Eerreenny isimli üyenin son içerikleri

1. E

S25 ULTRA VS IPHONE 17

S25 ultra dahil bütün Android cihazlarımda günlük hayatta sık kullanılan birçok uygulamada kasılmalar hissettiğim oldu bu durumu en az yaşadığım iki telefon var biri 14 pro biri ise realme GT 7 pro
  2. E

S25 ULTRA VS IPHONE 17

Neden
  3. E

S25 ULTRA VS IPHONE 17

Aslında sadece bi heves var bi heves uğruna üzülür müyüm bu konuda o düşündürüyor
  4. E

S25 ULTRA VS IPHONE 17

Kamera, yazılım, zamanında güncelleme gibi konularda iphone daha iyi diyorlar genelde o kafa karıştırdı
  5. E

S25 ULTRA VS IPHONE 17

Neden uzun kullanim için uygun değil mi
  6. E

S25 ULTRA VS IPHONE 17

Ama alüminyum gibi ufak bir darbede ezilip renk atacak bir malzeme değil sonuçta
  7. E

S25 ULTRA VS IPHONE 17

Kılıf kullanmayı sevmiyorum çünkü telefon hiç düşünmedim şimdiye kadar pek sadece ekran koruyucu kullanıyorum o da ekranlar çok kolay çiziliyor diye
  8. E

S25 ULTRA VS IPHONE 17

Hem dayanıklılık olarak titanyum kadar sağlam olacağını düşünmüyorum alüminyumun
  9. E

S25 ULTRA VS IPHONE 17

Ben de istemem ama titanyum cihazdan alüminyum cihaza geçmek dayanıklılık olarak ciddi fark yaratıyor. Alüminyum çok kolay çizilir hasar görüyor
  10. E

S25 ULTRA VS IPHONE 17

Herkes farklı bisey diyor yazılım kamera ve vs olarak iphone daha iyi samsung sadece ekran ve pilde daha iyi diyorlar kafam karıştı 1773340063 Evet ben de fiyat sordum s25 ulta 512 GB cihazları 1 haftalık bile olsa 60 max 65 binden falan alıyorlar aşırı düşük ortalama mağaza satış fiyatı 80...
  11. E

S25 ULTRA VS IPHONE 17

Merhaba arkadaşlar, telefon alacağım o yüzden acil yardımınız gerekli. S25 ultra 512GB mı yoksa iphone 17 256GB mı. Herkes farklı bisey diyor kararsız kaldım
  12. E

Sizce sistemim ne kadar eder

Merhaba sistemim ne kadar eder ve nereden nasıl satabilirim bilginiz var mı Ryzen7 5700x3d ASUS DUAL RTX 4060 8gb GSKILL 4x 16gb ddr4 3600mhz 64gb ram Kingston 1+1 tb SSD M2 6000MB OKUMA 4000MB YAZMA MSI B550 GAMİNG PLUS FSP 850 +80 PLUS VENTO VG20AL TEMİZ Arctic 240mm sıvı soğutma ChatCPT...
  13. E

Cs2 kasma sorunu ve stabil değil.

Şuan her hangi bir işlem yapmadan sadece grafikleri yükselterek FPS yi stabil hale getirdim
  14. E

Şuan geri alma oynuyorum bi arkadaş ekran kartın falan yeterince çalışıyordur grafiği arttır biraz dedi ve FPS daha stabil ama tabi seçkin girmek lazım bir de
  15. E

Nedenki
Geri