Ecgezer isimli üyenin son içerikleri

1. Ecgezer

Yardım EKİPMAN FİKİR ALIŞVERİŞİ !!!

Eğer aynı marka olsun ama bütçeyi çok az aşarım dersen hocam KULAKLIK 5638 TL https://www.akakce.com/kulaklik/en-ucuz-steelseries-arctis-nova-5-kablosuz-oyuncu-kulakligi-fiyati,672063524.html MOUSE 1945 TL...
  2. Ecgezer

Öneri Samsung Odyssey G5 G50D Samsung'un resmi sayfasında öğrenci indirimiyle 8399 TL

öğrenci hesabını kullanıyor olman yetmiyor, daha önce indirimden yararlandıysan eğer tekrar yararlanmak için eğitim indirim programı sayfasına girmen gerekiyor. şuanki fiyat böyle:
  3. Ecgezer

Öneri Samsung Odyssey G5 G50D Samsung'un resmi sayfasında öğrenci indirimiyle 8399 TL

https://www.samsung.com/tr/monitors/gaming/odyssey-g5-g50d-27-inch-180hz-ips-qhd-ls27dg502euxuf/?srsltid=AfmBOor2G-e6ccrved6AbGglrVbLroAQqMHfnKLTt3kmfMGCiqOZQNAr Fiyat yanlış hatırlamıyorsam 15.000'lerdeydi, şuan web sitesine özel 10.000 TL, öğrenci indirimi ile 8400 oluyor. Ben tam Asus ROG...
  4. Ecgezer

Bugün siparişlerini verdiğim sistem hakkında yorumlarınızı merak ediyorum

merhaba hocam inno3d incelemesinde sessiz ve serin çalıştığını düşündüğüm için tercih ettim, sizce kaliteli olmamasının nedeni nedir?
  5. Ecgezer

sağolun hocam attığınız sistemi yeni gördüm, ram vs gibi birkaç özelleştirme yapıldığında indirimle birlikte güzel sistem çıkıyor. Alanlara hayırlı olsun
  6. Ecgezer

gpu cpu ve kasa vatandan indirimlerle aldım, ram ve soğutucu gaminggen, anakart amazon, ssd n11 hocam
  7. Ecgezer

AMD Ryzen™ 5 7500F INNO3D GeForce RTX 5060 TI TWIN X2 16GB GDDR7 128Bit DLSS 4 Ekran Kartı MSI PRO B650-A WIFI AM5 DDR5 7600MHZ(OC) HDMI DP 3x M.2 USB 20 Gbps 2.5G LAN WI-FI 6E ATX Corsair Vengeance 32GB (2x16GB) 6400MHz CL36 INTEL XMP 3.0 – AMD EXPO DDR5 Ram Thermalright Phantom Spirit 120 SE...
  8. Ecgezer

35.000₺ sistem önerisi?

Sistem fena durmuyor, ben de bu segmentte sistem almayı planlıyorum. Kasım indirimlerini beklemekte fayda var.
Geri