ebuw isimli üyenin son içerikleri

1. ebuw

MEDİAMARKT YAPIKREDİ 2500TL GERİ ÖDEME(ALT LİMİTSİZ)

Kredi kartı başvurusu yapıp onaylanırsa kart gelmeden de sanal kart ile oluyormuş. Başvurusuz olmuyormuş. Kullanacaklara hayırlı olsun.
  2. ebuw

Hocam kayıt olup sanal kart ile alsam cashback oraya düşer mi? Demek istediğim kredi kartı başvurusu yaptığımda tek kabul eden garantı bankasıydı. Bunlar reddeder.
  3. ebuw

Hocam başvuru sonucunu beklemek veya başvurmak gerekiyor mu açar mısın nasıl yapılıyor
  4. ebuw

Başvuracaksın onaylanacak kart gelecek falan. Tam lazımdı bana kulaklık için ama yüksek ihtimalle onaylamazlar. Şirketi kapatalı aylar oldu.
  5. ebuw

Monster Pusat K3 Pro uyumlu Keycaps

Merhaba, nereden bulabilirim? Beyaz arıyorum.
  6. ebuw

Abime gelen haciz beni etkiler mi?

134k güncel borç. Babam kefildi sanırım ama babam bizimle yaşamıyor annemle ayrılar 4.5 yıldır. Benim ikametim babamın evinde ama.
  7. ebuw

Benim hocam ama kasa, monitör falan 2. El diğer parçalar sıfır klavye, mouse, ram, anakart falan
  8. ebuw

Teşekkür ederim.
  9. ebuw

Merhaba, bugün abim için EVKUR'dan haciz kâğıdı tebligatı geldi. Savcılık izni ile Polis ve çilingir zoruyla eve girilip eşyaların haczedileceği yazıyor. Evde abimin hiçbir şeyi yok. Bilgisayar falan bana ait ki zaten benim odamda. Odam bana ait ve kişisel eşyalarım var. Pc'yi 2. El dizdiğimden...
  10. ebuw

Öneri Dram'li uygun fiyatlı 1TB M2 SSD önerisi

Teşekkür ederim hocam. Ama soğutucusu yok denmiş bunun için. Benim anakartımda m2 soğutucu var mı? 1748523260 Arkadaşın yukarıda attığıyla aynı mı bu
  11. ebuw

Öneri Dram'li uygun fiyatlı 1TB M2 SSD önerisi

Başlıkta da belirttiğim gibi DRAM'li 1TB M2 SSD arıyorum. Max bütçem 3 bin. Sistemim aşağıda. Şu anda Crucial B550 falan 1TB SSD'sini kullanıyorum ve aldığım okuma yazma 500 falan. Ve bazen takılmalar oluyor masaüstünde dahil. 2 hafta kadar önce de sistemimi DDR4'e geçirdim. M2 SSD almak...
  12. ebuw

Yardım Sıfır İşlemcide Termal Macun İzi Var ?

Değiştirin.
  13. ebuw

Öneri MSI Mag Forge 320R Airflow kasa alınır mı?

Link bozuk
  14. ebuw

Satın aldığım G.SKİLL RAM'ler sahte mi?

Taksitle aldım maalesef başka fiyata alma şansım yok şu anda pc açamıyorum şart ram bana. Zaten 26 mayısta gelecek anca. Birkaç püf noktası biliyorum onlara bakacağım uymazsa iade edeceğim. Paketi, ramleri, sn'ler vb. İnşallah orjinal çıkar ya. Ülkede artık o kadar sahteliğe boğulduk ki orjinal...
Geri