Web tasarımcısı olarak hem işlerimi yapmak hem de bazı oyunları seyahatteyken oynamak istiyorum. Güncel donanımlarda alabileceğim kaliteli dizüstü bilgisayarı önerilerinizi bekliyorum. Aşırı yüksek bir performansa ihtiyacım yok. 30bin-40bin civarında önerilerinizi sunarsanız çok mutlu olurum...
Bilgisayarım henüz 6 aylık, son 1 aydır günde 1-2 defa mavi ekran hatası alıyorum. Sistemin parçalarını tek tek nasıl test edip sorunu çözebilirim. Yardımcı olabilecek birisi var mı? Virüs taramasını Bitdefender ile yaptım. Şu ana kadar da herhangi bir korsan yazılım kullanmadım.
Logitech Pop Keys Blast Kablosuz Klavye kullanıyorum. Son 3 gündür sıklıkla ortalama her 10 dakikada bir klavye kendini inaktif hale getiriyor bazı tuşlar takılı kalıyor rastgele bir şekilde sorunun neden olduğunu bilmiyorum klavye alalı 3 ay oldu. Yardımcı olabilir misiniz? Aygıt yöneticisi...
Canlı yayınlar yapıyorum ve izleyicilerim için bir Minecraft sunucusu açmak istiyorum. İstediğimiz gibi modları ekleyebileceğimiz, sürekli kesintilerin ve sorunların olmayacağı kaliteli bir sunucu kiralarma firması var mı? Önerilerinizi bekliyorum. Bir de yönetim kısmı önemli tabii ki güzel bir...
Sarı sitede MSI ve Galax gibi markaların ekran kartlarını 1500-1600 civarına yazmışlar. 2000 bandında da var. Eğer hızlı satmak istersen En düşük 1500. Ama daha aşağı inme bence. Bu arada yenisi hayırlı olsun 😇
Youtube'da video izlerken veya Discord'ta kamera/ekran yayınını tam ekran yapınca bu şekilde ekran gidip geliyor. Oyunlarda bir problem yok. Neden oluyor? Çözümü nedir?
Video kaydı: https://streamable.com/hfe6zx
Az önce yayınlanan videodaki sistemi özelleştirdim. Sizce nasıl?
Ben kendime göre bu şekilde yaptım. Özelleştirmeler : RAM tek slottu aynı RAM'den bir tane daha ekledim. 240mm sıvı soğutma ekledim. Bir de SSD yükselttim.