e3nzo isimli üyenin son içerikleri

1. E

ZOTAC GAMING GeForce RTX5070Ti Solid 16G 54.599₺ bu fiyata alınır mı?

Valla o parlaklık sayesinde görebildim ben indirimi :D
  2. E

Hocam herkes 47 diyordu da ekranda kocaman 55 yazmışlar, şimdi gördüm yukarıdaki Web'e özel indirimini benim attığım amazonda da 1k daha uygun diye atmıştım teşekkür ederim. 1778280105 tam olarak 55k bütçem var zotac alma onun yerine şu marka modeli al diyebileceğiniz bir marka var mıdır peki?
  3. E

Bir de bu var inno3d alınır mı ne diyosunuz?
  4. E

6 Ay taksit var sizce 55k uygun bir fiyat mı yoksa gerek yok yerine şunu al diye önerebileceğiniz bir marka model var mı?
  5. E

Çözüldü✓ MSI GeForce RTX 5070 INSPIRE 3X alınır mı?

1 kere AMD kullandım ekran kartımı ondan sonra tövbe ettim, o yüzden hiç bakmadım bile amd piyasasına. Kalite konusunda nasıldır bu pny daha önce hiç kullanmadım o yüzden bi tık önyargım var. Hocam 1.000 lira fazla vere vere inspire alayım dedim zaten de böyle böyle 5070ti'a kadar yolu var...
  6. E

Çözüldü✓ MSI GeForce RTX 5070 INSPIRE 3X alınır mı?

Beyler şuanki vatan indirimiyle birlikte 39.362 TL'den alıınır mı sizce? 75k bütçem var işlemciyi aldım ancak ekran kartı konusunda çok kararsızım.
  7. E

İşlemcim var, 65-70K bütçe ile sistem önerisi

Beyler selamlar forumda yeniyim, bayağıdır araştırma yapıyorum ama bir türlü karar veremedim. Sadece fps oyunları oynuyorum sıcak fırsatlardan görüp işlemciyi sipariş ettim 7800x3d bunun dışında kalan 70k bütçe ile bi sistem dizmek istiyorum. Önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler, iyi...
Geri