Hocam bende acer vardı 2019 yılında Vatan pcden almıştım. 2020 yılında garantiye gönderdim içinden hdd çalmışlar. 16gb ramimi 8 gb ile değiştirmişler. Hdd konusunda ise parça bozulmuş gibi bir saçma açıklama yaptılar. Önermiyorum servisini, alacak arkadaşlar ben gibi sıkıntı yaşamamaları için...
Hocam bence sen okuduğunu anlamıyorsan yazık sana. Bir ürün iptal olucaksa olsun diyorum ? Bu kadar bekletilmekte sorunum
1679772281
Hocam biz aldıkta noldu bekliyoruz iptal olcak muhtemelen
Bunun bencillikle alakası yok bir şey alıyorsun ve bu kadar saat bekliyorsun buna kimsenin hakkı yok yanlışlık olduysa iptal et anladın mı burda kimse kimseyi 4 saat bekletmemeli. İnsanlar bir ürün alıyorlarsa bekleyecek tabii ki ?
Bencede gelmicek gibi bir kodu 4 saatte veremediler yani işin kötüsü netleştirmiyorlarda
1679768674
Hocam rezalet kısmı şur bir kod için 4 saat bekletilir mi ? Ya ver yada bir yanlışlık oldu iptal ettik de bu kadar bekletilmemeli hiçkimse.
1679768733
Dikkatimi çeken şey 2 hafta önce oyuncu koltuğu bakıyordum 2 oyuncu koltuğunun fab ve toryum serileri 3.100 tl faladı bugün açtığımda ise yaklaşık 4-5 bandında gördüm ve şok oldum. Bu kadar artış nasıl yapılabiliyor yılbaşına girilince tamam zam yapında yani sizcede %30 u geçen bir zam yapılması...