e3nzo isimli üyenin son içerikleri

1. E

Öneri F/P Masa Önerisi Verir Misiniz?

Beyler monitörü kollu kullanıyorum monitörle birlikte kasayı da üstüne koyabileceğim büyüklükte bir masa önerir misiniz? Fiyat performans mümkünse sallanmayan bir masa arıyorum.
  2. E

🔥İndirim İtopya 18.00 / 23.00 İndirimleri

Sıcak fırsatlarda itopyanın konusu var orda güncelliyorlar direkt 18.00'da ürünleri
  3. E

❌İndirim Bitti! Lexar 32gb (2x16gb) Ares Rgb 6400mhz Cl30 Ddr5 Siyah Dual Kit Ram 21.999tl🔥🔥🔥

Eğer iptal ettiysen zaten ilk kesilen taksit geri hesabına yatıyor, sonraki ayların ödemesi düşmüyor karttından
  4. E

Çözüldü✓ Bilgisayarı Yeni Kurdum Hangi Testleri Yapmalıyım?

Beyler sistemi kurdum şimdi windows kuruldu da ilk olarak hangi testleri yapmalıyım veya biostan yapmam gereken ayarlar var mıdır? Sadece expoyu açtım ve dahili gpuyu devre dışı bıraktım.
  5. E

Yardım Arctic Liquid Freezer Lll 360 Argb Kablolarını Nereye Takmalıyım?

Hocam kabloyu değiştirmem için komple soğutucuyu söküp geri takmam gerekiyor, kablo arka kısımda kalıyor çünkü benim taktığım şekil doğru mu acaba?
  6. E

Fan > CPU_FAN VRM > CPU_OPT PUMP > Anakartın altında bulunan SYS_PUMP kısmına bağladım bu yanlış mı? 1779126222 QR Kodda sadece tekli kablonun montajını anlatıyor 4'lü kabloyu anlatmıyor maalesef.
  7. E

Tek kablonun farkı ne olur peki?
  8. E

Ayrıyeten Asus A32 Plus kasada Power Led- ve Power Led+ kablolarını falan bulamadım yeni nesil kasalarda bu kablolar yok mu artık?
  9. E

Arctic Liquid Freezer lll 360 aldım anakartım aorus x870 elite wifi7 soğutucudan FAN VRM PUMP bide 3 pinli bir kablo çıkıyor bunları hangi yuvalara takmalıyım?
  10. E

Çözüldü✓ İşlemci Termal Macunu Taştı Sorun Olur Mu?

Teşekkür ederim. O kadar fazla taşmadı ya ama bu işaretlediğim kısma azıcık kıl şeklinde düştü ben de temizlerken daha da batırırım diye ellemedim hiç
  11. E

Çözüldü✓ İşlemci Termal Macunu Taştı Sorun Olur Mu?

Beyler sıvı soğutucuyu bir türlü oturtamadım en son oturttuğumda da işlemcinin bu kısmına termal macun bulaştığını gördüm ama incecik kıl şeklinde. Sorun yaratır mı bu?
  12. E

Yardım Cs2 - Alias ve Bind Komutları ile Yapılan Spray Kontrolü.

Steamden bulut senkronizasyonunu devre dışı bırak
  13. E

Lian Li Sistem Nasıl Duruyor ?

Çok iyi duruyor güle güle kullan, benim de tüm parçalar elimde PSU hala kargoda kurduktan sonra güç veremeyeceğim için üşendim kurmaya
  14. E

R7 7800x3d ve 5070 Ekran Kartlı Kasa 70 K Alınır mı?

Onun altına da yazdım hocam taksit yapıyor olsalar ekran kartı kapalı kutuda duruyor daha dizmedim direkt iade ederdim ama taksitsiz alma gibi bir imkanım yok maalesef.
  15. E

R7 7800x3d ve 5070 Ekran Kartlı Kasa 70 K Alınır mı?

Geçen senle bir konuda konuşmuştuk zaten 14k anakarta vermek yerine 5070'in üstüne koy 5070ti al demiştin :D Sırf zotac diye içime sinmiyordu mesela inatla da almadım
Geri