eeds.8 isimli üyenin son içerikleri

1. E

Bir Filmi Yüksek Kalitede İzleme Yolları

Stremio'yu tv box'ta çalıştırabilir miyim? Güçlü donanım gerektiriyor mu?
  2. E

Ben de alabilir miyim
  3. E

Bu sitelerin güvenliği beni korkutuyor. Tek bilgisayarımda hem işlerimi hallediyorum hem de film izliyorum. Risk almak istemiyorum pek
  4. E

Bu link gibi anladığım kadarıyla
  5. E

Teşekkürler, peki indirmeden izlemenin veya güvenli yoldan halletmenin bir yolu var mı?
  6. E

Remux versiyonunu nereden bulacağım?
  7. E

Bilgisayarımda film izlerken çok kötü görüntü kalitesi ile karşılaşıyorum. Çeşitli platformlar denedim ama hepsinde aynı sorun vardı. Bir filmi nasıl kaliteli bir şekilde izlerim? ''Stremio'' önerenler oldu, resmi bir platform mu? Ne işe yarıyor?
  8. E

Çift Ekran Kartlı Laptopta Harici GPU'yu Nasıl Aktif Ederim?

5515 ryzen edition, r7 5800h, rtx 3050. Kurgu yapmak için kullanacağım. Performansı nasıl olur?
  9. E

Biosa bakmadım. Aygıt yöneticisinde görünüyor. Otomatik geçmiyor. Nvidia denetim masasının 3d ayarlarından harici gpu'yu seçersem sadece bazı arka plan programlarında harici gpu'yu kullanıyor.
  10. E

Dell g15 laptopda harici ekran kartı sanırım hiç çalışmıyor. Nasıl aktif ederim?
  11. E

5.1 SES SİSTEMİNDEN TEK SES ALMAK MÜMKÜN MÜ? (5 HOPARLÖR AYNI ANDA ÇALIŞIR MI?)

Ayarlardan monoya aldığımda sadece 3 hoparlör çalışıyor. 1738947853 Benim bilgisayarımda Realtek Audio yok
  12. E

5.1 SES SİSTEMİNDEN TEK SES ALMAK MÜMKÜN MÜ? (5 HOPARLÖR AYNI ANDA ÇALIŞIR MI?)

5.1 ses sistemi kullanıyorum ama 5.1 destekli videolar çok az olduğu için 5 hoparlörü mono veya stereo şekilde kullanabilir miyim? Ben ayarlardan mono veya stereo seçtiğim zaman sadece 3 hoparlör çalışıyor.
  13. E

Duygusal film önerisi

Kağıttan hayatlar izle
Geri