edekx isimli üyenin son içerikleri

1. E

Öneri 4000tl Kablosuz Kulaklık Önerisi

Üstüne oturur tahminimce.
  2. E

sürekli olan bir şey değil haftada 1-2 oluyor
  3. E

Haklılık payın var hocam ben n9 ultra kullanıyorum memnunum nadiren 10-15sn dip ses gelip gidiyor
  4. E

Kullanmadan bilemiceğin ürünler hakkında kullananlardan fikir almak için var bu forumlar. :D
  5. E

Adam düzgün cevap vermiş sen artislenmissin. X9 Tasarım olarak zayıf ama ses kalitesi olarak güzeldir. Tasarım önemliyse ATK N9 Ultra.
  6. E

2000tl Wireless Mouse Önerisi ?

Hocam son olarak amazonda https://amzn.eu/d/0j7RpyQA 2500e bu var sizce almak mantıklımı. Yoksa sırf razer logosunamı para vermiş olurun
  7. E

vxe r1 pro modeli hakkında bilginiz varmı
  8. E

Hocam benim için bağlantı kopma problemi olmasın malzemeside ucuz hissettirmesin yeter
  9. E

3.5-4 bin bandına çok çıkmak istemiyorum okadar aktif bilgisayar kullanmıyorum.
  10. E

Arkadaşlar selam acilen gün içerisinde wireless mouse sipariş etmem gerekiyor. Aklımdaki model a9 plus, deneyimleyenlerin tecrübelerini duymak isterim. Farklı model önerilerinizi bekliyorum
  11. E

Atk A9 Plus Vs Darmoshark M3 V2

Vallaha okadar çok marka varki insan seçemiyor. Atk a9 plus alıcam gibi duruyor
  12. E

İncehesap Değişim Yapmadı! Yardım

Üzerinden 14gün geçmediyse sebep göstermeksizin iade etme hakkına sahipsiniz. Arkadaşın dediği gibi iade etmeyi deneyin muhtemelen kabul etmicekler. THH başvurusanız lehinize karar veriliceğini düşünüyorum.
  13. E

Hocam benim için önemli olan bağlantı kopması vs olmaması zaten 1k hz de kullanıcağım. Siz bağlantı sorunu yaşadınızmı 1786618981 Evet bende meyer üzerinden almayı planlıyorum dediğiniz gibi övende gömende çok kararsız kaldım
  14. E

3 Bin TL Bütçe Kablosuz Kulaklık Önerisi ?

Hocam ben n9 ultra kullanıyorum. Evet x9 biraz önde olabilir ama ben tasarım açısından beğenmiyorum. 3800e çıkıyorsanız n9 ultra memnun eder diye düşünüyorum.
  15. E

Arkadaşlar selam bütçem 2000 ATK A9 plus mı darmoshark m3 v2 mi almalıyım. Bu tarz markaları mouse konusunda hiç deneyimlemedim tavsiyelerinizi bekliyorum
Geri