Ebuerylmz isimli üyenin son içerikleri

1. Ebuerylmz

Yardım 10-15k Monitör önerisi istiyorum

Sende var mı ekran
  2. Ebuerylmz

Şuanda ps5 ile kullanacağım 3-5 ay sonra kasa toplayacağım genel olarak fps yeri gelir hikaye ama fps ağırlıklı
  3. Ebuerylmz

4 k alıp oyunları 4k oynamıyorsam bunun bana bir ekstrası var mı
  4. Ebuerylmz

Logitech G PRO X TKL Lightspeed Kablosuz klavye nasıldır?

Değil kabloluda olur
  5. Ebuerylmz

Teşekkür ederim Asus TUF Gaming VG27AQML5A Monitör 1767868171 https://www.incehesap.com/asus-tuf-gaming-vg27aqml5a-27-300hz-0-3ms-pivot-hdr400-2k-qhd-fast-ips-gaming-oyuncu-monitor-fiyati-83660/
  6. Ebuerylmz

ASUS TUF VG27AQML5A hakkında meraklarım vb.

Memnun musunuz
  7. Ebuerylmz

Merhaba dostum umarım iyisindir Genellikle fps oyunları oynuyorum 10-15k arası 1080 veya 2k montör önerebilir misin
  8. Ebuerylmz

Varsa önerin onu yaz dostum dörtdörtlük anlayan biri olsam zaten gelip buraya sormam
  9. Ebuerylmz

1767860004 Bildiğin iyi model varmı inceleyim
  10. Ebuerylmz

Logitech G PRO X TKL Lightspeed Kablosuz (ING) Şu anki fiyatı Oyuncu Klavyesi – 11.109₺ Nasıl alternatif önere bileceğiniz ürün var mı?
  11. Ebuerylmz

Yardım Logitech G PRO X TKL Lightspeed Kablosuz (ING)

Logitech G PRO X TKL Lightspeed Kablosuz (ING) Oyuncu Klavyesi – 11.109₺ Alınır mı alternatif öneri var mı?
  12. Ebuerylmz

Yardım Logitech G PRO X 2 Lightspeed kulaklık

Logitech G PRO X 2 Lightspeed Kablosuz / Bluetooth Oyuncu Kulaklığı – 11.200₺ Sizce alınır mı?
  13. Ebuerylmz

Monitör ve ekipman yardımı.

Tavsiyen için teşekkür ederim dostum. Bütçe konusunda pek sıkıntım yok kullandığım sistemde iyi uzun ömürlü olsun istiyorum kendi araştırmalarıma göre bunları buldum sadece monitörde 15k üzerine çıkmamayı tercih ettim. Herhangi alternatif ekipman önerilerin varsa memnun olurum düşük bütçelide...
  14. Ebuerylmz

Monitör ve ekipman yardımı.

Selamün Aleyküm arkadaşlar, En son bilgisayar oyunlarını 17–18 yaşlarımda bıraktım. O dönemde maddi durumum ve sistem yetersizliğimden dolayı ilgilenememiştim. Şu anda 25 yaşındayım ve bilgisayar sistemlerinden uzun süre uzak kaldığım için sistemsel bilgilerim, ekipman bilgim tamamen yok oldu...
Geri