e398ci isimli üyenin son içerikleri

1. E

Msı G274qpx 27" Ariza

Hocam degisim-para iadesi raporu cikti. Maalesef Amazon'da urun stogu yok ve ne zaman gelir belli degil. Ucret iadesi yaptilar. Simdi bize monitor lazim. Oled monitorler guzel gozukuyor. Fakat 25 bin tl den asagi yok sanirim.
  2. E

Msı G274qpx 27" Ariza

Hizli cevabiniz icin cok sagolun. Tam da cocuklar tatile girmisti. En azindan grafik karti arizasi degil . Zira msi vanguard 5080 baya pahalidir simdi. Insallah dediginiz gibi sorun cabuk cozulur. Yarin gondermeye calisacagim .olmadi bayram sonrasi artik. 1779730241 Hizli cevabiniz icin cok...
  3. E

Msı G274qpx 27" Ariza

4. E

Msı G274qpx 27" Ariza

Merhaba arkadaslar . Yaklasik 15 aydir kullandigimiz monitorun ust kisminda beyaz renkte bir bir cizgi mevcut. Oyunlarda ekran bozuluyor. 240 hz de normal masa udtunde sorun yok gibi (cizgi haric) 240hz sltini ayarladigimda ekran bozuluyor. Pc de sorun olsnilir diyerek tv box bagladum Hdmi...
  5. E

🔥 RTX 5000 Serisi Lansmanı Başladı! 🔥

Asus tuf mu, msi vanguard mi yardımcı olabilir misiniz arkadaşlar. Tuf 1400 tl daha pahalı çok önemli değil.
  6. E

Msi G274QPX ghosting

Malesef elimdeki intel nuc 60hz üzeri veremiyor. Etraftan bi oyun bilgisayarı bulmaya çalışıyorum ama kimsede yok. 1735560759 Malesef elimdeki intel nuc 60hz üzeri veremiyor. Etraftan bi oyun bilgisayarı bulmaya çalışıyorum ama kimsede yok.
  7. E

Msi G274QPX Typ-c Güç Kesintisi

Hocam konuyla alakası yok ama hakkınızı helal edin lütfen. monitörü yeni aldım. Toplamaya başladığım pc hazır olmadığı için ntel nuc pc ile test etmeye çalışıyorum. Açtığım konuya bir göz atıp yardımcı olursanız çok memnun olurum. https://forum.donanimarsivi.com/konu/msi-g274qpx-ghosting.1050260/
  8. E

Msi G274QPX ghosting

Nvidia uygulaması uygun donanim bulunamadı uyarısı verip yüklenmiyor. 1735547741 Elimde nvidia shield tv (tube) var. Ona bağladım monitörü. 4k 60hzc ve 1080p 120hz olarak 2 farklı şekilde bağlantı sağladım. Zira 1440p gibi yada daha fazla hz sunan bir ayar göremedim. Bu arada hdmi kablosu öyle...
  9. E

Yardım 0 GHOSTING MÜK. monitör önerisi

msi 274qpx modeli almıstım. ürün geldi.Fakat elimde şimdilik intel nuc mini pc var. işlemcisi j3455 grafik yongası ise dahili intel hd500. 60hz üzeri veremiyor sanırım. bu durumda ufo testindeki gölgelenme normal mi? yabi 60hz destekleyen pc ye bağlanan 240 hz lik mönitorde ghosting normal mi?
  10. E

Msi G274QPX ghosting

Rabbım razı olsun. Bakalım pc toplama işinin üstesinden gelebilecek miyim? 1735509425 Rabbım razı olsun. Bakalım pc toplama işinin üstesinden gelebilecek miyim?
  11. E

Msi G274QPX ghosting

Çevremde sanırım böyle bir pc yok. Ama yine de arkadaşlarıma soracağım. Belki çocuklarının vardır. Bulmaya çalışacağım. 1735509204 Bunu bilmiyordum. Gece vardiyasindayim gün içerisinde deneyeceğim.
  12. E

Msi G274QPX ghosting

Malesef basit bir pc bu. Intel j3455 cpu dahili hd500 dahili grafik birimi var.
  13. E

Msi G274QPX ghosting

Amazon satıcı olarak satın aldığım msi 271QPX dün teslim edilmişti. Bugun kutuyu açtım. Elimde malesef hazır bir sistem yok. Eksik bileşenler var. Intel nuc mini pc ye bağladım bugün monitörü. Ölü piksel yok. Fakat ghosting var gibi. Fakst bilmedigim icin soruyorum. Windows ekran...
  14. E

Yardım 2K Mönitör alacağım karar veremiyorum ne almalıyım?

Satıcı Amazon iken msi G274QPX sipariş vermiştim. Sanirim yarin teslim edilir. Şu an toplamaya başladığım oyun sistemi hazir değil. Zira şu an elimde olan bileşenler anakzrt, işlemci, ssd, kasa . Fakat intel nuc gibi basit bir pc var. Hangi testleri yapmalıyım ve bahsettiğim intel nuc ile...
Geri