Eber isimli üyenin son içerikleri

1. E

Çözüldü✓ Yeni Sistem Topluyorum.

yeniden araştıracağım dostum teşekkürler görüşün için.
  2. E

izlemediyseniz izlemenizi öneririm. fanlar ile gerekli hava akışı sağlıyacağımı düşünüyorum, bulunduğum odanın koşullarıda gayet uygun. hayır sen şu detayı bilmiyorsun diyorsanız kasa ile alakalı dinlemeye hazırım.
  3. E

Çözüldü✓ i5 13600k İşlemcimi soğutmak için ne kullanmalıyımm ?

Intel i5-13600K İşlemcimi soğutmak için bir sıvı soğutucu almak istiyorum önerilerinizi bekliyorumm
  4. E

Göz Önünde Bulunduracağım Teşekkürlerrr.
  5. E

öneriniz nedir acaba parça parça paylaşabilirmisiniz benim ile <3 1669830199 psu modelini tam olarak paylaşmamış satıcı benimde içime sinmiyor büyük ihtimalle psusuz sipariş edeceğim kasayı. ( görüşünüzde etkili oldu bu duruma) aklımda 850W +80 gold highpower in psu var. Sizin Psu öneriniz...
  6. E

Görüşleriniz için teşekkürler :) <3 Psu yanından sıkıntı yaşıyacağımı düşünüyormusunuz ?
  7. E

Görüşleriniz için Teşekkürler... 750W +80 bronze bir psu beni üzmez değil mi ? yeterli olur 1669829485 ssd değişmenizde psı-e 4 desteği dışında bir neden varmı acaba ? 1669829537 İşlemci tarafında neden bir değişiklik yaptınız ? ( merak ediyorum sadece sebeplerini)
  8. E

Ekran kartını aldım indirim vardı. ekran kartı hariç 20-25k civarında bütçem olucak 1669828736 ekran kartı hariç 20-25k
  9. E

Bu parçaları düşündüm önerinleriniz varmı? Özellikle Sıvı soğutucu için :) Tüm Parçalar için eleştiri ve öneriye açığım arkadaşlar Şimdiden Herkese Teşekkürler. Intel i5-13600K Geforce Rtx 3080 Gamıng Z Trıo 10G ASUS PRIME Z690-A 6000MHz(OC) DDR5 Soket 1700 ATX Kingston DDR5...
Geri