Bütçeniz dahilinde yeni bir sistem almak daha mantıklı bu bütçede çok iyi sistemler bulunuyor eski kalan sistemi tercihinize göre ister satabilir ve 45.000TL üstüne ekleyip daha da iyi bir sistem tercih edebilir veya eski olarak kalacak sisteminizi elinizde bulundurabilirsiniz bana görüşümü...
Uzun süre boyunca bu forumu kullanmadığım için mesajınızı yeni gördüm özür diliyorum sorularınıza madde madde olarak cevap vereceğim bu sebeple daha iyi yardımcı olabilirim.
1.Şuan herhangi bir Drop söz konusu değil.
2.Olarak eğer 0 alacaksanız bu iki modeli de tavsiye etmiyorum günümüze göre...
o bütçede hazır sistem almak çok daha mantıklı eğer beğenirseniz şu sistem düşünülebilir https://www.gencergaming.com/da-c5 (bu arada bu forumda uzun süredir yoktum bir hatam olursa şimdiden özür dilerim.)
Arkadaşlar merhaba hayatımda ilk defa adam akıllı mta oynamayı düşündüm oyunum korsan olduğu halde mta 'yı indirdim kurdum birkaç kez oynadım fakat hiçbir bilgim olmadığı için çok bir şey yapamadım bana mta'yı öğretebilecek biri varmı? discord adresim alt tarafta yazdım.
DC: the.lewis_x37
Arkadaşlar aklıma bir soru takıldı mta sunucuları hesap bağlamamızı istiyor fakat hesap bağladığımızda ne oluyor?
Şuan sadece gül adlı servera ve janti serverına girdim aynı ikiside.