ec1na3 isimli üyenin son içerikleri

1. ec1na3

Anonymus Türkiye'ye Siber Savaş Açtığını İlan Etti

2021 de atilmis postu nerden bilenbilirim ahraz seni
  2. ec1na3

siber guvenlikcilerin de python gibi yazilim dillerini bence bilmesi gerekiyor
  3. ec1na3

hocam daha yeni girdim bu islere bir kac seneye profesyoneli olurum bu isin cok hosuma gidiyor bu is kessinlikle katilmayi dusunuyorum
  4. ec1na3

bir bilgisayar programciligi ogrencisi ve siber guvenlikci olarak anonymousa cani gonulden tesekkurlerimi sunuyorum
  5. ec1na3

Ssh acik tunel ile sinirsiz internet

hallettim customweb yerine ghcys mi neydi onu seçmek lazımmış telefondan bilgisayara aktarıyorum 30mbs ve 60ms veriyor keşke ms dusurebilsem bilgisayardan bağlanınca 40ms düşüyor ama proxyden bağlandığı için oyunlara girmiyor bundan telefona bağlanıp telefondan bilgisayara bağlıyorum
  6. ec1na3

hizi guzel 30 mb veriyordu bana birde simavdayim simavda alt yapi kotu senin orda iyidir
  7. ec1na3

hee benim durma ozelligim var ondan kullaniyorum hocam birde sunucu actim su videodan ama oyunlara girmiyor neden acaba trojan oldugu icin mi sunucuyu pendc den domaini hosting den aldim nerde hata yaptim acaba videodakiler ile 1 e1 ayni yaptim ama dedigim gibi oluyor hersey duzgun ama oyuna...
  8. ec1na3

neden paketinizi bekliyorsunuz paket biterse bile kullanabiliyorum suan valorantda ms 50 60 civari telefona root atip usb tethering ile paylastim
  9. ec1na3

0 ping mi ohaa ozelden yazarmisiniz yada isterseniz size para odeyeyim beni sizin sunucunuza baglanmaya izin verin
  10. ec1na3

Yurt dışında sıfırdan başlamak için ülke önerisi

isvicre iyidir
  11. ec1na3

onerdigin v2ray server varmidir pingi dusuk
  12. ec1na3

Sorunu cozdum ancak sanirim servera baglanmamiz sart bu yuzden ping oluyor
  13. ec1na3

Bi Erkekle Nasıl Tanışılır? 🤔

biyoseksuel ne demek