ecemtali isimli üyenin son içerikleri

1. ecemtali

Yardım Valoranttan ban mı yiyorum?

Evet sende haklısın öyle düşününce. Bir anlık heyecan diyelim 😇😇🙏🏻
  2. ecemtali

Uzun bir zamandır solo girerek iki rank arasında gidip gelen biri olarak. Bir anda birini ekleyip sürekli o kişiyle duo girerek 1-2 günde yüksek bir ranka çıkmaktan dolayı. Bir nevi boost yaptırmak tek farkı birisi hesaba girerek değil yanında arkadaşın olarak oynayarak. Rahatsızlık verdiği için...
  3. ecemtali

Teşekkür ederim cevabın için yok sonra öğrendim zaten rankını kandırmış bir nevi beni 😅 Çok sağolun bu arada cevaplar için 🙏🏻🙏🏻😊 1662415405 İnşallah teşekkür ederim. Umarım düzelir ve bir daha böyle problemle karşılaşmazsınız arada olur öyle sıkma canını. 🙏🏻🙏🏻
  4. ecemtali

Öncelikle çok teşekkür ederim cevabın için 😅 Evet hiçbir şekilde x kişisinin bilgisayarına yada benim hesabıma kimse girmedi. İnternet kafede bile girmem zaten. Sadece bunun türkçesi bedava boostlanmak olduğu için merak ettim. Çok sağolun değerli cevabınız için 🙏🏻🙏🏻 1662415072 O zaman umarım...
  5. ecemtali

Haklısın gerçekten iki oyunda zor. Cs konusunda pek yorum yapamasamda, valorant gerçekten yeri geldiğinde sabır gerektiren bir oyun 👌🏻
  6. ecemtali

Yok genelde dc üzerinde sunucuda çok fazla var beraber hatta onlar teklif ettiler çok şeyse girelim diye. Evet bu arada yazım hatası. Teşekkürler 👍🏻
  7. ecemtali

Ta Tabi ki özleden atarım ama gaftaya girince atsam süper olur. Bir kaç kişi de yazdı ayıp olmasın kimseye dönüş sağlamazsam. O zaman fun modlarda oynarız sizin içinde sakıncası yoksa tabi ki 🙏 1662414418 Maalesef uzun zamandır tecrübe ettiğim bir konuda. Ben Tr serverında girmesemde Fr’da...
  8. ecemtali

Dediğim gibi gold plat arasındaydım sürekli. Kimsenin ne hakkına ne oyununa zararım olsun isterim. O yüzden illaki düşüceksem 5’li şekilde düşmeyi tercih ederim en azından yanımdakileri tanırım kendi istekleriyle olmuş olur. Fakat anlamsız bir şekilde bir kaç maç atınca aynı vurduğumu ve aynı...
  9. ecemtali

Şu an yayın değilde normal dc üzerinde giriyoruz arada takımla sadece spike rush yada copy mode giriyorum. Ranka dediğim gibi solo. Haftaya tekrardan işlerim azalınca gireceğim o zaman memnuniyetle girerim tabi ki 😇😇
  10. ecemtali

Şu an yayın ve oyun bilgisayarı için birikim yapıyorum umarım seneye toplayıp öyle açacağım. O zaman en güzel şekilde paylaşacağım burada tabi reklam olmaz ise 😊
  11. ecemtali

Yok hayır entry değilim genelde map’e göre karakter alıyorum yada takımın pick ekranında neye ihtiyacı varsa. İleride biraz birikim yapınca yayınlarda umarım hep beraber kasarız 😇 1662413862 Çok mantıklı dediğim gibi bir kaç oyun oynayıp gerçekten hakedip haketmediğimi düşünüp öyle yapmam en...
  12. ecemtali

Ç Çok sağolun çok teşekkür ederim düşünceniz ve mesajınız için süpersiniz 🙏🏻 1662413741 Çok haklısınız bu konuda onuda 5 kişi ile girerek haksızlık olmasın diye düşündüm ama en doğrusu yine düşünmek tabi ki. Saygınız ve cevabınız için çok sağolun
  13. ecemtali

Anladım çok sağolun sadece bir anda 1-2 aydır sürekli iki rank arasında oynayan biri nasıl 2 günde bir anda dia olur diye algılayıp banlarsa o kadar harçlık verdiğim hesap giderse çok üzülürüm. Ama içim rahatladı çok sağolun
  14. ecemtali

Çok teşekkür ederim içim rahatladı çok sağolun gerçekten 🙏🏻 1662413554 Legit diyorsan yani baktım şimdi hile demek belli etmeden cs de falan varmışta benim hile ile alakam yok yada konunun alakası yok. Eğer düşüncen o yöndeyse yanlış açıkladıysam kendimi kusura bakma
  15. ecemtali

Teşekkür ederim ama haketmediğim için gerçekten düşecek arkadaş arıyorum. Haftaya müsait olunca goldda kadar düşeceğim böyle bir muhabbet varmış şimdi bir arkadaş söyledi. Ben solo girmeyi seviyorum ve gerçekten beleşçilik (hazıra konmayı) sevmiyorum. Bu arada yorumun için çok sağol 🙏🏻
Geri