Sinerji den aoc mini led siparis etmistim 25k. Kutuda eziklik vs yok sadece kucuk bir alanda yuzeysel deformasyon var. Fakat emniyet bandi acilmis gibi . Insan bi strec falan sarar.. kutuyu acmadim bile ve iade icin basvurdum. Bakalim ne olacak.
Amazon'da yine sinerji saticili 27k. Sineji'nin kendi siteinden verdim siparisi. Dediginiz gibi pahali ana malesef altanatifi yok gibi. Mini led zaten bulamadim baska .marka model. Sistem 9800x3d-rtx 5080 -32 gb ram sanirim 4 k icin yeterli.
Fiziksel ve yazilimsal temizligi baya sikintili sanirim oledlerin. Yok alkollu su ,yok ozel mikrofiber bez . Ne kadar da dikkat edilse cizik ya da leke olmama olayi mucize gibi. Bu yuzden ips panele yoneldim. Son karar alma asamasindayim . Asus rog strix xg27ucs mi (19k) yoksa aoc U27G4XM mi...
Monitor acikti ustad. Tipik magaza demolari donuyordu ve dediginiz gibi magazalarda aydinlatma had safhada. Led monitorlerin yaninda ekran isigi olarak elbette biraz sonuk kaliyordu. Renkler evet canli ama nedense biraz abartili seviyede renkler. 2012 yilinda satin aldigim 1080p panasonic...
Merhaba. Butceyi zorlayarak Msi 321upd x24 almayi olanliyordum . Bursa asmerkez vatana gittim oledlleri incelemek icin fakat sade 1 adet modelini hatirlayamadigim asus 27 1440p vardi rafda. Sanirim glossy deniyor cunku korkunc bir yansima vardi. Media markt ve teknosa gibi magazalara da gittim...
X24 incehesapta 48.900 tl eski model ise Amazon'da 39.900 tl. 9 bin tl fiyat farkina deger mi? Bir de İncehesap mt, msi 5 olu pikselden asagisina degisim yapmiyor dedi. Oledlerde olu piksel cioma olasiligi yuksek mi? Her iki monitorun ekran kaplamasi ayni mi? Tabi ki x24 daha iyidir. Ama...