EbuYigit isimli üyenin son içerikleri

1. E

Işlemci yükseltme tavsiyesi

i7 ultra ile karşılaştırdığında 7 78003d parasını fazlası ile hak ediyor. birde amazon yada hepsiburadadan alırsan 6 yada 9 taksit peşin fiyatına gayet iyi. paranın karşılığını verir
  2. E

Çözüldü✓ 5070 ALINIR MI 5070 Tİ MI ZORLANIR

bütçen varsa 5070ti al bence
  3. E

RTX 5080 + 9800x3d Vatan Vs Gaming.gen

instagramda pcbakımtemizlik diye bir sayfa var istanbulda kendisine yakın oturuyorsan gelip evinde topluyor bilgisayarı. gayette profesyonel. tahminim 2000 tl civarındaydı fiyatı..
  4. E

Çözüldü✓ 9070 XT Almalı Mıyım? 5070 TI'a mı uğraşmalıyım?

Watman hatasını amd ye uygun ramlerle çözülüyor sanırım.. uygun değilse xmp açmadığında hata vermiyor bizzat denedim bende düzeldi
  5. E

Her açılışta bu ekrana geliyor

tamamdır düzeldi dostum sağolasın
  6. E

teşekkürler hemen deniyorum
  7. E

F6 ile bios eski haline çeviriyor diyor ama yapıyorum yine aynı oluyor
  8. E

Bunu nasıl düzeltebilirim lütfen yardımcı olun Anakart Msi b860 tomahawk wifi
  9. E

5070 ti mı 5080 mi yardım lütfen

Merhaba ekran kartım Sapphire Nitro+ AMD Radeon RX 6950 XT Yenilemek istiyorum fakat gereklimi bilmiyorum kararsızım 5070 ti yada 5080 almak istiyorum fiyat performans olarak mantıklı hangisi ve hangi markanın kartını almamı önerirsiniz
  10. E

MAG B860 TOMAHAWK WİFİ için işlemci soğutucu önerisi

Kusura bakma çokanlamıyorum İşlemcim ultra 7 265k zaten anakart sadece ultra işlemci destekliyor sanırım
  11. E

MAG B860 TOMAHAWK WİFİ için işlemci soğutucu önerisi

Merhaba [H3 id='MAG+B860+TOMAHAWK+WF+ANAKART+iin+hangi+ilemci+soutucu+nerirsiniz']MAG B860 TOMAHAWK WİFİ ANAKART için hangi işlemci soğutucu önerirsiniz[/H3]
  12. E

Intel MAG B860 tomahawk wifi hangi islemcileri destekliyor

teşekkürler
  13. E

Intel MAG B860 tomahawk wifi hangi islemcileri destekliyor

intel MAG B860 tomahawk wifi hangi islemcileri destekliyor mesela i714700K desteklermi?
  14. E

Yardım Afrikada kurban kesimi hangi site güvenilir

şefkateli derneği keserken videosunu gönderiyordu sanırım. isminizi söyleyip kesiyolar diye biliyorum
Geri