arkadaşlar şuanlık bütçem 3k 2 tane kulaklık arasında kaldim 1 tanesi logitech g435 diğeri ise steelseries arctis nova 1 kulaklık genel de cs valorant oynuyorum
Yaklaşık 1 yıllık bir sisteme sahibim, az önce oyun oynamak için kasayı açtım telefonumdan internete bağlanmak için USB portuna bağlantı yapacaktım ki telefona giren soket elime değdiği an ufak bir elektrik çarpması yaşadım. Bu durumdan sonra kasayı tamamen güçten kestim ve 15dk kadar bekledim...
fiyatı olsun görünüş biçimi olsun cok hoşuma gitti almayı düşünüyorum ama switch konusunda yardıma ihtiyacım var
cocoa cream v2 diğeri milk switch hangisi daha az rahatsız etmeyen bir ses çıkarır bilmediğim için soruyorum
arkadaşlar 3000tl ye alabileceğim hem kablosuz hem kablolu kullanabileceğim switchleri cok ses çıkarmayıp orta derecede çıkarmasını istiyorum önerilere açığım
atk x1 s maouse aldım driver güncel maouse kendi güncellemesini yaptım ama hala imleç takıla takıla gidiyor cs girdiğimde aynı şekilde takılıyor ve garip bir şekilde fps dropta yaşatıyor yardımcı olursanız memnun olurum (kablo ile kullanınca sıkıntı cıkarmıyor ama kablosuz diye aldım)
https://wraithesports.com/products/atk-dragonfly-a9-wireless-mouse?variant=49240008556737 hocam bu plus modeli hakkında ne düşünüyorsunuz sizin attığınız ile bunun arasında kaldım
arkadaşlar iyi akşamlar bütçem 1600-1700 lira arasında kablosuz olma şartıyla bir maouse arıyorum sistemin fotoğrafını aşşağıya koyuyorum genel de siyah/beyaz diziyorum önerilere açığım
arkadaşlar gerçekten 2-3 gündür kafamı yoran bir durum ve aşırı can sıkıcı ilgilenebilecek arkadaşlar varsa çok mutlu olurum resimleri aşşağıya koyuyorum 1080p video izlesem bile videolar piksellikten geçilmiyor