eermiss isimli üyenin son içerikleri

1. E

Nitro+ 9070 xt bilgisayar topluyorum, seçtiğim parçalar nasıl?

Kioxia pro modelinde dram var sanırım, diğerini iade edip pro modeline bakacağım, teşekkürler. Belirttiğiniz soğutucuyu da alabilirim. Amazon işbankası kampanyası için amazonda farklı bir satıcıdan alım oluyorsa psu'ya da bakabilirim. Asus tuf'un 35.000 altına düştüğünü görmedim. Bakalım...
  2. E

x3d işlemcilerin hem kendi fiyatı hem de sıvı soğutucu gerektirmesi sebebiyle şimdilik düşünmedim. İzlediğim videolar neticesinde orta seviyede 7500f, 7600 ve 7700 ün yeterli olacağını düşündüm. Bu farklı konularda da görmüştüm ancak PSU'yu amazon satıcısından almam gerekiyor. Bu sebeple amazon...
  3. E

Merhaba, Genel olarak 2k hikayeli oyun oynamak için bilgisayar toplayacağım, belirlediğim bu parçalar nasıldır ve uyumlu mudur? Değerlendirmeniz veya öneriniz için teşekkürler. Ayrıca mesh, sessiz kasa önerisi de yapabilirseniz çok sevinirim. (Kasa 6-7k 'ya kadar olabilir) İşlemci: AMD Ryzen 5...
  4. E

Yardım Ryzen5 7600 Tray İşlemci Pininde Bazı Kısımlarında Bulunan Koyu Sarılıklar

Topluyor olduğum sistem için geçtiğimiz hafta gaming gecesinde ryzen5 7600 tray işlemci aldım. Yüzük kutusunda geldi, ancak bunda bir sorun yok sanırım farklı şekillerde gönderebiliyorlar, diğer kullanıcı paylaşımlarında da o şekilde gördüm. (yüzük kutusu, plastik vs.) Ancak işlemcisinin pin...
Geri