EDMIN isimli üyenin son içerikleri

1. E

NothingPhone1 9499₺ Yeniden

Yazdım evofone mail adresine düzeltip gönderecekler. İndirim kodu ile aldım, direkt telefon tutarı düşük gösterilmiş fatura da indirim olduğu belirtilmemiş. Yani öğrenci indirimine girer.
  2. E

Arkadaşlar indirimle almıştım pasajdan vergisiz dilimine giriyor mu kılıfı faturaya yansıtmışlar bu sorun teşkil eder mi? Vergisiz telefon şartlarinda bu şart bulunmakta. "Elektronik ortamda düzenlenen faturada desteğe konu teknolojik cihaz dışında ürün olmaması, şartlarını birlikte sağlaması...
  3. E

indirimi faturaya yansıtmışlar mı Evet öğrenciysen bi ogrenci uygulamasından doğrula öğrenciligini pasaj kodunu al kullan.
  4. E

Bende de 400 görünüyordu, pasajda uygulayınca 500 tl indirim yaptı.
  5. E

Bi öğrenci uygulaması öğrencilere özel pasajda 400 veya 500 tl indirim yapıyor konuya eklenirse iyi olur.
  6. E

❌İndirim Bitti! 🔥Nothing Phone 1 (8/128) 10.000 TL🔥

https://www.turkcell.com.tr/pasaj/cep-telefonu/android-telefonlar/nothing-phone-1-8-gb-128-gb-nothing-turkiye-garantili Burada indirim devam etmekte.
  7. E

🔥İndirim Trendyol Go 200₺ indirim

Eyvallah.
  8. E

FIRATMARKET200
  9. E

FIRATYEMEK200 ve FIRATMARKET200 kodları çalışıyor.
  10. E

Shein indirimli ürünler

Bekliyorum 10 unda geldi İstanbul'a, biri yolda diğeri nerde Allah bilir. 😄
  11. E

Shein indirimli ürünler

Arkadaşlar 2 ayrı sipariş vermiştim aynı anda birisi İstanbul'da kaldı bekliyor öyle, diğeri aynı gün İstanbul'a geldi kargoya verilmiş bile. Var mı böyle olan?
  12. E

🔥İndirim İyzico GamingGenTR %25 Cashback 🔥

Oluyor yaptım
  13. E

Trendyol Yemek 125 TL İndirim Kodu

Süresi belli mi
  14. E

Türktelekom Numara taşıma ve yeni tesis

Şuan Vodafone da 1. Ayım bundan direkt geçebiliyor muyum? Müşteri hizmetleri 3 ay falan dedi de cayma bedeli çıkmıyor zaten ilk ay.
Geri