east isimli üyenin son içerikleri

1. east

Okula maddi değeri yüksek eşya getirmek

Yani örnek olarak 1000 tl'nin üzerindeyse bunun getirilmesi yasaktır gibi bir sınırlama var mıdır
  2. east

ben meb'in kurallarını okuduğumda okula maddi değeri yüksek eşya getirmenin yasak olduğu yazıyordu. peki bunun bir sınırı var mıdır
  3. east

Benim dedemden kalma maddi değeri yüksek bir yüzüğüm var. Benim bunu okula götürmem yada okulda barındırmam yasak mıdır?
  4. east

Hocayı şikayet etmek

Zaten hoca ilk yaptığında ben onu şikayet ettim bir süre sustu yüksek ihtimalle uyarı aldı ama tekrar başladı onu tekrar şikayet edeceğim 1703706451 hoca ilk yaptğında ben onu şikayet etmiştim yüksek ihtimalle uyarı aldı bir süre sustu ama yeniden başladı onu tekrar şikayet edeceğim
  5. east

Hocayı şikayet etmek

ilk yaşadığımda
  6. east

Hocayı şikayet etmek

zaten şikayet ettim çoktan
  7. east

Hocayı şikayet etmek

sınıf konuştuğu için bizi tehtid ediyor lavaboya ve kantine gitmemize izin vermiyor
  8. east

Hocayı şikayet etmek

bizi ölüm ile tehtid ediyor molaya çıkışa izin vermiyor bizi tehtid ediyor sınıfça şikayet etmeyi düşünüyoruz 2 yıldır çileyi çekiyoruz
  9. east

Hocayı şikayet etmek

hocamız bizi ölümle tehtid ediyor iddalara göre birine şiddet bile uygulamış artık bıktım hocayı şikayet etmek istiyorum ne yapabilirim?
  10. east

Evin camında kumru var

evin camında altında yumurtaları olan bir kumru buldum pek hareket etmiyor ne yapabilirim
  11. east

Kuduz virüsü bulaşır mı

o kişiler aşı olmalı mı
  12. east

Kuduz virüsü bulaşır mı

neden eğer kişinin tükürüğü konuşurken buruna temas ederse bulaşmaz mı
  13. east

Kuduz virüsü bulaşır mı

diyelim ki tanıdığım bir akrabam bir kedi tarafından ısırılmış ve 1 ay sonra kuduz aşısına başlamış bu durumda onunla temaslı olan kişilerde risk altındalar mı
  14. east

Kuduz aşısı üretimi nasıl yapılır

Kuduz virüsü ultraviyole ışık altında inaktive olan bir virüstür kuduz aşısı da inaktive bir aşı olduğuna göre enfekte bir hayvanin salyasini ultrviyole ışık altında bekletirsek bir nevi kuduz aşısı yapmış olmaz mıyız
  15. east

Tetanoz aşısı kaç doz

ben dün pas ile kestiğim için acile gittim bana 3 doz aşı yapmak yerine 1 doz aşı yaptılar ( özel aşı yaptırdım)
Geri