Amd ryzen 5 2600
Gigabyte B450M S2H anakart
16 gb ram
Radeon rx 570 8 gb ekran kartı
PSU Sharkoon
Hocam bu sorun bilgisayarı ilk aldığım zaman da vardı hemen yeni bir kasayla değiştirmiştik sorun çözülmüştü ancak 3 sene sonra tekrar aynı şeyi yapmaya başladı. Bilgisayarı normal kullandığım zaman...
Bilgisayarım özellikle oyun oynadığım zamanlarda kendi kendine kapanıyor, önce bir iki saniyeliğine bilgisayar donuyor ve sonrasında ekranda ''sinyal yok'' yazısı geliyor. Fakat kasa hala çalışmaya devam ediyor. Kasanın kapat tuşuna basıyorum tepki vermiyor, klavye ve mouse da tepki vermiyor...
bugün mouse'umun bozulmasıyla kendime yeni bir mouse aldım fakat mouse'un ışıkları titreme yapıyor ve işin ilginç kısmı bozulan mouse'umun da ışıkları titriyordu ondan sonra bozulmuştu açıkcası biraz tedirgin oldum ışığın titremesi mouse'un bozulmasına mı işarettir acaba
yok hocam fazla ısınmadan kaynaklanacağını zannetmiyorum çünkü bilgisayarı yeni açtığım zamanda oluyor bu hatta biraz önce böyle oldu tam bilgisayarı açtım 2 dk sonra gitti görüntü
merhaba dostlar haziran ayının ortasında yeni bir bilgisayar aldım başlıkta da bahsettiğim gibi bilgisayar çalışırken aniden görüntü kayboluyor görüntü kaybolduğunda klavye ve mouse çalışmıyor ama kasa çalışmaya devam ediyor kasa çalışıyor ancak açma kapama tuşundan bilgisayarı kapatamıyorum...