eeries24 isimli üyenin son içerikleri

1. eeries24

Ulugames Reload Pro alınır mı?

ulugamesin yeni çıkardığı reload pro alınır mı mcusu switchleri sensörü falan iyi mi 2.5k bütçeye daha iyi mouse var mıdır? kablosuz
  2. eeries24

4.500 tl civari kablosuz oyuncu kulaklığı önerisi

Merhaba bütçem 4500-5500 civarında geçen gün cloud 3s indirime düştüğünde alacaktım fakat stoğu bitti tekrar stoğa girer mi bekleyeyim mi ya da önerileriniz var mı hem müzik dinlerim hem cs falan oynarım kablosuz istiyorum
  3. eeries24

Lian Li o 11 kasa sıvı sogutma

kasa sadece alttan yeterınce hava alabilir mi
  4. eeries24

Lian Li o 11 kasa sıvı sogutma

İkinci el Lian Li o 11 vision kompakt aldım üstü cam sıvı sogutmayı nereye takmalıyım.
  5. eeries24

İşlemci sıcaklığı amd uygulamasında fazla gözüküyor?

Merhabalar sıvı soğutma satın aldım hwinfodan baktığımda işemcim 39 civari gösterirken neden amdde daha fazla gösteriyor hangisine bakmam lazım?
  6. eeries24

Sıvı soğutma kablolarını sorunsuz nasıl bağlarım?

Merhaba sıvı soğutma aldım anakartım ASUS Prime B650M-F, radyatörün 4pin CPU fan girişini takabiliyorum ancak pompanın 3pin girişini takacak yerim yok ne yapabilirim? Fotoğrafta koyuyorum sıvı soğutmanın bağlantı kitapçığını nasıl yapabilirim, çoklayıcı almam gerektiğini biliyorum suanlik...
  7. eeries24

Argb fanlarımı kontrol edemiyorum

reset tuşuna basılı tuttum ve kasaya verdi evet teşekkürler 1765394372 hallettim teşekkürler
  8. eeries24

Argb fanlarımı kontrol edemiyorum

merhaba kasamdaki fanları değiştirdim argb soketine taktım kontrolürü fakat armoury crateden değişince değişmiyor, işlemci fanımın rengini değişebiliyorum ancak kasanın fanlarını değişemiyorum nasıl çözerim?
  9. eeries24

Fanları hangi yönde takmalıyım

kasa vento vg4202fl 1765215296 ve aldığım fanların hepsi 12cm
  10. eeries24

kasam böyle şimdi öne yakın 2 fanı içeri alacak şekilde arkadaki fanı dışarı atacak şekilde taksam olur mu ki?
  11. eeries24

merhaba kasamdaki fanları begenmedigim için 7li kasa fan seti aldım, normalde kasamda 3 normal 1 egzoz fan takılı yeni fanların suanki yerlerine takarsam 3 tanesi fazla oluyor onlarıda kasanın üstüne takmayı düşünüyorum ancak içe hava çekecek şekilde mi dışa hava atacak şekilde mi takmalıyım?
  12. eeries24

Sıvı soğutmaya kasa fanımı takabilir miyim

takarsın kardeşim nolcak
  13. eeries24

Bu sistem alınır mı?

fiyatı fazla
  14. eeries24

Asetto Corsa ETS gibi oyunlar oynayan biri için gamepower klavye alınır mı

böyle bir soru mantıksız olur alacağın modele göre değişir marka sormak garip
  15. eeries24

Kasa fanı nasıl monte edilir?

Merhaba renk değişmeyen fanlı bir kasam var ve argb ledler alıp kasadaki fanları değiştirmeyi planlıyorum ancak nasıl yapacağımı bilmiyorum direkt aynı kabloları taksam argb olur mu yardımcı olur musunuz ve linke bıraktığım fanları almayı düşünüyorum iyi mi? beyaz olmasını istiyorum kasam siyah...
Geri