e398ci isimli üyenin son içerikleri

1. E

Rdr 2 Ultimate Cd Key Nerden Almamı Önerisrisiniz ?

Sanirim indirim yilbasina dogru oluyor. Keske yakin zananda olsa neredeyse 10 yillik oyun. 1786883421 HOcam rocksrar launcher sorunlu biseymi acaba? Indirim zamaninada cok var sanorim. 1786883479 Tavsiye edebileceginiz yer varmi acaba?
  2. E

Hocam 3500 tl epicte. 1786881575 Su an epic te 3500 tl sanirim steam de de benzee fiyat. Mesela boyle yerden almak riskli mi olur?https://www.loaded.com/red-dead-redemption-2-ultimate-edition-pc-rockstar-cd-key
  3. E

Meehaba arkadaslar. Steam ya da benzeri platformlarda bazi oyunlar oldukca pahali. Gordugum kadariyla cd key olarak daha uyguna satiliyor. Cd key dezavsntaji var midir? Sanirim os anahtari gibi bir sey. Almak istedigimiz oyun rd2 2 ultimate ya da cok fark yok ise standart da olabilir? Nereden...
  4. E

65 Gündür Yapilmayan Monitor Ücret İadesi Amazon İyizico ve Yapikredi ?

Bsnksya gidip harcama itirazi olusturdum ve ayni gunun aksaminda iade gerceklesti. Fakat bu kadar uzamasi cok kotu oldu. Amazon gibi bir firmanin bunu yapmasi cok uzucu.
  5. E

Thh baavurusu yaparken yazismallari paylasmali miyim? Paylassam sorun yasar miyim? Su an bankanin acilmasini bekliyorum. Iyltiraz olusturup edevlet uzerinden de thh baavurusu yapacagim. Bu arada hem Amazon'u hem de Yapikredi'yi mi belirrmem gerekecek basvuruda? Bir de dediginiz gibi para...
  6. E

Hocam.stokda yoktu urun. Dediginiz gibi ustu yada mislini talep ettim. Fakat boyke bir uygulamamiz yok dediler. Subeye gidip itiraz basvurusu yapacagim. Zira tekefon ile ulastigim mt son bor yili goruyormus sozde. Bir turlu harcana itiraz ekranini acamadi. Keske hediye ceki olarak...
  7. E

Evet tasiidilar ve 9 temmuzda manuel olarak odendigini belirttiler. Fakat o haddeye kadar neden uzattilar anlamis degilim. 9 temmuzda ysptiklarini soyledikleri odemeyebistineden atilan msil odeme departmanindan geldi. 1786080031 Enson gelen msil ise bu. Daha önce 10 Temmuz tarihinde...
  8. E

Merhaba arkadaslar. Cok kotu bir durumla karsi karsiiyayim. 26 aralik 2024 de amazomdan satin aldigim msi monitoru arizadan dolayi teknik sevise yolladim. 1 hafta icinde iade ,degisim karari cikti. Bana gonderilen evragi 4 haziranda amazona ulastirdim. Ayni urun olmadigi icin ucret iadesi...
  9. E

Sinerji Bilgisayar Kargo Ciddiyetsizligi

Acaba emniyet bandi tasima esnasinda esnedimi?
  10. E

Sinerji Bilgisayar Kargo Ciddiyetsizligi

Sinerji den aoc mini led siparis etmistim 25k. Kutuda eziklik vs yok sadece kucuk bir alanda yuzeysel deformasyon var. Fakat emniyet bandi acilmis gibi . Insan bi strec falan sarar.. kutuyu acmadim bile ve iade icin basvurdum. Bakalim ne olacak.
  11. E

Rtx5080 4k İcin Uygun Mu?

Kargo geldi. Lakin acmadim zira kutu daha once acilmis gibi. Iade talebi olusturdum bakalim ne olacak.
  12. E

Tedekkurler ustad . Inanin rahatlattiniz. Ömrumuz yeterse önumuzdeki yillarda daha iyi hale gelir oled ler o zaman bakariz.
  13. E

Tesekkurler arkadaslar. Aslinda oled bakiyordum . Ekran yanigi belki islwtim sistemindeki algoritmayka biraz onlanebikir lakin fiziksel temizliginin zorlugu beni soguttu. Ozel karisimlar ,iksirler falan hazirlanmasi gerekiyormus🤣 cizilmesi veya leke kalmasi icten bile degil. Cocuklar yapsa...
  14. E

Merhaba arkaslar sistemde 9800x3d ,rtx5080 ikilisi mevcut. 4 k icin uygun mu yoksa 2k monitor mu teecih etmeliyim?
  15. E

Yardım 2k - Miniled - Tandem OLED - 25k₺ Limit ile Monitör Tavsiyesi

Amazon'da yine sinerji saticili 27k. Sineji'nin kendi siteinden verdim siparisi. Dediginiz gibi pahali ana malesef altanatifi yok gibi. Mini led zaten bulamadim baska .marka model. Sistem 9800x3d-rtx 5080 -32 gb ram sanirim 4 k icin yeterli.
Geri