1 tane yönetici değil kızılay ve benzeri kurumlar 20 senedir bu şekilde. Genel olarak yapı çürümüş yani bir tane mevzu değil olay. Yaş ufak belli ki. Oktar babuna kızılay yazıp okursanız iyi olur. Daha çok böyle vukuatları var yani ilk değil. Kamuoyu, güvenmemekte son derece haklı.
cümle olarak çok 3-4 cümle yazmıştım ama bilgisayar programcılığı okumuştum ben o yüzden sallamak kolaydı kendim için yaptığım programların kodunu falan giriyodum. Fabrikada çalışıyodum ben oradaki makinelerin z kodlarını falan giriyordum benim alanda yalandan yazmak kolaydı yani
Bırakabilir ama çoğu zaman geçiriyorlar. Yine de sen iyice doldur ne olur ne olmaz. Dümenden yaz şunu yaptım bunu yaptım diye. Ben de bir stajımı öyle geçirmiştim hiçbir şey yapmadan. Mecburen sallaya sallaya doldurduk 90 gün idi bir de benimki :D
İşte poliçe koy mesela örnek. Kişisel bilgileri...
Alınabilecek bir risk değil.
Lise ve ortaokulda dızolara karşı bıçak taşıyordum yanımda onu bulduklarında ağzıma ettiler bunu bulsalar eve girişler yasaklanır 2. emre kadar
Aile evinde kalıyoz aga sakalyamıyoz ki 20 li alıyoz bi tane bahçeye gömüyom kutusunu 4 ay gidiyor camdan birisi videomuzu çekip tiktoka atacak diye korkuyom her seferinde saklarken