Edmond_Dantes isimli üyenin son içerikleri

1. Edmond_Dantes

Korsan Oyun Oynamak Hırsızlık Mıdır?

If buying isn't owning, piracy isn't stealing.
  2. Edmond_Dantes

Dfs Bilgisayar İşlemciyi Bu Şekilde Göndermiş

Normal aga aynı satıcıdan ben de aldım pzt geldi elime aynı bu kutuda gönderdiler Tray almışsın
  3. Edmond_Dantes

🔥İndirim Wraith Eva Kablosuz Kulaklık [Ön Sipariş] 2,999.00 TL

Evet işte yorumlar fake uyuz oluyorum böyle firmalardan alışveriş yapmıyorum elimden geldiğince. Proteinocean var o da böyle 5 yıldız verirsen indirim kodu veriyor o yüzden herkes yağdırıyor 5 yıldızı :D Hatta bazıları 4-5 den az verirsen kaldırıyor yorumu xd Evet çocukların ve bizim gibi...
  4. Edmond_Dantes

🔥İndirim Wraith Eva Kablosuz Kulaklık [Ön Sipariş] 2,999.00 TL

Ürünün yorumlarına bak ne çabuk elinize ulaştı yaw maşallah bu Wraith'e xd Vallahi öyle ben de bundan almamak için başka yerden 200 lira fazla verip aldım ama çok başarılılar çok imreniyorum heriflere. Şu berbat müşteri ilişkileriyle ve 0 Ar-Ge ile gözümüzün önünde 1-2 senede böyle devasa bir...
  5. Edmond_Dantes

9100pro Ssd Alınır mı

Evet benim bildiğim de öyle de acaba onun yerine gen4 2tb mı alsam diye bi arada kaldım. Sanırım kapasiteden ziyade hız daha önemli benim için.
  6. Edmond_Dantes

9100pro Ssd Alınır mı

@burkii_ hocam merhaba ne yaptınız aldınız mı 9100 pro ssd yi? Ben de unity kullanıyorrum o ssd yi düşünüyorum.
  7. Edmond_Dantes

Maonocaster G1 NEO Mixer Tr incelemesi olmayan ürün

Evet o da güzel ben onu alacaktım da siyah rengi kalmamış o yüzden almadım.
  8. Edmond_Dantes

Maonocaster G1 NEO Mixer Tr incelemesi olmayan ürün

Çok sağ olun hocam aldım ben ürünü bir kere denedm çalışıyor mu diye bende de dip ses yaptı. Kasa toplayacağım birkaç aya, asıl o zaman kullanacağım bakalım.
  9. Edmond_Dantes

Öneri Pc İçin Dualsense Alınır mı?

Dualsense ve Xbox alınmaz oem kollar bin basıyor ikisine de Aynı konuyu geçen sene de açtın aslanım ne ayaksın 1780118001 Adaptive kullanan var da haptive dualsense e özel benim bildiğim. Yalnız özellikleri kullanmak için kabloyla oynaman gerekiyor. Hiçbir özellik kablosuz rahatlığından...
  10. Edmond_Dantes

Kanye West Konserinde İndirim!

Zaten son gün olur aga bunlarda indirim. Kalanları satmak için
  11. Edmond_Dantes

Nvidia ve Windows'dan "Pc'nin Yeni Çağı" Paylaşımı!

Leşkopat değil burası Allah'a şükür rahat rahat muhabbet edebiliyoruz anlayışlıdır bizim modlarımız ❤️
  12. Edmond_Dantes

Nvidia ve Windows'dan "Pc'nin Yeni Çağı" Paylaşımı!

Nvidia microsoftun tokmakçısıymış. Yani ben öyle anladım en azından
  13. Edmond_Dantes

🔥İndirim Arctic Mx7 8gr Kargo Dahil 530 TL Jumbum...

Kargosuz 390 hocam onu diyorlar.
  14. Edmond_Dantes

Aldım sağ olun lazımdı
  15. Edmond_Dantes

Haklısınız hocam öyle vallahi
Geri