Eerreenny isimli üyenin son etkinliği

• E
    Eerreenny, S25 ULTRA VS IPHONE 17 başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    S25 ultra dahil bütün Android cihazlarımda günlük hayatta sık kullanılan birçok uygulamada kasılmalar hissettiğim oldu bu durumu en az yaşadığım iki telefon...
  • E
    Neden
  • E
    Aslında sadece bi heves var bi heves uğruna üzülür müyüm bu konuda o düşündürüyor
  • E
    Kamera, yazılım, zamanında güncelleme gibi konularda iphone daha iyi diyorlar genelde o kafa karıştırdı
  • E
    Neden uzun kullanim için uygun değil mi
  • E
    Ama alüminyum gibi ufak bir darbede ezilip renk atacak bir malzeme değil sonuçta
  • E
    Kılıf kullanmayı sevmiyorum çünkü telefon hiç düşünmedim şimdiye kadar pek sadece ekran koruyucu kullanıyorum o da ekranlar çok kolay çiziliyor diye
  • E
    Hem dayanıklılık olarak titanyum kadar sağlam olacağını düşünmüyorum alüminyumun
  • E
    Ben de istemem ama titanyum cihazdan alüminyum cihaza geçmek dayanıklılık olarak ciddi fark yaratıyor. Alüminyum çok kolay çizilir hasar görüyor
  • E
    Herkes farklı bisey diyor yazılım kamera ve vs olarak iphone daha iyi samsung sadece ekran ve pilde daha iyi diyorlar kafam karıştı 1773340063 Evet ben de...
  • E
    Eerreenny, Telefon Önerileri kategorisinde S25 ULTRA VS IPHONE 17 başlıklı bir konu açtı.
    Merhaba arkadaşlar, telefon alacağım o yüzden acil yardımınız gerekli. S25 ultra 512GB mı yoksa iphone 17 256GB mı. Herkes farklı bisey diyor kararsız kaldım
Geri