Edmond_Dantes isimli üyenin son içerikleri

1. Edmond_Dantes

Epicgames hediye listesi paylaşılmış olabilir

Evet dostum haklısın
  2. Edmond_Dantes

Epicgames hediye listesi paylaşılmış olabilir

Rdr2 gelecek diye bir şey dedim mi? Adamlar isterse verir dedim. Anne babana selamlar, öpüyorum gözlerinden kardeşim
  3. Edmond_Dantes

Kasamı satıyorum fiyat nasıl ?

Harbiden çok ilginç
  4. Edmond_Dantes

🧈⚜️💰🟡 ALTIN - 6.326,70 TL- Oldu ONS - 4520.31 -🔥🔥🔥

Hem bu var hem de birisi artıp azalacağını söylüyorsa inanma kim olursa olsun. Adam niye bedava sana para kazandırsın bu nası sorular anlamıyorum ki. Yok şu gün doları satın şu gün alın. E hırbo madem zengin olmanın yolunu buldun niye millete dağıtıyosun bunu hiç mi düşünmüyorsunuz
  5. Edmond_Dantes

Öneri TAKİP CİHAZI ÖNERİSİ

Hocam onun yerine anahtarı sakla ya da direksiyon kilidi tak o kilidin anahtarını sakla olmaz mı böyle yapmamanın bir nedeni mi var
  6. Edmond_Dantes

Bu sistem bu şekilde alınır mı ?

2K için 9800x3d saçma değil mi
  7. Edmond_Dantes

🔥İndirim Züber Elmalı ve Tarçınlı Meyve Bar 40gr 24 Adet 200 TL

E haliyle hocam. Ama sıkı diyet yapan birisi için dünyanın en güzel tatlısı oluyor bunlar yağ gibi akıyor valla. Tamamen sağlıklı olup da abur cubur gibi güzel tadı olan sadece hiq protein bar denedim ben o da ateş pahası. Züberden bu seri değil de hi protein serisini öneririm özellikle...
  8. Edmond_Dantes

Şok Marketler Mr. Beast Feastables Çikolata 150 Lira

Evet kral haklısın
  9. Edmond_Dantes

Ne başarısı knk bunu alan yok ki abd de dahi alan yok ne anlatıyorsun. Herkes bir kere alıp ya video çekiyor ya merak ettiğinden deniyor sonra bırakıyor. Dünyanın en büyük bireysel youtube kanalının sahibinin çikolatası, tabii ki tüm dünyada viral olacak. Bırak da o kadar olsun yani o herif şu...
  10. Edmond_Dantes

Migrosta 140 küsür 146 mı 149 mu ne, bu sabah gördüm bizzat mağazasında. Yalnız almanızı önermem bunu deneyip de beğenen görmedim ben hiç.
  11. Edmond_Dantes

Yılbaşı indirimi olur mu?

Türkiye'de bir şey alırken indirim falan beklemeyin hocam alabileceğiniz en erken zamanda alın direkt. Yılbaşıymış bayrammış bilmem neymiş fark etmez en erken zamanda almaya bakın. Daha indirim falan çok zor, zam kesin ama. Parça parça toplayacaksan Cuma günlerini bekle incehesapta bazı...
  12. Edmond_Dantes

27" Odyssey OLED G8 G81SF 4K 240Hz Gaming Monitör Alınır Mı

Güzel mi hocam ne diyosunuz 4K oledlerin en kötüsü falan demişler bir de müşteri hizmetleri inanılmaz kötüymüş
  13. Edmond_Dantes

❌İndirim Bitti! RTX5090 Gamerock 32GB 136.334,09 TL (VDFKSZ 6-9 TAKSİT)

Coil Whine var değil mi bunda
  14. Edmond_Dantes

🔥İndirim Aula F87 Mekanik Rgb Tkl Spacecrystal 1.756₺ - Dip Fiyat

Hot swap hocam zaten salla gitsin 😂 switchler dandiktir muhtemelen
Geri