ed1zz11 isimli üyenin son içerikleri

1. E

Düşük Bütçe Monitör Tavsiyesi

Sistemi aldım arkadaşlar, hepinize teşekkür ederim önerileriniz için. 9 Ay taksit fazla cazip geldi... 1784753142 Arkadaşlar sistemi aldığım için konuyu güncelledim, monitör bakıyorum şuan. 5k max olucak şekilde ne alınabilir??
  2. E

Hocam attıgınız linkin fiyatıda çok iyiymiş 41.. 2. elde baktım oradada fiyatlar çok çok daha iyi fakat nakit zınk diye alamıyorum maalesef. Sistem kovalamacanın yanında peşin taksit fırsatıda kovalamaya çalışıyorum o yüzden gözüme mantıklı gözüktü biraz.
  3. E

Normalde bu sistemin ederi nedir ki? Yani dediğim gibi 1 haftadır bakıyorum fakat aynı parçalı sistemler 50k üstünde hep. 46k ve 9 taksitli bulunca fırsat gibi gözüktü gözüme.
  4. E

1 haftadır piyasaya bakıyorum DDR5 ve AM5 daha ucuz bir fiyata bulamadım. Varsa atabilirsiniz.
  5. E

Arkadaşlar sistemi aldığım için konuyu güncelledim, monitör bakıyorum şuan. 5k max olucak şekilde ne alınabilir??
  6. E

Çözüldü✓ 77k Ya Bu Sistem Alınır mı

Fazla bence bende hazır sistem arıyorum daha ucuzlarına denk geldim..
  7. E

Çözüldü✓ Hazır Sistem İndirim Günleri

40-45 Bandında hazır sistem alacağım. Hazır sistem sitelerinin indirim günleri ne zaman oluyor? Gaming gecesi muhabbetlerinde falan geriyim pek bilgim yok. Almak için en uygun zaman ne zaman olmalı?
  8. E

Çözüldü✓ 40.000 TL Bandında Sistem Önerisi.

tüm sistemler bir anda 10-20k yükseldi. Bilginiz var mı durum hakkında? Düzelir mi stoklardan kaynaklı mıdır?
  9. E

hocam 3-4 gündür aralıksız tüm oem paket sitelerinde gezdim bu sistemi ilk defa gördüm. Stok kalmadıgından mıdır anlamadım çıkmadı galiba, teşekkür ederim tavsiye için baya iyiymiş. 💯
  10. E

Evet bende baktım 2. el piyasası çok daha iyi fakat peşin sıkıntısı var. Hazır sistem bakacağım gibi duruyor taksitli alacağım.
  11. E

40.000 Tl bandında sistem arıyorum, fiyatlar sürekli değişiyor. 2. el mi alsam, hazır sistem 0 mı alsam emin olamıyorum. Ek olarak ağustosun sonlarını beklemek daha mı mantıklı olacaktır? Okula dönüş kampanyası vs. olacağını düşünüyorum hazır sistemler için.
Geri