Sürekli mavi ekran alıyorum hata bu sorunun ne olduğunu bir türlü bulamadım sıfır kasa topladım 4-5 aylık sistem aldığım günden beri aynı sorunla karşılaşıyorum.Yardımlarınızı bekliyorum.Teşekkürler
Gençer gaming mağduriyetimizi nasıl çözeceksiniz hesabımdaki limiti kapatmış oluyorsunuz tüm herkesin mağduriyetinin giderilmesini istiyoruz. 645397738 numaralı sipariş.
Metin2 bırakılmıyor ara veriliyor
1671309512
Olmadığını nereden anladın belli oluyor mu?
1671309756
Bu sisteme metin2 için ekran kartı eklemem gerekiyor mu dahili olarak var mı?
İleride 16 client açmak için böyle bir sistem yaptım takılma olmasını istemiyorum 16 yeterli olur evet ama sonrasında ekran kartı ekleyip başka oyunlarada geçiş yapıcam.
1671308346
Bütçe 10bin tl sonrasında geliştirilebilir bir sistem olursa daha iyi olur
1671308426
Sıkıntısız olacağını...
Termal macunu vatandan aldım zalman-stc8 iletkenlik 8.3 temas temas ettiğini düşünüyorum çünkü 1. sürdüğümde ısınma oluştu silip tekrar yeniledim aynı şekilde devam etti .Bakır blokta bir sorun olabileceğini düşünüyorum.
1670178730
Fanı temizledim fan hızlı çalışıyor ama dediğim gibi sıcak...
Laptop işlemcim 90 98 derece arasında ve çoğu zaman 98 derecelerde.Fana elimi tuttuğumda dışarıya sıcak vermesi gerekirken soğuk bir hava üflüyor.Termal macunu yeni değiştirdim.Öncesindede ısınma ondan kaynaklıdır diye düşünüyordum azda olsa etkisi oldu.Fan klima gibi soğuk üflemesine rağmen...