Beyler monitörü kollu kullanıyorum monitörle birlikte kasayı da üstüne koyabileceğim büyüklükte bir masa önerir misiniz? Fiyat performans mümkünse sallanmayan bir masa arıyorum.
Beyler sistemi kurdum şimdi windows kuruldu da ilk olarak hangi testleri yapmalıyım veya biostan yapmam gereken ayarlar var mıdır? Sadece expoyu açtım ve dahili gpuyu devre dışı bıraktım.
Fan > CPU_FAN
VRM > CPU_OPT
PUMP > Anakartın altında bulunan SYS_PUMP kısmına bağladım bu yanlış mı?
1779126222
QR Kodda sadece tekli kablonun montajını anlatıyor 4'lü kabloyu anlatmıyor maalesef.
Arctic Liquid Freezer lll 360 aldım anakartım aorus x870 elite wifi7 soğutucudan FAN VRM PUMP bide 3 pinli bir kablo çıkıyor bunları hangi yuvalara takmalıyım?
Beyler sıvı soğutucuyu bir türlü oturtamadım en son oturttuğumda da işlemcinin bu kısmına termal macun bulaştığını gördüm ama incecik kıl şeklinde. Sorun yaratır mı bu?
Onun altına da yazdım hocam taksit yapıyor olsalar ekran kartı kapalı kutuda duruyor daha dizmedim direkt iade ederdim ama taksitsiz alma gibi bir imkanım yok maalesef.
Geçen senle bir konuda konuşmuştuk zaten 14k anakarta vermek yerine 5070'in üstüne koy 5070ti al demiştin :D Sırf zotac diye içime sinmiyordu mesela inatla da almadım