ec2025123 isimli üyenin son içerikleri

1. ec2025123

Hem iş hem oyun için bilgisayar önerisi

Web tasarımcısı olarak hem işlerimi yapmak hem de bazı oyunları seyahatteyken oynamak istiyorum. Güncel donanımlarda alabileceğim kaliteli dizüstü bilgisayarı önerilerinizi bekliyorum. Aşırı yüksek bir performansa ihtiyacım yok. 30bin-40bin civarında önerilerinizi sunarsanız çok mutlu olurum...
  2. ec2025123

Mavi ekran hatası sistem parçaları test etme

Tamamdır yapıyorum şimdi hızlı dönüşün için teşekkür ederim <3
  3. ec2025123

https://drive.google.com/file/d/1CMtV7Xv0QNrHbenKAekfImnd64oA4NrE/view?usp=sharing
  4. ec2025123

Bilgisayarım henüz 6 aylık, son 1 aydır günde 1-2 defa mavi ekran hatası alıyorum. Sistemin parçalarını tek tek nasıl test edip sorunu çözebilirim. Yardımcı olabilecek birisi var mı? Virüs taramasını Bitdefender ile yaptım. Şu ana kadar da herhangi bir korsan yazılım kullanmadım.
  5. ec2025123

Yardım Kablosuz Klavye Sorunu

Logitech Pop Keys Blast Kablosuz Klavye kullanıyorum. Son 3 gündür sıklıkla ortalama her 10 dakikada bir klavye kendini inaktif hale getiriyor bazı tuşlar takılı kalıyor rastgele bir şekilde sorunun neden olduğunu bilmiyorum klavye alalı 3 ay oldu. Yardımcı olabilir misiniz? Aygıt yöneticisi...
  6. ec2025123

Minecraft sunucu kiralama önerisi

Canlı yayınlar yapıyorum ve izleyicilerim için bir Minecraft sunucusu açmak istiyorum. İstediğimiz gibi modları ekleyebileceğimiz, sürekli kesintilerin ve sorunların olmayacağı kaliteli bir sunucu kiralarma firması var mı? Önerilerinizi bekliyorum. Bir de yönetim kısmı önemli tabii ki güzel bir...
  7. ec2025123

Ryzen 9 5900X Photoshop 24 donuyor

BIOS ve Sürücü güncellemeleri yapmayı deneyebilirsiniz. Ayrıca Photoshop ayarlarından, Edit > Preferences > Performance kısmından, işlemci kullanımının doğru seçildiğinden emin olun.
  8. ec2025123

Xbox kullanıcı adı değiştirme

Oyuncu etiketini değiştirdim fakat kullanıcı adı değişmiyor yardımcı olabilir misiniz?
  9. ec2025123

Yardım Valorant Kasa Açma sitesi domaini

VP ve diğer Riot kodları için güzel bir oyun sitesi yapılabilir. Daha önce de yapıldı hatta.
  10. ec2025123

Yardım Valorant Kasa Açma sitesi domaini

valorantcases.com domainini öncelerden satın aldım. Valorant kasa açma sitesi projesi olanlar için en kaliteli domaindir.
  11. ec2025123

Haber sitesi URL kaldırtma işlemi

Tek bir web sitede karalama amaçlı haber yapıldı. Bunu kaldırtmak istiyoruz. Nasıl yapabiliriz? Ücreti neyse karşılanır.
  12. ec2025123

Çözüldü✓ 4gb msi gaming x 1050ti kartımı ne kadara satmalıyım

Sarı sitede MSI ve Galax gibi markaların ekran kartlarını 1500-1600 civarına yazmışlar. 2000 bandında da var. Eğer hızlı satmak istersen En düşük 1500. Ama daha aşağı inme bence. Bu arada yenisi hayırlı olsun 😇
  13. ec2025123

Steam Profile Uygun Avatar Çerçevesi

https://store.steampowered.com/points/shop/c/avatar/cluster/1/reward/122876 bence bu uyar gibi :D
  14. ec2025123

Tam Ekran problemi yaşıyorum

Youtube'da video izlerken veya Discord'ta kamera/ekran yayınını tam ekran yapınca bu şekilde ekran gidip geliyor. Oyunlarda bir problem yok. Neden oluyor? Çözümü nedir? Video kaydı: https://streamable.com/hfe6zx
  15. ec2025123

Ryzen 7600 + RTX 4060Ti 16GB Sistem Tavsiyesi

Az önce yayınlanan videodaki sistemi özelleştirdim. Sizce nasıl? Ben kendime göre bu şekilde yaptım. Özelleştirmeler : RAM tek slottu aynı RAM'den bir tane daha ekledim. 240mm sıvı soğutma ekledim. Bir de SSD yükselttim.
Geri