Doğrudur Türkiye'ye uğramadı çünkü, Steam ilk çıkardığında 5 dolar gibi komik rakamla sattılar sonra üretim yapılmaması sebebiyle değerlenmeye başladı. Türkiye'de de sadece ikinci el pazarında mevcut. Peki teşekkür ederim detaylandırdığınız için :)
ikinci el steam controller + steam link 2 bin lira civarı bulmuş olsam ne dersiniz görseldeki gibi ? onu almalı mıyım? dediğim gibi daha önceden bir tecrübem olmadı gamepadlerle ve steam controller'da sağ taraftaki joystick yok yerine trackpad var mouse görevi tadında ve jiroskopu joysticki...
şöyle bir detay var burada :D kargo ve vergi ücreti :)
1693267560
üzdü bu. arkadaşımdan deneyimlediğim steam controller yarış oyunlarında direksiyonu hareket ettiriyordu oradan tav olmuştum bu özelliğe :)
1693267632
hocam bakınca ben de çok önyargıyla baktım yav. Eski usül bir tasarımı var :D
Hayırlı forumlar arkadaşlar, uzun süredir PC'de hep rekabetçi FPS oyunları üzerine vakit geçiriyordum ancak biraz TV karşısına geçip Gamepad'i alıp Single Player hikaye ya da yarış oyunlarına niyet etmeye başladım :) Daha önce hiç gamepad kullanmadım ancak bir ara arkadaşım Steam Controller...
Bana da dediğiniz gibi hem gaming hem de gündelik hayat için her türlü tatmin edecek monitör lazım. Asus tufla başladım ancak aoc tam istediğim özellikleri karşılıyayazdı o da Sinerjiden çekindiğimden almadım ve stok bitti 😂
1677081818
Takipteyim hocam, ancak g24-20'yi o kadar övüyorlar ki ben...
Hocam g24-20 almayı düşünüyorum da içimden bir ses AOC 24G2SPU bekle diyor stoğa. Pivot 90° özelliği ve stand özellikleri (sağa sola aşağı yukarı) olsun/USB port olsun/ renk doygunluğu ve paneli olsun her türlü çekici yapmışlar ve fiyatı idealdi tek sıkıntı satıcısı yok bu ürünün. Öyle tadımlık...