Valla ‘ sanırsam ‘ kronik ama aşırı fazla yaşanan sık bir durum olduğunu düşünmüyorum sadece araştırdığımda bunu yaşayanların olduğunu gördüm. Açık konuşmak gerekirse yeni gelen sıkıntısız kulaklığımda da her şarjdan çıkarışımda ufaktan bi tırsıyorum. Ama zaten firma böyle bir durumda iade /...
iPad 10. Nesil ve Apple Pencil USB-C modelini kullanıyorum. Tabletimi çoklayıcı Hub ile monitörüme aktardım fakat ekranda kalem ucu belirtisini görmem lazım aksi taktirde monitöre bakarken nereye yazı yazdığımı anlayamıyorum , tablete bakmam gerekiyor o zaman da monitörün anlamı kalmıyor. Mesela...
Yok esrafurullah çekinmeden yazabilirsin sorabilirsin hiç dert değil dediğim gibi öyle bir durumda olmanın çaresiz yanlarını biliyorum o yüzden yardım edebiliyorsam ne mutlu bana elimden geleni yaparım gelişmeleri haber edersin.
Zaten bence para iadesi istemeyin, sıfır ve yeni ürün istemek hakkınız. Hala yarın tarafına kargolanan şeyin tam olarak ne olduğunu anlamadım. Eğer elinde şu an rapor yoksa raporu bekleyip eğer rapor varsa direkt Amazon’a mail atarak veya nereden satın aldıysan o mağazaya mail atarak ürününün...
Ürün iade raporunun tarafınıza kargolanması durumunu anlamadım fakat bildiğim kadarıyla servis, ürün iade raporunu çıkartıp size mail olarak gönderdikten sonra kulaklığı aldığınız mağazaya mail atarak maile değişim istediğini ve iade değişim raporunu pdf olarak maile eklemen gerektiğini...
Bildiğim ve yaşadığım kadarıyla ürün servise gittiğinde süre sıkıntı olabiliyor. Yani servisin ( steelseries ) ne kadar sürede ürünü inceleyip değişim / iade onayı vereceğine bağlı süreç. Zaten ondan sonrası basit , satın aldığınız mağaza servis tarafından verilen iade/değişim onayını gördükten...
Rica ederim ne demek ben de çok sıkıntıya girmiştim ilk başta dolayısıyla ne hissettiğini az çok anlayabiliyorum elimden geldiğince yararlı olabiliyorsam ne mutlu. İnan bende Amazon’dan hiç iade işine girmedim ama sana referans olması açısından bir anektod paylaşabilirim süreç ne kadar aynı ne...
Anladığım kadarıyla kronik bir hata çünkü firma direkt para iadesi veya değişim talebimi onayladı yani gönül rahatlığıyla garantiye yollayıp halledebilirsin.
Maalesef hiç bir kimsenin yardım etmemesi , hatta herhangi bir yol bile göstermemesi sonucu kendim araştırdım ve ped’in ( sağ veya sol hatırlamıyorum ) Altında ufak bir düğmeye basarak kulaklığı sıfırlamam gerektiğini öğrendim ama hem bu işlem kesin bir çözüm olmadığından hem de kulaklığın...
Aldığım internet sitesinde müşteri temsilcisiyle konuştum. Kendileri dedi ki elektronik cihazlarda kutusunu açtığınız andan itibaren ürün 2. el durumuna düştüğü için aldığınız mağazanın ürünü reddetme hakkı vardır. E ben kutusunu açmadan üründe sıkıntı var mı yok mu nereden bileyim ne saçma iş...
Merhabalar öncelikle çok teşekkürler cevabın için. Açıkçası endişem şu; ürünü gönderip iade veya değişim talebi hakkı alamayıp tekrar ürünün elime bu şekilde gelmesi ve boşu boşuna uğraşmış olmam.
Daha bugün 2 saat önce elime ulaşan ve hala üzerinde jelatinleri duran MSI G274QPF E2 model ve markalı monitörümü bilgisayara bağlar bağlamaz ekranın ortasında gözüme ilişen bir kararma olduğunu fark ettim. Daha sonra farklı renk tonlarında baktığımda ve ekranı sildiğimde bile o kararma...