Edmond_Dantes isimli üyenin son içerikleri

1. Edmond_Dantes

🔥İndirim Inno3d Rtx5080 X3 Oc 16gb 256bit Gddr7 Ekran Kartı 65.988 TL

Valla pahalılaşacak diye 70k ya GALAX aldık 5k içerdeyiz bu hep 65 e düşüyor. Bir de GALAX üretimi bitirdi kapattı firmayı galiba :D
  2. Edmond_Dantes

Klavye Takılma Sorunu

Ne yaptınız hocam aynı sorun bende de var switchleri değiştiriyorum yine aynı sorun. Kabloyla bağladığımda sorun düzeliyor.
  3. Edmond_Dantes

Mazot-Benzin Nereden Alıyorsunuz

Hep opetten alıyoruz ama en iyisi shell diyorlar en kaliteli yakıt ondaymış dediklerine göre
  4. Edmond_Dantes

5k'ya Kadar Klavye Önerisi

Bu VGN nin tasarımı kötüymüş hocam ya daha düz modeller ilgimi çekiyor. Aslında şu W75 V2 nin siyahı muhteşemmiş ama kablolu işte masada kablo gözüksün hiç istemiyorum doğrusu.
  5. Edmond_Dantes

Ho güzel gözüküyor bayağı
  6. Edmond_Dantes

Bunun tipi çok güzelmiş de wireless yok hocam bunda
  7. Edmond_Dantes

Siyah zorunlu değil sadece daha iyi olur ama bunun tipi de berbatmış hocam ya hiç sevmiyorum bunları windows xp havası veriyor
  8. Edmond_Dantes

Merhaba dostlar rapid trigger, rgb vs aramıyorum. Tok sesli switch olsun ve bozulmasın sağlam olsun uzun süreler götürsün. %60 tercihimdir ama TKL olsun yeter. Siyah renk olursa iyi olur. Hotswap ve wireless olsun. AKKO bu konuda bildiğim kadarıyla çok iyiymiş o yüzden aklımda o vardı ama pek...
  9. Edmond_Dantes

❌İndirim Bitti! Züber Nutzilla, Antep Fıstığı Kreması, Fıstık Ezmesi - 2 Al 1 Öde

Tadı bayağı güzel bunun denemeyen varsa
  10. Edmond_Dantes

Hangi Ekran Kartı Daha Mantıklı ? ( Rtx5080 Vs Rx9070xt )

4kda 240 fps görme amacı nedir üstad
  11. Edmond_Dantes

🔥İndirim North Bayou Nb F80 Profesyonel 17-32 Inch 2026 Ver (Beyaz) 989 TL

Laptop standlı olan da var ona bakabilirsiniz ama sizde bunun ucuna takacak o stand parçası var herhalde böyle dediğinize göre.
  12. Edmond_Dantes

🔥İndirim North Bayou Nb F80 Profesyonel 17-32 Inch 2026 Ver (Beyaz) 989 TL

Aynı fark yok. Neden sürekli 2025 model, 2026 model, profesyonel falan diye yeni isimle sunuyorlar anlamadım
Geri