Edgylord isimli üyenin son içerikleri

1. Edgylord

Capture card ile OBS den ses çıktısı alamıyorum

Arkadaşlar hepinize merhaba iyi akşamlar. Elimde fifine v3 video capture card var ve obs üzerinden kayıt almak istiyorum. bi şekilde capture cardı kurdum lakin obs de ses alamıyorum. Bunu nasıl çözebilirim ?
  2. Edgylord

Yardım Yeni RTX5070 goruntu veremiyor

Kral ben ve gidince deneyeceğim çok saol. Birde bios update en son sürüm mü olsun ? 1746004038 Onu tam hatırlayamadım yalan olmasın ama sanki vardı. Daha doğrusu kasa itopya ekran kartını vatandna aldım itopya ramleri takamamış baya zamanımı aldı sonrasında ramleri oturttukran sonra sistem...
  3. Edgylord

Düzgün kafayla her detaya bakacam amaPCI slotu ile alakalı olduğunu düşünüyorum acaba bios uğdate yaparken bir alt sürümünü mü kullansam
  4. Edgylord

Bunu b650m-b için bulamadım videosu falan var mı 1746002027 Hocam format atıyorum direkt gerek var mı ddu
  5. Edgylord

Kankam globalde sanki b850 olan biride böyle bi sorun yaşamıştı emin değilim ben anlamadım olayı.
  6. Edgylord

Eve gideyim herşeyi tekrar yapacağım. Bana driver gibi grldi ama olmazsa servise yollayacağım artık bilmiyorum. Lakin ramlerden olsa pc açılmaması lazım sorun görüntünün windowsda ekran kartı ile aktarılamaması aslında.
  7. Edgylord

Tamamda neden 3070 li sistemde kart çalıştı. Bios ekranı ve kurulum ekranında ekran kartından çıkış alıyorum sıkıntı yok windows boot ederken sorun oluşuyor 1745998038 Kartı ilk taktığımda (3070 olan sisteme ) benchmarkları yaptım bir sıkıntı yoktu.
  8. Edgylord

Bios güncelledim. Şuan işteyim ama eve geçince bakarım 1745997718 Hocam donanımsal olsa benim 3070li sistemimde de çalışmaması lazım. Ayrıca format attım yani daha ne yapabilirim bilmiyorum.
  9. Edgylord

Herkese günaydın. Anlatacağım olayı biraz uzun lakin en kısa şekilde anlatacağım. Yaklaşık 1 ay önce zotac rtx5070 ekran kartını vatandan aldım. Kasamda 3070 li bir sistem vardı ve 5070 ile gayet sıkıntısız çalıştı. Daha sonra itopyadan yeni bir kasa yapıp 5070 i ona koymayı tercih ettim ( 2...
Geri