Edmond_Dantes isimli üyenin son içerikleri

1. Edmond_Dantes

iPhone 18 Pro Renk Hk

O mor olan gerçekse inanılmaz güzel
  2. Edmond_Dantes

İlk Defa Kan Bağışladım

1 tane yönetici değil kızılay ve benzeri kurumlar 20 senedir bu şekilde. Genel olarak yapı çürümüş yani bir tane mevzu değil olay. Yaş ufak belli ki. Oktar babuna kızılay yazıp okursanız iyi olur. Daha çok böyle vukuatları var yani ilk değil. Kamuoyu, güvenmemekte son derece haklı.
  3. Edmond_Dantes

Ortalama 750.000 TL'ye ilk araba önerisi

KM si çok yüksektir onların 1.0 tce bak madem öyleyse
  4. Edmond_Dantes

iPhone Kullananlar Memnunmusunuz?

İmzaya bak Mustafa Sözen misin be kral asdHASDHASD
  5. Edmond_Dantes

OLED Monitör İçin İndirim Beklenir mi?

Bizim yurtta vardı arkadşta. OLED değildi de monitör, kasa getirmişti herif odaya. Dolaba koyuyordu geceleri. Kullanacağında çıkartıp kuruyordu kasayı ALKSCMASCK
  6. Edmond_Dantes

Stajdan Bırakırlar mı

cümle olarak çok 3-4 cümle yazmıştım ama bilgisayar programcılığı okumuştum ben o yüzden sallamak kolaydı kendim için yaptığım programların kodunu falan giriyodum. Fabrikada çalışıyodum ben oradaki makinelerin z kodlarını falan giriyordum benim alanda yalandan yazmak kolaydı yani
  7. Edmond_Dantes

Stajdan Bırakırlar mı

Bırakabilir ama çoğu zaman geçiriyorlar. Yine de sen iyice doldur ne olur ne olmaz. Dümenden yaz şunu yaptım bunu yaptım diye. Ben de bir stajımı öyle geçirmiştim hiçbir şey yapmadan. Mecburen sallaya sallaya doldurduk 90 gün idi bir de benimki :D İşte poliçe koy mesela örnek. Kişisel bilgileri...
  8. Edmond_Dantes

Lol De Sorun Mu Var Giremiyorum?

Hala aynı ya kuruduk
  9. Edmond_Dantes

Forumdaki En Komik Konular

MLDLEMDŞSLFPFMRPCKEŞFMLDMLDŞDÖSÖDÖD Lavuk ne sitelere giriyorsa çıkan reklama bak delirdik
  10. Edmond_Dantes

❌İndirim Bitti! Durex Intense Uyarıcı Jelli ve Tırtıklı Prezervatif 20'li 199 TL

Alınabilecek bir risk değil. Lise ve ortaokulda dızolara karşı bıçak taşıyordum yanımda onu bulduklarında ağzıma ettiler bunu bulsalar eve girişler yasaklanır 2. emre kadar
  11. Edmond_Dantes

❌İndirim Bitti! Durex Intense Uyarıcı Jelli ve Tırtıklı Prezervatif 20'li 199 TL

Aile evinde kalıyoz aga sakalyamıyoz ki 20 li alıyoz bi tane bahçeye gömüyom kutusunu 4 ay gidiyor camdan birisi videomuzu çekip tiktoka atacak diye korkuyom her seferinde saklarken
  12. Edmond_Dantes

Durex yok ötesi ultra kaygan en beğendiğim
  13. Edmond_Dantes

Topladığım 140 Bin TL Beyaz Renk RX 9070 XT Sistem Alınır mı?

itopyanın hayallerini süsleyen müşteri
  14. Edmond_Dantes

Gaminggen İade Politikası İyi Midir

Abi görmeden yaptık ppyi hocamın pp daha eskiyse yakışık almaz değiştiririz hemen.
Geri