Ederson isimli üyenin son içerikleri

1. Ederson

1000 tl bandında oyuncu kulaklığı önerisi

Hocam aynı Havit markanın Gamenote H2002P modelini aldım umarım güzeldir bakacağım.
  2. Ederson

1000 tl bandında oyuncu kulaklığı önerisi

Genellikle oyun oynayıp müzik dinleyeceğim. 1000 tl civarında olsa iyi olur.
  3. Ederson

OCCT Power testini başlatır başlatmaz ekran gitti

Şu anda Fsp HydroGSM Lite Pro 750W kullanıyorum. Ama PSU çok zorlanıyor olabilir çünkü bilgisayar neredeyse tüm gün açık kalıyordu. Oyunlarda işte belirli bir süre oynadıktan sonra siyah ekran veriyordu, bilgisayarı yeniden açtığımda ise AMD driverı silinmiş oluyordu böyle kronik bir sorunla...
  4. Ederson

hocam 3 yıldır kullanıyordum ben de. psu'yu kesin değiştireceğim bu mesajınızdan dolayı da teşekkür ederim.
  5. Ederson

hocam psu olması lazım. occt de direkt power diye bir seçenek vardı onun testini yapmıştım o da psu testi diye biliyorum
  6. Ederson

RX 6800 XT sistem oyun oynarken siyah ekran veriyor

yok hocam ihtimali. power zaten yeterli fakat bilemiyorum işte hocam
  7. Ederson

Hocam yeni PSU aldım gelene kadar açmayacağım sistemi zarar vermemek için. Ama Power testinde GPU da %100 kullanılıyor ya emin olamıyorum sorun GPU'da mı yoksa PSU'da mı diye
  8. Ederson

İntel i5 12400F AMD RX 6800 XT Merc Fsp HydroGSM Lite pro 750 W PSU 16 GB DDR4 RAM ASUS Prime B660M-K D4
  9. Ederson

Hocam bu arada söyleyeyim OCCT Power testini başlatır başlatmaz crash yedim ve ekranda bozulmalar yaşadım, takur tukur sesler geldi sistemden. Muhtemelen PSU sorunu diye düşünüyorum
  10. Ederson

Power testi 1768847708 Bilgisayarı açmam doğru olur mu bilemiyorum
  11. Ederson

Yok hocam direkt kapattım bilgisayarı korkudan. Fanla alakalı bir ses değildi ama.
  12. Ederson

Hocam peki bu takırtı sesleri neden veya nereden gelmiş olabilir?
  13. Ederson

Hocam bilemiyorum testteyken sistemden takır tukur sesler gelmesi falan beni biraz şüphelendirdi. Zaten şu aralarda bir problemle uğraşıyorum: oyundayken siyah ekran geliyor ve bilgisayarı yeniden başlattığımda driver silinmiş oluyor, benim tekrar kurmam gerekiyor. Bence PSU veya GPU'da bir...
  14. Ederson

XFX AMD RX 6800 XT Merc Fsp HydroGSM Lite Pro 750 W ASUS Prime B660M-K D4 İntel i5 12400f Bildiklerim bunlar. Dahası gerekiyorsa araştırıp söylerim. 1768846771 Agresif davranmaya gerek yok, sabahtan beri bunlarla uğraşıyorum yazmayı unutmuşum. 1768846941 Hocam buyrun bildiklerim bunlar.
  15. Ederson

OCCT Power testi yapmam lazımdı. Testi başlatır başlatmaz ekran gitti ve ekranda bozulmalar meydana geldi tıpkı eski bir televizyondaki sinyal yok görüntüsü gibi. Daha sonra takır tukur sesler gelmeye başladı ve hemen korkup bilgisayarı kapattım. Şimdi sorun PSU'da mı yoksa ekran kartında mı...
Geri