edurak1996 isimli üyenin son içerikleri

1. E

Mavi Ekran Mavi ekran whea uncerrectabled error

Sürekli mavi ekran alıyorum hata bu sorunun ne olduğunu bir türlü bulamadım sıfır kasa topladım 4-5 aylık sistem aldığım günden beri aynı sorunla karşılaşıyorum.Yardımlarınızı bekliyorum.Teşekkürler
  2. E

Yardım GENÇER GAMİNG DONANIM ARŞİVİ SİSTEMLERİNİ İPTAL EDİYOR

Taksitli mi ödeme yapmıştınız tek çekim mi ?
  3. E

provizyondaki işlemin iadesi ne zaman olacak.
  4. E

Gençer gaming mağduriyetimizi nasıl çözeceksiniz hesabımdaki limiti kapatmış oluyorsunuz tüm herkesin mağduriyetinin giderilmesini istiyoruz. 645397738 numaralı sipariş.
  5. E

645397738 numaralı siparişimin kart ödemesi alındı mağduriyetimin giderilmesini istiyorum.
  6. E

Metin2 için sistem tavsiyesi

Oto av sistemi diyelim ona oyunun kendisinin vermiş olduğu bir sistem.Amd işlemcilerin çok uyumlu olmadığı söylüyorlar o yüzden çok emin olamadım.
  7. E

Metin2 de en az 8 hesap aynı anda açabilecek sistem toplayabilecek var mı? Bütçe 7000tl
  8. E

Metin2 bırakılmıyor ara veriliyor 1671309512 Olmadığını nereden anladın belli oluyor mu? 1671309756 Bu sisteme metin2 için ekran kartı eklemem gerekiyor mu dahili olarak var mı?
  9. E

Ekran kartına gerek var mı ? Sorum tam olarak bu aslında işlemci üzerindeki ekran kartı yeterli olur mu?
  10. E

Sistem 32gb 16x2 olarak
  11. E

İleride 16 client açmak için böyle bir sistem yaptım takılma olmasını istemiyorum 16 yeterli olur evet ama sonrasında ekran kartı ekleyip başka oyunlarada geçiş yapıcam. 1671308346 Bütçe 10bin tl sonrasında geliştirilebilir bir sistem olursa daha iyi olur 1671308426 Sıkıntısız olacağını...
  12. E

Metin 2 de 8 client aynı anda oynatır mı ekran kartı olmadan.Bu işlemcide ekran kartı mevcut mu yardımcı olabilir misiniz?
  13. E

Metin2 için 10.000tl sistem önerisi

8 hesap açabilecek bir sistem istiyorum ekran kartı olmasada olur.Yardımcı olabilecek var mı?
  14. E

Laptop Fanı Soğuk Üflüyor 98 derece işmeci sıcaklığı Yardım

Termal macunu vatandan aldım zalman-stc8 iletkenlik 8.3 temas temas ettiğini düşünüyorum çünkü 1. sürdüğümde ısınma oluştu silip tekrar yeniledim aynı şekilde devam etti .Bakır blokta bir sorun olabileceğini düşünüyorum. 1670178730 Fanı temizledim fan hızlı çalışıyor ama dediğim gibi sıcak...
  15. E

Laptop Fanı Soğuk Üflüyor 98 derece işmeci sıcaklığı Yardım

Laptop işlemcim 90 98 derece arasında ve çoğu zaman 98 derecelerde.Fana elimi tuttuğumda dışarıya sıcak vermesi gerekirken soğuk bir hava üflüyor.Termal macunu yeni değiştirdim.Öncesindede ısınma ondan kaynaklıdır diye düşünüyordum azda olsa etkisi oldu.Fan klima gibi soğuk üflemesine rağmen...
Geri