Kolay bir şey yok çalışacaksın. Şimdiye kadar hiç ders çalışmamış birinin ha diyince oturup 1 sene düzenli çalışması da kolay iş değil. Düzgün çalışırsan...
benim önerim işlemci ve ekran kartını 2. el alıp öyle sistem dizmen gidip 25k ya hazır 4060 8 gb + 5600 bulabilisin
kendin toplayarak biraz araştırma ile...
Abisi söylüyoruz işte daha Türkiye’de yapamıyorum ve obp 65 diyorsun.
Ayrıca okuduğunu anlayamıyorsun adam vize problemin yok diyor zaten ab vatandaşıyım...
Adam da zaten vize gereksinimin yok yazmış. Hem soru soruyorsun hem yanıtı adam gibi okumayıp cins cins crvap veriyorsun millete. Senin tek artın avrupa...
alabilirsiniz hocam baseus çok kaliteli. ip12pro max ve 16 promax için kablolarını kullanıyorum. Laptobumu 100w lık baseus kablosu ile sarj ediyorum...
Arkadaşlar type c den lightning e kablo lazım. Apple sitesinde 800 iken internette 200 civarı var. Bunlar gibi Bunların farkları var mı? Varsa güçlü bi...
Bir şeyi tekrar edersen hatırlamaya çalışırsan daha kolay öğrenirsin, kitap için yanında bir kağıda notlar al yada kitap üzerinden altını çiz oraları 1 gün...
kardeşim yanlış anlama ama zor gibi yani şu olur mu bu olur mu diye uğraşma bu saatten sonra sadece çalış derim iyi bir sonuç istiyorsan çalışan emeğinin...
Bu seneye %99 ihtimalle yetişmez onu geç hayal satmaya çalışanlara da inanma.
Üniversite okumak istiyorsan ders çalışmaktan başka yapacak bir şeyin var...