Hocam kayıt olup sanal kart ile alsam cashback oraya düşer mi? Demek istediğim kredi kartı başvurusu yaptığımda tek kabul eden garantı bankasıydı. Bunlar reddeder.
Merhaba, bugün abim için EVKUR'dan haciz kâğıdı tebligatı geldi. Savcılık izni ile Polis ve çilingir zoruyla eve girilip eşyaların haczedileceği yazıyor. Evde abimin hiçbir şeyi yok. Bilgisayar falan bana ait ki zaten benim odamda. Odam bana ait ve kişisel eşyalarım var. Pc'yi 2. El dizdiğimden...
Başlıkta da belirttiğim gibi DRAM'li 1TB M2 SSD arıyorum. Max bütçem 3 bin. Sistemim aşağıda. Şu anda Crucial B550 falan 1TB SSD'sini kullanıyorum ve aldığım okuma yazma 500 falan. Ve bazen takılmalar oluyor masaüstünde dahil. 2 hafta kadar önce de sistemimi DDR4'e geçirdim. M2 SSD almak...
Taksitle aldım maalesef başka fiyata alma şansım yok şu anda pc açamıyorum şart ram bana. Zaten 26 mayısta gelecek anca. Birkaç püf noktası biliyorum onlara bakacağım uymazsa iade edeceğim. Paketi, ramleri, sn'ler vb. İnşallah orjinal çıkar ya. Ülkede artık o kadar sahteliğe boğulduk ki orjinal...