eaglecv isimli üyenin son içerikleri

1. E

Mouse Tavsiye Öneri.

Wraith zaten bu ATK markasının resmi distribütörü yani oradan almak en mantıklısı garanti falan konusunda hiç sıkıntı yaşamaz güvenilirdir patlamaz forumda şikayet okudum fakat ben hiç öylr sorunlar yaşamadım genelde kargo vs vs gibi sorunlar gördüm şikayetlerde Gelelim farelere ATK Blazing Sky...
  2. E

Iem Kulaklık Önerir Misiniz?

500 ile 900 lira arası bütçede Tangzu Waner SG bakabilirsin Vokalleri ve enstrümanları harika verir çok keyifli kulaklıktırüzmez. 1500 ile 3500 lira arasında Truthear Hexa tam sana göre Şarkıyı stüdyoda kaydedildiği gibi en doğal ve tertemiz haliyle duyarsın Alternatif olarak basları biraz daha...
  3. E

Iem Kulaklık Önerir Misiniz?

bütce nedir ona göre öneride bulunayım?
  4. E

6000-7000tl Arası Anakart Önerisi

Yaşadığın sorun büyük ihtimalle RAM uyumluluğundan kaynaklanıyor. Çünkü A620M-B ile sıkıntı yaşamazken iki farklı B850 anakartta aynı memory training olayını yaşaman biraz ona işaret ediyor. Ben olsam sırf B850 diye tekrar maceraya girmezdim. Ryzen 5 7500F için zaten sağlam bir B650 işini...
  5. E

Lenovo Loq 15ahp10 24 GB 51kye Alinir mi?

LOQ 15AHP10, i5 13450HX’li 15IRX’ten işlemci tarafında bi tık daha güçlü diyebiliriz ama öyle uçurum fark yok. Oyunlarda ekran kartı aynıysa aradaki FPS farkını çoğu zaman hissetmezsin bile. Fiyat farkı çok değilse Ryzen’lı olan alınır, hem biraz daha serin çalışıyor hem de yeni nesil. Ama sırf...
  6. E

50 Bin TL Laptop Tavsiyesi

niye geriliyonki gta 6 çıkınca 20 fps oynarsın sen
  7. E

50 Bin TL Laptop Tavsiyesi

sadece oyun için kullanıcaksanız ben ps5 pro alın o para
  8. E

Gta 6 İçin Ps5 Pro Alınır mı?

boşa harcicak paran varsa al kenarda dursun ama 2028 ps6 çıkış olcağını okudum birkaç yerde
  9. E

Iphone'ların Hava Atma Aracı Olması Hakkında Düşünceleriniz Nelerdir?

en iyisni yapmışsın alüminyum kasadan çok şikayetciyim baksana pil sağlığına daha yeni cihaz ısınmamış oyun oynanmamış cihaz
  10. E

alüminyum kasa berbat ve rezilbir kasa applenınki öyle en ufak şeyde çizilip zarar görüp boyası kalkıyor kasım 2025 de aldım pil sağlığım 98 düşmüş çok hızlı bir düşüş değilmi ve telefonda oyun oynamıyorum bi ısınma yaşanmıyor
  11. E

kamera işim yok diyosunda s25 kamerasıda gayet iyi zaten kötülencen birşeyi yok sanki flimmi çekiyoruzkamerayla iphonenin bi iyi özelliği pazarı çok iyi ona laf yok yurtdışından android getirsek gine açtırma vs muhabbetler oluyormu?
  12. E

kendinle 50-70 yaşındaki adamı kıyaslama bence 😀 basit derken daha sınırlısın seni soktuğu sistemin dışına çıkamıyorsun gibi gibi
  13. E

popüler kültür köleliği değilde basitleştirim iş bir işletim sistemi var örnek babama android bir cihaz verince 10 saat dolanıyor aradığı şeyi bulmak şçin iosda bu daha kolay eğer web bilgisayar yazılımla uğraşıyorsan kesinlikle android hava atma işi 10-20 yaş arasıdır büyük ihtimal belli bir...
  14. E

P.U.B.G Steam Başlanır mı ?

pugb iyidir fakat anticheatı kötü hile oranı yüksek bunu bilerek oyna ve ortalama fiyat bir hile alırsan 1 aya yakın götürüyor cs2 yükle faceit oyna asıl gerçek aim orda konuşuyor hile oranı çok az dma sistemleri gerekli oda yurtdışında 1 k dolar trde 1,500 civarı ondan dolayı erişimi zor
  15. E

🔥🔥Gta 6 Ön Sipariş 25 Haziranda Başlıyor🔥🔥

trde bu fiyatlara çok satılcağını düşünmüyorum
Geri