Aldığım yerden cihaz 109 bin tl küsür olmuş msi globale yazdım tüm sorunlarımı bakalım nasıl bir geri dönüş sağlıyacaklar sıfır cihaz göndermelerini istedim
Daha da ulaşabileceğim sorunlarımı anlatabileceğim msi a dair bir destek hattı var mı bir tane buldum sadece bana yardımcı olabilirsin kardom
Ortak sorun çözülmedi. 3 haftadır cihazım ellerinde derin test yapmışlar güya. Cihaz freedoes olup bir kereliğine mahsus işletim sistemi kurulmuş, işletim sistemi arızalı olduğu için format attık demişler. Valla cidden dalga geçiyor ben zaten format atmıştım üstüne başka bir bilgisayarcı ile...
Ortak tekrardan teknik servise gönderdim. Gerekli maillerimi ve görüşmelerimi sağladım. Güvenimi sarstıklarından falan bahsettim , cihaz şuan 5 gündür orda hala bir uğraştıklarını ve derin incelemeye aldıklarını bildirdiler. Hiç çözemezsek elimizde parçalar var sıze sıfır anakart takarız cihaz...
Garantisi varsa cihazını gönder. 99 da kalmasının sebebi her cihazın kendi sınırı vardır bundan sonra cıhaz stabil kalır o sıcaklıkta devam eder. Fan blokların tıkaladırı, cihaz nefes alamıyordur, termal macunun kurumuştur. Yenilemen lazım yoksa cihazda geri dönülmez sonuçlar alırsın. Anakartın...
msi katana 15 b12vgk-087xtr cihazım var . Fan bakımı, termal macun değişimi için yolladığım cihaz bana geri geldiğinde cihazda oyun oynarken rastgele bir zamanda siyah ekran verip cihaz kendine reset atıp tekrar açılması sorunu. Bakım yapılırken ekran kartına zarar vermiş olabilirler mi...
Büyük bir ihtimalle sizin dediğiniz gibi. Cihaz 15 dakika içinde 90 derecelere çıkıyor. Daha sonra fps düşmeleri ve nadiren droplar girmekte. Şunu anlayamadım kartım 105w cpuz de ise 80w tdp değeri göstermekte.
Valorantta mesela yine msi marka 4060 kartlı cihaz 400 küsür fps aldığını gördüm...
selamlar performans sorunu yaşamaktayım yardım edebilir misiniz oyunlarda fps düşüşleri ve bazen drop girmekte
MSI KATANA 15 B12VGK-087XTR
problem var mı sizce dostlar