sürekli böyle mi yoksa bugün mü oldu olay bugünse kapatıp aç düzelir sürekli varsa %80 ram kullanımı boşta imkansız görev yöneticisinde kendini gizleyen bir uygulama kullanıyor virüs olabilir son zamanlarda ne indirdin tarayıcı üzerinden
selamlar ben iphone 13 satın aldım biliyosunuz adaptör ve kablo yollamıyorlar artık ekstra satın almanız gerekli ben oppo reno 4 lite kullanıyordum onun adaptörü hâlâ sağlıklı çalışıyor orijinal adaptör 18watt usb girişli ama iphone için kablo bakıyordum medimarkt çalışanı kendi adaptörünü alın...
selamlar yeni bir mouse satın aldım rival 5 çok fazla switch kullanan biri değilim yazılımını indirdim dpi falan ayarladım tek isteğim makro tuşlarının bir sonraki ve bir önceki sayfaya gitmesini engellemek yazılımı çok kötü yıllarca logitech kullandım çok basit ve anlaşılır bi yazılımı vardı...
Free sync tüm monitörler gsync de destekler gsync eskiden fiziksel bir ozellikti ve cok az monitörlerde bulunurdu artik yazilimsal olarak kullanılıyor öncelikle monitörü ekran kartin display port yoluyla bagliyorsun sonra nvdia denetim masasina girip gsync özelliğini aktif ediyosun bir sorun...
Selamlar qcy'nin t13 modelini satın aldim ama bi sorun var telefonu cebime koyunca ses kesiliyo ama bir tahminim var telefonu kulagimiza koyduğumuz kısımda bir sensör var orayi bacagima koyduğum gibi ses kesiliyor once face id kapattim olmadi aramalari engelledim olmadi ne yapmam gerek duzelmiyo
türknet ya da millenicom kullan vodafone ve netspeen gibi bir hata yapma altyapın sağlamsa türknet ve millenicomdan çok iyi hizmet alırsın commneti ilk defa duydum <3