Edmond_Dantes isimli üyenin son içerikleri

1. Edmond_Dantes

🔥İndirim Bigjoy Çikolata Aromalı Protein Tozu 1020 Gr+Creabig Kreatin 120gr+Shaker 2080tl

Wpc70 değil 80. 1783402112 Aynen öyle whey in tek avantajı pratik olması başka olayı yok. Ne fiyat ne kalite olarak tavukla yarışacak bir şey değil tabii ki
  2. Edmond_Dantes

Klima mı Vantilatör Mü

Ertuğrul Sağlam mı Alex Ferguson mu
  3. Edmond_Dantes

❌İndirim Bitti! Gigabyte Mo27u2 4k 240hz Qd-OLED Monitör 31.999₺+ Peşine 9 Taksit!

Allah Allah nasıl oluyor o iş yav alkolle falan mı silmek gerekir acaba
  4. Edmond_Dantes

❌İndirim Bitti! Gigabyte Mo27u2 4k 240hz Qd-OLED Monitör 31.999₺+ Peşine 9 Taksit!

Biz de alalım hocam neymiş o bu monitörden aldım ben de geçen konunuzdan.
  5. Edmond_Dantes

Annen 0.74$, Üvey Annen 0.72$ Steam

Bir arkadaş söyledi.
  6. Edmond_Dantes

Annen 0.74$, Üvey Annen 0.72$ Steam

Zaten sırf o yüzden var bu oyun. Millet birbirine hediye edip "annenle vakit geçirdim her dakikası çok eğlenceliydi çok güzel bundan sonra hep oynarım annenle" falan yazıyor.
  7. Edmond_Dantes

❌İndirim Bitti! Okey Klasik 45'li 232 TL (2'li Alımda) /Okey Rötar 322 TL (2'li Alımda)

Uyuşturuyor usta bu ya illa geciktirici etki istiyorsanız krem kullanın bu karşı tarafın zevkini de öldürüyor
  8. Edmond_Dantes

❌İndirim Bitti! Okey Klasik 45'li 232 TL (2'li Alımda) /Okey Rötar 322 TL (2'li Alımda)

Alınabilecek bir risk değil. Risk oranı çok fazla.
  9. Edmond_Dantes

Latekssiz olan var durex in ama çok pahalı deneyemedim insanlar kötü yorum yapmış bir de internette, darmış. durex nude isminde ona bakabilirsin
  10. Edmond_Dantes

Usta 45li ne fiyat iyi de aile evinde yaşıyoz nerede saklayacam bunu
  11. Edmond_Dantes

Sağlık Sigortası Neden Önemli ve Bilmeniz Gerekenler

Evet onu kast etmiştim acıbadem liv gibi hastanelerde geçmiyor o sigortalar.
  12. Edmond_Dantes

Evet ama o her hastanede geçen sigortaların poliçesi çok pahalı. Her hastanede ve her işlem için geçerli poliçeler zaten çok pahalı oluyor. Ayrıca gidiyorsun hastaneye çşu kadarını karşıladı üstüne şu kadar ver falan diyor. Çok iyi bir şey olduğunu tecrübe ettim çalıştığım firmadan ama kendim...
  13. Edmond_Dantes

Gerçekten durumu olan herkesin muhakkak yaptırması gereken bir şey. Çok iyi bir olay.
  14. Edmond_Dantes

🔥İndirim Gıgabyte Mo27u2 4k 240hz OLED Monitör 31.999₺!

Aldım hocam teşekkür ederim. @Loky @RevDeisDou
  15. Edmond_Dantes

🔥İndirim Gıgabyte Mo27u2 4k 240hz OLED Monitör 31.999₺!

Hocam HDMI 2.1 Ultra High Speed ler de dsc kullanıyor diye biliyordum o yüzden dedim. Ayrıca 240hz yerine 144 hz kullansam dsc ye gerek kalmaz değil mi?
Geri