Edmond_Dantes isimli üyenin son içerikleri

1. Edmond_Dantes

🔥İndirim Apple iPhone 16e için Silikon Kılıf 1.520TL AMAZON DEPO

Dokusu ve görünüşünden bahsediyorsan o ayrı ona bir şey diyemem kişisel zevk hocam istediğini alırsın. Sağlamlık ve kalite başka bir şey.
  2. Edmond_Dantes

Mevzu parası değil ki mevzu 300 liralık spigen kılıfın bundan 20 kat daha kaliteli olması
  3. Edmond_Dantes

Yanıyolar yanıyolar yanıyolar şöyle saplıyolar abicim
  4. Edmond_Dantes

🔥İndirim Apple Airpods 4. Nesil 6.749 TL (KUPONLA)

Yok ya acıtmıyor hatta ben silikonsuzları daha çok seviyorum silikon rahatsız ediyor. Yalnız silikonlular daha iyi yalıtım sağladığı için daha iyi performns veriyor tabi.
  5. Edmond_Dantes

Yardım Kiralık araç ile kaza yaptık (araba 2ye ayrıldı)

Harbiden inanılmaz olay çok geçmiş olsun
  6. Edmond_Dantes

Bu kapak gerçek mi yoksa cap mi

Hatıra ayasofya ve 5 tl gibi paraları saklayanların beklenti:
  7. Edmond_Dantes

❌İndirim Bitti! Dior Sauvage Parfum Edp 100 Ml 1300TL

Hem çakma hem de orijinal olsa bile şu parfümü almayın bi kurtulamadık ülkece şundan ya
  8. Edmond_Dantes

12 binde RTR200 alınır mı?

Mantık doğru değil. Yamaha honda değerini koruyor tamam da alırken zaten misliyle para ödüyorsun. Kıyas söz konusu değil. Para derdi olmasa herkes Japon alır zaten, adam hintli veya çin motoru bakıyorsa demek ki bütçe dar.
  9. Edmond_Dantes

🔥İndirim Vatan Bilgisayar Asus Rog OLED indirimleri

4K olan alınır mı @Perfectshot06 ne diyosun hocam
  10. Edmond_Dantes

🔥İndirim Gündoğdu 3 KG Kaşar 899 TL

Kaşarı peynirin gerçek olup olmadığını internette yayılanın aksine erimesiyle, rengiyle, tadıyla vs anlayamazsınız. Üretim aşamasını bilmediğin kaşarın mecburen içeriğine bakacaksın. İçerik ve besin değerlerine baktığımızda gerçek kaşar peyniri gibi gözüküyor. Ürünü denemedim bilmiyorum tadını...
  11. Edmond_Dantes

3000 TL kablosuz mouse önerisi.

Öyle bir şey yok siteye kabul etmiyoruz yazmalarının hukukta bir geçerliliği yok. Seve seve kabul ediyorlar. Boşu boşuna uğraşmış oluyorsunuz sadece thh ile falan ve 3 ay civarı sürüyor.
  12. Edmond_Dantes

Valla hocam benim de kafamda bu ürün var da plastik kalitesi kötü, gıcırdıyor falan diyenelr vardı çekindim açıkçası
  13. Edmond_Dantes

Merhaba dostlar mouse ihtiyacım var 8k falan olmasına gerek yok 2k hatta 1k bile yeter gibi. Zaten fps oynamıyorum genelde. - Relaxed claw şeklinde tutuyorum. - Sesi az olursa iyi olur tıklama sesi ve gıcırdama sesi mümkün olduğunca az olsun. - RGB falan ışığı olmasın. - Bir de ömrü uzun olsun...
  14. Edmond_Dantes

ChatGPT Plus 1 Ay Bedava

Evet de hepsinde öyle olmuyor bazısında izin vermiyor iptal ettiğin an bitiyor.
  15. Edmond_Dantes

ŞOK BİR ÜRETİCİ DAHA SON KULLANICIYA BELLEK VERMEYECEK

Şaka maka 1 sene kaldı çıkyıor bu sene sonu ya da 2027 başı bekleniyordu
Geri