Hem bu var hem de birisi artıp azalacağını söylüyorsa inanma kim olursa olsun. Adam niye bedava sana para kazandırsın bu nası sorular anlamıyorum ki. Yok şu gün doları satın şu gün alın. E hırbo madem zengin olmanın yolunu buldun niye millete dağıtıyosun bunu hiç mi düşünmüyorsunuz
E haliyle hocam. Ama sıkı diyet yapan birisi için dünyanın en güzel tatlısı oluyor bunlar yağ gibi akıyor valla. Tamamen sağlıklı olup da abur cubur gibi güzel tadı olan sadece hiq protein bar denedim ben o da ateş pahası.
Züberden bu seri değil de hi protein serisini öneririm özellikle...
Ne başarısı knk bunu alan yok ki abd de dahi alan yok ne anlatıyorsun. Herkes bir kere alıp ya video çekiyor ya merak ettiğinden deniyor sonra bırakıyor.
Dünyanın en büyük bireysel youtube kanalının sahibinin çikolatası, tabii ki tüm dünyada viral olacak. Bırak da o kadar olsun yani o herif şu...
Türkiye'de bir şey alırken indirim falan beklemeyin hocam alabileceğiniz en erken zamanda alın direkt. Yılbaşıymış bayrammış bilmem neymiş fark etmez en erken zamanda almaya bakın. Daha indirim falan çok zor, zam kesin ama.
Parça parça toplayacaksan Cuma günlerini bekle incehesapta bazı...