eedemirel isimli üyenin son içerikleri

1. E

DDR4 ucuz yollu güçlü işlemci var mı?

Madem bi güncelleme yapacaksın elindeki işlemciyi satıp ryzen7 5700x al arkana yaslan bi daha işlemci derdine düşme ram da çok iyi daha sonrasında bütçene göre bir de ekran kartı güncellemesi yaparsın. (Eğer fps oyunları cs,valo gibi oynuyorsan güçlü işlemci önceliğin olması lazım…)
  2. E

A9 Pro mu, A9 Plus mı, Darmoshark M3 v2 almalıyım?

Ben a9 pro aldım yaklaşık 2 aydır aktif kullanıyorum a9 plustan farkı sensör ve tuş kalitesi uzun ömürlü kullanmayı düşündüğüm için pro tercih ettim 4bin hz kullanıyorum valorant cs tarzı oyunlarda kabloludan sonra baya fark etti kablosuz aşırı rahat şarj olarakta çok rahat 1 hafta...
  3. E

Ryzen 5 7500f sıcaklık değerleri

Msi pro b650m-p, 7 fanlı akvaryum kasam mevcut Bios içinden underwolt yaptım acaba %10 az mı geldi diye düşünüyordum. Win 11 pro kullanıyorum arka planda herşeyi kapatmaya çalıştım tekrar pc ye geçince kontrol edip stres testi yapıp kontrol edeceğim
  4. E

Ryzen 5 7500f sıcaklık değerleri

Merhabalar f/p en mantıklı bulduğum 7500f olan işlemciyi aldım 6 bakır borulu zoko ice b6 pro sanırım soğutucum. Sıcaklık değerleri boşta 50 derecelerde geziyor yükte ise 70 derece görüyor bana bu değerler çok yüksek geliyor sizce de durum böyle mi yoksa normal mi değerler. Ek olarak undervolt...
Geri