ECakar isimli üyenin son içerikleri

1. E

Rtx 4070 Ventus 3x 2. El tahimi fiyatı.

Merhaba, yaklaşık 1 yıldır kullandığım Msi rtx 4070 ventus 3x ekran kartımı satmak istiyorum. Sizce ne kadara ilan açmalıyım? 1 hafta içinde falan satılması lazım. Yurt dışından aldığım için garantisi yok ama kutusu duruyor.
  2. E

Geometri Sorusu Yardım

Eğer katlandığı kısım açı ortay oluyorsa soru kolay ama olmuyorsa nasıl çözülüyor?
  3. E

Kulaklık Önerisi Tercihen Steel Series

Hs 80 in ses kalitesinden memnun olmayan baya kişi gördüm ama emin olmadım, iyi olduğuna emin misiniz? Ayrıca uzun süre kullanmak istediğim ve Steel Series olduğu için Arctis Pro ilgimi çekti. Arctis Pro ile arasında çok fark var mıdır yoksa Arctis Proya boşuna para bayılmış mı olurum?
  4. E

Hmm- Sanırım 6-7 yi çok geçmemesi iyi olabilir.
  5. E

Biraz baktım ve sonuç olarak Arctis Nova 7 nin fena görünmediğine kara verdim. Düşünceniz ve öneriniz nedir?
  6. E

Arkadaşlar covid döneminde aldığım steel series arctis 1 wireless kulaklık mikrofonunun yok olmasıyla birlikte artık sizlere ömür. Yaklaşık 4 yıl gibi bir sürede ömrünü tamamlamış olması normal geliyor, kulaklık hala çalışıyor ama yedek orijinal mikrofon bulamadım ve diğerlerinin inanılmaz...
  7. E

Ssidjsifjdidjhcj

Düşmanını gafil avlamak için önce kendini şaşırtmalısın. -Bilmiyorum Yani sonuç olarak, önce kendini yak ve sen cırcır böceğinin üzerine atla. Ne olduğunu anlayana kadar iş işten geçmiş olacak.
  8. E

Ssidjsifjdidjhcj

Çakmak + Deodorant. Kartonlarla birleşince mükemmel bir ortam oluşacak. Cırcır böceğinin saniyeler içinde küle dönüşmesi ise cabası.
  9. E

Çözüldü✓ Bilgisayar kilitleniyor

Psu a850G, Opera kullanıyorum.
  10. E

Emin değilim.
  11. E

Merhaba, bu sorunu ikinci yaşayışım. Şöyle ki Youtube'da takılırken, ekran donuyor (Video açıksa ses gelmeye devam ediyor.), mouse laglı bir şekilde nereye hareket ettirirsem o doğrultuda durmadan devam ediyor (Gittiği yönü değiştirebiliyorum.) ( 5Fps gibi hareket ediyor mouse.), klavye ile...
  12. E

Çözüldü✓ 75.000 TL bütçe ile bilgisayar toplama

Benim fikrimi soracak olursanız üst düzey bir sistem toplarken 1 seri geride kalmak sisteminizin ömrünü düşürür sizin yerinizde olsam acelesi yoksa altına atar bir kaç ay beklerdim 😅
  13. E

Çözüldü✓ 75.000 TL bütçe ile bilgisayar toplama

Rtx 5000 serisi bu sonbaharda çıkacak deniyor sıfırdan bir sistem toplyacakasanız beklemeniz daha mantıklıı olur gibi
  14. E

Exceria G2 SSD Nasıldır?

Üstüne 500 tl daha koyabilirsen bunu al değerleri neredeyse 2 katı ve samsung gibi daha güvenilir bir marka https://www.hepsiburada.com/samsung-970-evo-plus-nvme-500gb-3500mb-s-3300mb-s-m-2-ssd-mz-v7s500bw-pm-HB00000HUL3V
  15. E

Çözüldü✓ 7600X-7900 Oyun Performans

Çok teşekkür ederim otomatik ayarladığı -46 değerinden -40 a çekince stabil çalışmaya başladı. Ama ilk başta all cores optimizer açtığım için onu ayarladım. Per core ayarlayıp core başı ayar yapmam performansı ne kadar arttırır?
Geri