QPX ghosting

Nvidia uygulaması uygun donanim bulunamadı uyarısı verip yüklenmiyor. 1735547741 Elimde nvidia shield tv (tube) var. Ona bağladım monitörü. 4k 60hzc ve 1080p 120hz olarak 2 farklı şekilde bağlantı sağladım. Zira 1440p gibi yada daha fazla hz sunan bir ayar göremedim. Bu arada hdmi kablosu öyle...
  5. E

Yardım 0 GHOSTING MÜK. monitör önerisi

msi 274qpx modeli almıstım. ürün geldi.Fakat elimde şimdilik intel nuc mini pc var. işlemcisi j3455 grafik yongası ise dahili intel hd500. 60hz üzeri veremiyor sanırım. bu durumda ufo testindeki gölgelenme normal mi? yabi 60hz destekleyen pc ye bağlanan 240 hz lik mönitorde ghosting normal mi?
  6. E

Msi G274QPX ghosting

Rabbım razı olsun. Bakalım pc toplama işinin üstesinden gelebilecek miyim? 1735509425 Rabbım razı olsun. Bakalım pc toplama işinin üstesinden gelebilecek miyim?
  7. E

Msi G274QPX ghosting

Çevremde sanırım böyle bir pc yok. Ama yine de arkadaşlarıma soracağım. Belki çocuklarının vardır. Bulmaya çalışacağım. 1735509204 Bunu bilmiyordum. Gece vardiyasindayim gün içerisinde deneyeceğim.
  8. E

Msi G274QPX ghosting

Malesef basit bir pc bu. Intel j3455 cpu dahili hd500 dahili grafik birimi var.
  9. E

Msi G274QPX ghosting

Amazon satıcı olarak satın aldığım msi 271QPX dün teslim edilmişti. Bugun kutuyu açtım. Elimde malesef hazır bir sistem yok. Eksik bileşenler var. Intel nuc mini pc ye bağladım bugün monitörü. Ölü piksel yok. Fakat ghosting var gibi. Fakst bilmedigim icin soruyorum. Windows ekran...
  10. E

Yardım 2K Mönitör alacağım karar veremiyorum ne almalıyım?

Satıcı Amazon iken msi G274QPX sipariş vermiştim. Sanirim yarin teslim edilir. Şu an toplamaya başladığım oyun sistemi hazir değil. Zira şu an elimde olan bileşenler anakzrt, işlemci, ssd, kasa . Fakat intel nuc gibi basit bir pc var. Hangi testleri yapmalıyım ve bahsettiğim intel nuc ile...
  11. E

Hocam konuya bi bakabilir misiniz?
  12. E

Ben de bir monitör arayisindayim. Yukarıda bahsi geçen asus ile msi arasında hangisini tercih etmeliyim. Msi şu an Amazon satıcı olarak mevcut. Zira bir çok e ticare sitesi iade ,degisim de sorun çıkarıyor.
  13. E

Hangi psu secmeliyim?

Teşekkürler. Dediğiniz gibi denk urun değiller. Sanirim ptm pro modeli daha üst seviye hem verimlilik hem de kompenent açısından. Bahsettiğiniz mpg 1000 tercih edebilirim. 1734858752 Teşekkürler. Baktığım birkaç konuda 5080 400watt , 5070 ise 285watt seviyesinde guc gereksinim tahmini var.
  14. E

Fsp psu alınır mı ?

Konuyla nasıl alakasız! 2 farklı fsp marka psu için öneri istedim. Oysaki siz bir önceki mesajlarda "high power unutulmuş hocam" şeklinde yorumda bulunmussunuz. Zira konu başlığı "fsp psu alınır mi" high power psu nun unutulması konu ile alakalı ama 2 farklı fFSP marka psu için öneri...
  15. E

Fsp psu alınır mı ?

Arkadaslar elimde 9800x3d, x870e carbon mevcut. 5000 serisinden fiyatina göre 70 yada 80 modellerinden birimi tercih edeceğim. Bubdurumda ihtiyacım.olan guc nedir acaba? Fsp hydro ptm pro 1200w (atx 3 pcie5 ready) platinum 9bin tl, fsp vita gm 1000w gold(atx 3.1) 6500tl.
Geri