Merhabalar, ASUS Strix laptopumu ASUS Recovery modda format atıyordum. "İndirme başarısız oldu." dedi, format yarıda kesildi. Şu an cihazın güç tuşuna basınca hemen açılıyor, normalde bir süre basmanız lazımdı. Cihaz şu anda tamamen siyah ekranda, BIOS'a girebiliyorum ancak Boot menüsü bomboş...
Merhabalar, ASUs rog Strix g18 laptopumu yetkili servise bakım için gönderdim. Geldiğinde ssd tanımlanmamıştı. Ve Gpu oyun sırasında 100 kullanımından bir anda 0 a düşüyor. Stres testi furmark da sorun yok, hiç bir stres testinde sorun olmuyor. Ancak oyunlar ve günlük kullanımda ekran kartı...
Laptop umu garantiye yollamıştım vatana. Donanım arızası olduğu kesindi. Cihazıma sadece bakım yaptı vatan bilgisayar servis. Sorunu daha da fazla açıkladım. Tekrar gönderdim. Cihaz geçen cuma servise ulaştı. Bugün pazartesi 16 17 gibi cihaz serviste hazır etiketine döndü. Müşteri temsilcisini...
Cihazımı kuzenim vatan garantiye verdik. Kuzenim reşit ben değilim. Şu an kuzenim yanımda değil. Ben reşit biriyle gitsem cihazı alabilir miyim. Belgeler elimde
Vatan servise cihazını verdim 10 iş günü oldu yetkili servis kontrolünde etiketi vardı. Vatanı arayınca onarım da o etiket altında yapıldığını söyledi. Ve bana süreç hızlandırma isteği gönderelim mi diye sordu.
Şimdi bu süreç hızlandırma nedir ve öyle talep oluştırmam iyi olur mu