Sıfır aldığın parçadan bozuk çıkarsa diye niye korkuyorsun? Binde bir çıkabilir. Onu da garanti kapsamında değiştirirler. Ama ben sana tek tek kendin toplamaktansa incehesap, itopya, gaming.gen.tr gibi sitelerde hazır satılan paketleri almanı tavsiye ederim. Çok daha ucuza gelir. Param yok, ufak...
İndirimsiz fiyatı 4699 kardeş ben gaming gecesi açılmadan gördüm. Bir de sen daha işlemci, ekran kartı almamışsın. Kaç watt PSU lazım bilmiyoruz. Sana belki 650watt da yetecek. İlk defa PC topluyorsan önce ne tarz kasaları beğeniyorsun onlara bir bak, akvaryum mu? minimal mi? Bana farketmez iş...
MSI genelde kasalarının içindeki güç kaynağında da kendi markasını kullanıyor. Burda güç kaynağına dair bir bilgi göremedim ama eğer o da MSI ise alınır çünkü zaten 750watt güç kaynağı 3000 lira eder. Bu kasayı daha önce kullandım çok iyi bir kasadır. Benzer fiyat aralıklarında Segotep, XPG gibi...
Hocam dediğin sistemin muadili hatta 16gb ramli hali şu an incehesap gaming gecesinde 80 bine satılıyor. O da indirimli hali. Ona göre hesapla. 60 bile iyi fiyat. Ama işte 1 yıllık sistem. Nasıl kullandı? Bakım yaparken bişeylere zarar verdi mi, ssd sağlığı nasıl? Satıcıdan detay iste. Aklına...
Hocam sistem temizse 45 bin iyi fiyat bence. Çünkü şu an aynı sistemin sıfırını almaya kalksan 65den aşağı alamazsın. Bugün incede gaming gecesinde sistemlere de bak yine de. 50-55k arası da 7500f işlemciden yukarı pek çıkamazsın gibi.