Evet ana sonuçta illa 4k ya gerek yok ki bildiğim kadarıyla, 2k 120hz düşünüyorum zaten. Görüntü belki biraz daha kötü olur ama akıcı olması daha iyi. Bilgisayardaki 180hz den sonra 60hz oyun oynanmıyor. Ve dlss vs bir şekilde o fpsleri alabilecepini düşünüyorum.
Koyacağım yere 65’’ sığmıyor ve hz 60 dan fazla olması daha öneki beim için pc bağlayacağımı yazmıştım zaten. Mini led olması güzel ancak istedipim şeyleri karşılamıyor bu pc.
https://www.trendyol.com/tcl/55t7b-55-139-ekran-uydu-alicili-4k-ultra-hd-smart-google-qled-pro-tv-p-852480056
Film/dizi için bir de hdmi ile pc bağlayacağım. 120hz olabiliyormuş bunun gibi başka bir öneriniz var mıdır?
Ya da bu alınır mı?
Daha üstüne çıkamam fiyat olarak.
Bütçem bu civarda biraz daha çıkabilirim. Bu kulaklık tasarımı özellikleriyle vs güzel gözüktü. Karar vermekte zorlanıyorum yardımcı olur musunuz?
Başka öneriniz varsa o da olur.
8000Tl bütçem var ve hangi kulaklığı alacağımı seçemiyorum. Hs80 max öneriliyor ama onun da menteşe sorunları vs var deniyo mikrofon sıkıntılı yazan yorumlar var. Hangisini almam gerektiği hakkında yardım eder misiniz?