Yok ya acıtmıyor hatta ben silikonsuzları daha çok seviyorum silikon rahatsız ediyor. Yalnız silikonlular daha iyi yalıtım sağladığı için daha iyi performns veriyor tabi.
Mantık doğru değil. Yamaha honda değerini koruyor tamam da alırken zaten misliyle para ödüyorsun. Kıyas söz konusu değil. Para derdi olmasa herkes Japon alır zaten, adam hintli veya çin motoru bakıyorsa demek ki bütçe dar.
Kaşarı peynirin gerçek olup olmadığını internette yayılanın aksine erimesiyle, rengiyle, tadıyla vs anlayamazsınız. Üretim aşamasını bilmediğin kaşarın mecburen içeriğine bakacaksın. İçerik ve besin değerlerine baktığımızda gerçek kaşar peyniri gibi gözüküyor. Ürünü denemedim bilmiyorum tadını...
Öyle bir şey yok siteye kabul etmiyoruz yazmalarının hukukta bir geçerliliği yok. Seve seve kabul ediyorlar. Boşu boşuna uğraşmış oluyorsunuz sadece thh ile falan ve 3 ay civarı sürüyor.
Merhaba dostlar mouse ihtiyacım var 8k falan olmasına gerek yok 2k hatta 1k bile yeter gibi. Zaten fps oynamıyorum genelde.
- Relaxed claw şeklinde tutuyorum.
- Sesi az olursa iyi olur tıklama sesi ve gıcırdama sesi mümkün olduğunca az olsun.
- RGB falan ışığı olmasın.
- Bir de ömrü uzun olsun...