Şu anda Fsp HydroGSM Lite Pro 750W kullanıyorum. Ama PSU çok zorlanıyor olabilir çünkü bilgisayar neredeyse tüm gün açık kalıyordu. Oyunlarda işte belirli bir süre oynadıktan sonra siyah ekran veriyordu, bilgisayarı yeniden açtığımda ise AMD driverı silinmiş oluyordu böyle kronik bir sorunla...
Hocam yeni PSU aldım gelene kadar açmayacağım sistemi zarar vermemek için. Ama Power testinde GPU da %100 kullanılıyor ya emin olamıyorum sorun GPU'da mı yoksa PSU'da mı diye
Hocam bu arada söyleyeyim OCCT Power testini başlatır başlatmaz crash yedim ve ekranda bozulmalar yaşadım, takur tukur sesler geldi sistemden. Muhtemelen PSU sorunu diye düşünüyorum
Hocam bilemiyorum testteyken sistemden takır tukur sesler gelmesi falan beni biraz şüphelendirdi. Zaten şu aralarda bir problemle uğraşıyorum: oyundayken siyah ekran geliyor ve bilgisayarı yeniden başlattığımda driver silinmiş oluyor, benim tekrar kurmam gerekiyor. Bence PSU veya GPU'da bir...
OCCT Power testi yapmam lazımdı. Testi başlatır başlatmaz ekran gitti ve ekranda bozulmalar meydana geldi tıpkı eski bir televizyondaki sinyal yok görüntüsü gibi. Daha sonra takır tukur sesler gelmeye başladı ve hemen korkup bilgisayarı kapattım. Şimdi sorun PSU'da mı yoksa ekran kartında mı...