Edmond_Dantes isimli üyenin son içerikleri

1. Edmond_Dantes

🔥İndirim 1.2KG Cheddar Soslu Kaju 🔥600₺

Yiyen var mı cheddarla çok kötü olur diye tahmin ettim
  2. Edmond_Dantes

PlayStation'dan PC için Özel Dualsense!

Dayı yine kablosuz kullanılmıyor ki özellikler. Bir gamepadi kablo ile kullanma eziyetine katlanmam için o gamepadin öyle bir mahareti olmalı ki anlatamam burada
  3. Edmond_Dantes

Sıvı soğutucu ömrü ne kadardır?

Anladım hocam peki sızdırma falan olmaz değil mi bozulma derken Bir de kule tipi soğutucu var mıdır bunun kadar sağlam performans sergileyen? Varsa hangisi daha sessiz çalışır?
  4. Edmond_Dantes

Sıvı soğutucu ömrü ne kadardır?

Merhaba sıvı soğutucu olarak Arctic Liquid Freezer 3 pro 360 alsam senelerce problemsiz kullansam diye düşündüm. Yalnız böyle bir şey var mı yoksa sıvı soğutucuların belirli bir ömrü mü var? 2 sene sonra pompası bozuluyor gibi.
  5. Edmond_Dantes

❌İndirim Bitti! Gigabyte X870 Aorus Elite İce Anakart 12.900₺!(Peşine 9 Taksit)

B850 düşünüyordum da x870 bu kadar ucuza olunca iyiyse alayım dedim hocam ondan.
  6. Edmond_Dantes

Hangi 5070ti almalıyım?

Hocam aldım valla galax 5080i. Kafama yattı dediğiniz. Pişman olmam inşallah bakalım. Sağ olun herkese teşekkür ederim.
  7. Edmond_Dantes

Ciddi performans kaybı yoksa problem değil anlamadığım için o kadar etki ediyor mu etmiyor mu bilmiyorum Neyse ben konuşana kadar gitti indirim D:
  8. Edmond_Dantes

7-8 derece ciddi bi fark değil mi hocam? Böyle diyor testlerde.
  9. Edmond_Dantes

Gigabyte anakartlarda problem var mı bilmiyorum hiç, kullanan da görmedim çevremde. Alınır mı fiyat baya iyi
  10. Edmond_Dantes

Hangi 5070ti almalıyım?

Evet bunu gördüm de hocam aradaki farka değecek bir performans farkı yok gibi geldi bana ya Fakat 5070ti fiyatının artacağı söyleniyor. Bu durumda 5080'e yönelecek insanlar. Buna paralel de ilerde 5080 ikinci elde daha çabuk satılır diye ona ısındım bir tık. Çok kararsız kaldım vallahi
  11. Edmond_Dantes

Hangi 5070ti almalıyım?

Valla o konu da önemli benim için. Hatta sırf o yüzden beyaz bir ekran kartı mı alsam dedim kendi kendime. Görünüş benim için gram önemli değil de beyazlara rağbet daha fazla gibi :D 1772546654 Oyun geliştirme ve yayın açıyorum bazen onun için. Oyun da oynarım da nadiren.
  12. Edmond_Dantes

Hangi 5070ti almalıyım?

Valla hocam fiyatlar uçacak diye korkuyorum o yüzden dedim ekran kartını alayım taksitle dursun, sonra rami alırım onu bunu alır toplarım diye düşündüm.
  13. Edmond_Dantes

Hangi 5070ti almalıyım?

Taksit arıyorum hocam ya. 50 bine var hepsiburada da inno3d
  14. Edmond_Dantes

Hangi 5070ti almalıyım?

Hocam hangisi peki iyidir sizce? https://www.akakce.com/ekran-karti/en-ucuz-asus-rtx-5070-ti-prime-rtx5070ti-16g-256-bit-gddr7-16-gb-fiyati,903118518.html Şunu buldum da prime çok mu kötü acaba
  15. Edmond_Dantes

Hangi 5070ti almalıyım?

Merhaba dostlar sistem toplamayı düşünüyorum da 5000 SUPER serisini bekliyordum ancak çıkmayacak sanırım. Sizce 5070ti almak mantıklı mı? Eğer öyleyse hangisini almalıyım?
Geri