Galaxy hocam öncelikle teşekkür ederim kulaklık öneriniz ve cevaplarınız için. Bugun v2x elime ulaştı ve gayet iyi performans verdi.
Orix hocam kulaklık gayet iyi hem ses hem mikrofon kalitesi olarak. Hem dc de hemde başka platformlarda arama yaptım ve hiç bir sıkıntı görmedim mikrofon...
@Alparslan0 @AntremanKoçuMünir @Muazed @GalaxySal450 hocalar aklıma bir şey takıldı da . Benim laptop da 2 usb portu da dolu ve bu yuzden Bt bağlantılı gamepad arıyordum . Ama herkes f710 önerince aklıma yattı ama bir sorun var. F710 usb dungle olduğu için kablolu f310 dan bir farkı olmuyor usb...
Hocam peki replika dualshock , rampage XPS4 yada f710 arasından hangisi alınır ?
F310 kablolu olduğu için 2.planda şuan
1688315599
@GalaxySal450 hocam gamepad konusunda bilginiz var mı yada bilgisi olan forumda tanıdığınız biri ? Ona göre birkaç gamepad atıcam hangisini önerirsiniz
Hocalar fifa pes için gamepad arıyorum.
Laptop da 2 usb girişi olduğu için ve bu 2 girişi klavye mouse ile kullandığım için bluetooth bağlantılı olursa iyi olur. ( olmazsa da sorun yok 9
bluetooth bağlantısı kopma sorunu olmayan
joystick lerinde sorun olmayan
max 500 tl ( bir miktar artabilir9...
teşekkürler hocam hem sabah kuzenim için klavye arıyordum orda yardımcı oldunuz. hem de şuan benim için öneride bulundunuz. birde ileride kurmak istediğim bir ekosistem türü var. başka bir forum açtım onun için. ona da müsait olduğunuz zaman cevaplarsanız sevinirim.
arkadaşalar başka bir forumda razer ekosistemi kurmak istediğimi ve sadece klavye nin eksik kaldığını belirtmiştim. ve ileride bütçemi arttırsam asus ekosistem kurmayı düşünüyorum ( laptop asus olduğu için). peki her birine 1500-2000 ₺ bütçe ayırdığımı düşünerek klavye mouse ve kulaklık...
Arkadaşlar razer ekosistem kurmayı düşünüyorum. kulaklık ve mouse u battle bundle alarak çözmeyi düşünüyorum.Bu yüzden max 1500 ₺ bütçe ile klavye öneriniz varsa beklerim.