Tamamen alışma ve zevk meselesi bence, renkler şu oledde çok daha iyi denilecek bir durum yok.Glossy ve matı yakın zamanda yan yana karşılaştırdım 2 dk baktıktan sonra farkı ayırt edemiyorsun bile.Bu videoda da aynısını anlatıyor.
Ya kablo ya bilgisayar, kabloda ezik vs olmadığından eminsen anakartın ethernet driverlarini güncellemeyi deneyebilirsin.İmkanın varsa laptop veya tv ye takıp dene.,
Zaten driverlar kurulu ve güncel demişsin.En kolay yöntem farklı bir cihazda kabloyla bağlanmayı denemek onlarda veriyorsa...
Bence kesinlikle eder.20 bin TL'ye bence daha iyi bi upgrade yapılamaz setupda.2k da dlss kalitede veya orta yüksek ayarlarda çoğu oyunu akıcı şekilde oynarsın.2k ips de ultra oynamaktan 10 kat daha iyi deneyim oled de orta yüksek ayarlarda oynamak.
1782489221
Pixel shifting ve refreshing...
Bende de 4060 ve 7800x3d var ve attığın samsung modelini aldım.Araştırdığım kadarıyla olede geçtiğin zaman 50 bin tl lik oledle 20 bin tl lik oled arasında uçurum fark yok.Samsungu alıp kalan bütçeyi ekran kartına yatırırsan bence daha iyi yatırım olur.Bu arada samsungdan iş bankasına %10...
Hocam type c girişi varsa usb-c dönüştürücüye gerek yok.Jakla takıp deneyebilirsin ama bazen cızırtı ve dip ses duyma ihtimalin yüksek.apple dac ile birlikte ses daha temiz ve kaliteli geliyor.
1782429546
amazon depoya sık sık 250 tl civarına düşüyor oradan bakabilirsin.
iem alacaksan şunları da alman lazım https://www.akakce.com/type-c-donusturucu/en-ucuz-apple-usb-c-3-5-mm-kulaklik-jaki-adaptoru-mu7e2zm-a-fiyati,1284197145.html , usb- c - usb-a dönüştürücü.Ben 2 hafta önce hem tangzu waner 2 hem 7hz zero 2 aldım. Oyun içi açık ara zero2 baya fark...
Yaklaşık 1 ay önce 7800x3d ve b650m-r almıştım curve optimizerdan -20 ile kullanıyordum herhangi bir sorun yoktu.Bugün oyundayken birden pc gitti ve şuan açılmıyor ,
Güç kaynağım enermax iii 600w
Ekran kartı rtx 4060
Farklı güç kaynağını taktığımda 3/4 kez tık tık tık diye ses geldi.Yapay zekaya...