hocam sistemi kime kaça satacapım hakkındada bir bir bilgim olmadığı için bir de ram ekran kartı ve sadece işlemci değiştirmeyi düşündüğüm için çok bakmamıştım
sistemim böyle bunlarıda satıp üzerine 30 k civarı ekleyip sistemimi geliştirmek istiyorum 2021 den beri sistemim aynı üniversitede biraz daha bilgisayarımı web sitesi, uygulama tasarlama vb için kullanırım tabi oyunda oynarım normalde fifa ve cs hariç oyun oynamam ama artık hikayeli oyunlarada...
full beyaz sistem yapmayı düşünüyorum şu an sahip olduğum sistemi toplayalıda baya bi oldu o yüzden piyasalara hiç hakim değilim bana her bütçeden belli başlı beyaz kulaklık ve klavye önerir misiniz klavyede tek şartım blue switch olmasın teşekkür ederim şimdiden
hocam peki 3 m civarı bütçede 26 model 6 k km a200 amg mi 25 model q4 sportback 40 e-Tron full paket mi 23 model 50 k km 320 i sportline mı aile aracı olarak ama bende kullanırım büyük ihtimalle babamlar akşam pek araba kullanmaz
[H3 id=''][/H3]
abi öncelikle teşekkür ederim çok ani gelişti zaten ben araba istemiyordum ama babamla kahvaltıda konuşurken bir anda bahsedince çok uygun geldi açıkçası bende direkt yazdım buraya arabayla alakalı bildiğim tek şey 15 veya 16 model olması ve temiz bakılmış olması aracı sadece babamın arkadaşının...
Arkadaşlar öğrenciyim ilk arabam olucak babamın arkadaşı uygun fiyata bırakmayı düşündüğünden dolayı almayı düşünüyorum 100 k km civarı temiz araba
her hangi bir sıkıntısı var mı başımı çok ağrıtmasın istiyorum ilk araba olmaya uygun bir araba mı doğru bir tercih olur mu arabalardan çok...