Hocam 3500 tl epicte.
1786881575
Su an epic te 3500 tl sanirim steam de de benzee fiyat. Mesela boyle yerden almak riskli mi olur?https://www.loaded.com/red-dead-redemption-2-ultimate-edition-pc-rockstar-cd-key
Meehaba arkadaslar. Steam ya da benzeri platformlarda bazi oyunlar oldukca pahali. Gordugum kadariyla cd key olarak daha uyguna satiliyor. Cd key dezavsntaji var midir? Sanirim os anahtari gibi bir sey. Almak istedigimiz oyun rd2 2 ultimate ya da cok fark yok ise standart da olabilir? Nereden...
Bsnksya gidip harcama itirazi olusturdum ve ayni gunun aksaminda iade gerceklesti. Fakat bu kadar uzamasi cok kotu oldu. Amazon gibi bir firmanin bunu yapmasi cok uzucu.
Thh baavurusu yaparken yazismallari paylasmali miyim? Paylassam sorun yasar miyim? Su an bankanin acilmasini bekliyorum. Iyltiraz olusturup edevlet uzerinden de thh baavurusu yapacagim. Bu arada hem Amazon'u hem de Yapikredi'yi mi belirrmem gerekecek basvuruda? Bir de dediginiz gibi para...
Hocam.stokda yoktu urun. Dediginiz gibi ustu yada mislini talep ettim. Fakat boyke bir uygulamamiz yok dediler. Subeye gidip itiraz basvurusu yapacagim. Zira tekefon ile ulastigim mt son bor yili goruyormus sozde. Bir turlu harcana itiraz ekranini acamadi. Keske hediye ceki olarak...
Evet tasiidilar ve 9 temmuzda manuel olarak odendigini belirttiler. Fakat o haddeye kadar neden uzattilar anlamis degilim. 9 temmuzda ysptiklarini soyledikleri odemeyebistineden atilan msil odeme departmanindan geldi.
1786080031
Enson gelen msil ise bu.
Daha önce 10 Temmuz tarihinde...
Sinerji den aoc mini led siparis etmistim 25k. Kutuda eziklik vs yok sadece kucuk bir alanda yuzeysel deformasyon var. Fakat emniyet bandi acilmis gibi . Insan bi strec falan sarar.. kutuyu acmadim bile ve iade icin basvurdum. Bakalim ne olacak.
Amazon'da yine sinerji saticili 27k. Sineji'nin kendi siteinden verdim siparisi. Dediginiz gibi pahali ana malesef altanatifi yok gibi. Mini led zaten bulamadim baska .marka model. Sistem 9800x3d-rtx 5080 -32 gb ram sanirim 4 k icin yeterli.